Οι Villagers of Ioannina City στο Θέατρο Λυκαβηττού, πριν την ευρωπαϊκή τους περιοδεία

Οι V.I.C. θα εμφανιστούν στο Θέατρο Λυκαβηττού, με τη συγκυρία της επαναλειτουργίας του, για μία καθηλωτική μουσική εμπειρία, στον πιο όμορφο λόφο της πρωτεύουσας.

 

Οι Villagers of Ioannina City θα ολοκληρώσουν τον κύκλο συναυλιών τους γύρω από την "εποχή του Υδροχόου", πριν αφοσιωθούν στην δημιουργία του επόμενου δίσκου τους, με τον ιδανικότερο τρόπο. Στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, με πολλούς καλεσμένους επί σκηνής για μια ιστορική νύχτα.

Η επαναλειτουργία του θρυλικού θεάτρου μοιάζει ιδανική αφορμή για να δούμε το δημοφιλές ελληνικό συγκρότημα υπό το φως του φεγγαριού που θα σκεπάσει τον αθηναϊκό ουρανό, δημιουργώντας ένα αλησμόνητο σκηνικό.

 

Remote video URL

 

Οι Villagers of Ioannina City μπήκαν από τα πρώτα τους βήματα στην εμπροσθοφυλακή της ανατέλλουσας και κοχλάζουσας ελληνικής σκηνής, χαρίζοντας στη γενιά τους τραγούδια που θα τους συνοδεύουν χρόνια.

Από το συγκλονιστικό ντεμπούτο τους Riza μέχρι το υπέροχο Age of Aquarius, οι Villagers of Ioannina City έχτισαν το όνομα και τη φήμη τους μέσα από οργιαστικά λάιβ και sold out shows στους μεγαλύτερους συναυλιακούς χώρους της Ελλάδας.

Λίγο πριν οργώσουν την Ευρώπη με αφορμή μια ακόμη επιτυχημένη περιοδεία με 28 έως τώρα ανακοινωμένους σταθμούς, οι Villagers θα δώσουν μια τεράστια συναυλία μπροστά στο αθηναϊκό κοινό που αδημονεί για να τους δει επί τω έργω.

 

Εικόνα
Villagers of Ioannina City Θέατρο Λυκαβηττού

Το fb κάλεσμα στο λάιβ

 

Information

Που
Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Αθήνα, 114 71

Η προσέγγιση με αυτοκίνητο στο πάρκινγκ του θεάτρου για τις ημέρες και ώρες των εκδηλώσεων θα επιτρέπεται μόνο σε ΑμεΑ, ηλικιωμένους, καθώς και για επιβίβαση/αποβίβαση ταξί.
Δωρεάν μεταφορά με τη χρήση shuttle bus το οποίο θα πραγματοποιεί αναβάσεις στο Θέατρο από τις 19.00 έως τις 21.30 ξεκινώντας από την οδό Σαρανταπήχου. Μετά το πέρας της συναυλίας, τo shuttle bus θα εξυπηρετεί την κατάβαση του κοινού από το θέατρο.
Προτεραιότητα θα έχουν ηλικιωμένοι, άνθρωποι με κινητικές ή άλλες δυσκολίες, έγκυοι. 

Πότε
Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου

Εισιτήρια
15 ευρώ

Προπώληση:
Ηλεκτρονικά μέσω της www.ticketmaster.gr,  211 1981535
Hard copy εισιτήρια για τη συναυλία:
Monsterville (Αγίας Ειρήνης 13, Μοναστηράκι, τηλ.: 21 0364 8180)
Metal Era (Εμμανουήλ Μπενάκη 22, Αθήνα, τηλ.: 21 0330 4133)

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Το Theatre of the NO, το πρώτο αγγλόφωνο θέατρο στο κέντρο της Αθήνας, άνοιξε τις πόρτες του με την παράσταση «Περιμένοντας τον Γκοντό» του Samuel Beckett, σε σκηνοθεσία του Νίκου Διονύσιου.

think

Μια επταμελής ομάδα Ελλήνων δημιουργών, όλοι τους από τη γενιά του Φαϊτάκη, συναντιούνται στη Roma Gallery για να τιμήσουν τον πρόωρα χαμένο ζωγράφο.

think

Σαν εργαστήρι δίνει νέα πνοή στα μεταχειρισμένα ρούχα, με τη μέθοδο του upcycling, δηλαδή την ανακατασκευή των ρούχων. Το υλικό δημιουργίας του smock αποτελείται από απλά καθημερινά ρούχα μέχρι και εξαιρετικής...

think

Newsletter