Η παραλία του Σχίνου ροκάρει με το Under The Sun Rock Festival, τον Ιούνιο στο Cariocas

Μετά την επιτυχία της πρώτης διεξαγωγή του ροκ φεστιβάλ Under The Sun, οι λάτρεις του rock ήχου και της stoner κουλτούρας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αγαπημένους καλλιτέχνες του είδους σε μία σειρά από συναυλίες, που θα διαρκέσουν ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο πάνω στην παραλία του Σχίνου και κάτω από τον ήλιο που λούζει το Cariocas Beach Bar.

O νέος κύκλος που ξεκίνησε πέρυσι το καλοκαίρι με το πρώτο Under The Sun Rock Festival αποτελεί ένα φόρο τιμής αλλά και μία σπίθα αναμένη από ενθουσιασμό για τον ηλεκτρικό ήχο και όλα αυτά που εκφράζει από την γέννησή του μέχρι σήμερα: Την ελευθερία, την έκφραση, την αλληλεγγύη, την ανύψωση, την μαζική συσπείρωση, το δικαίωμα να αγαπάς τον εαυτό σου.

Με σύμμαχο τη θάλασσα και την ατμόσφαιρα εμποτισμένη με καλοκαιρινά vibes, πληθώρα ροκ συγκροτημάτων θα δονούν τον αέρα με τις μουσικές τους να αντηχούν στα Γεράνια όρη που αποτελούν μέρος τους επιβλητικού φυσικού σκηνικού του κόλπου του Σχίνου.

Η διοργάνωση:
Οι Cariocas είναι όλοι μαζί μία μεγάλη οικογένεια με 21 χρόνια μαγικής πορείας σε ένα προορισμό ιδανικό για όλη την οικογένεια. Η αγάπη τους για την genuine rock μουσική τους πηγαίνει ακόμα πιο πίσω στο χρόνο, αφού ήδη από την δεκαετία του '80 σκληροί και εναλλακτικοί ήχοι μπόλιαζαν τα μεγάφωνα στα ηχοσυστήματα των clubs που διατηρούσαν στην Αττική όπως το El Maroco στο Λαγονήσι και ο "Νονός" στην πλατεία Δάφνης, ο οποίος λειτουργεί μέχρι και σήμερα ως Τex Mex εστιατόριο. Αυτό όμως που διατηρείται αναλλοίωτο στη κουλτούρα τους, είναι η surfing κουλτούρα και οι μουσικές που τη συνοδεύουν.

Με εναρκτήριο έναυσμα το φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής, το διεθνές φεστιβάλ της Οδύσσειας, το Cariocas Beach Bar ανοίγει φέτος για πρώτη φορά τiς πόρτες του στο Under The Sun Rock Festival, που αποτελεί και τη πρώτη μας διοργανωτική αναζήτηση στον ήχο που μας μεγάλωσε, τη stoner metal και rock μουσική! 

Το line-up του 2ου Under The Sun Rock Festival:

Σάββατο 29 Ιουνίου
Planet of Zeus | Fundracar | Bazooka | The Big Nose Attack | Whereswilder | Μινέρβα

Κυριακή 30 Ιουνίου
Brant Bjork | Naxatras | Godsleep | MONOVINE | Solarmonkeys

 

Εικόνα
underthesun_2019_inexarchiagr

Ο χώρος
Στο ψαροχώρι του Σχίνου Κορινθίας, το 'χειροποίητο' beach bar που φέτος γιορτάζει τα 20 χρόνια, τ
o Cariocas Beach Bar αποτελεί πόλο έλξης για εκείνους που αρέσκονται στις ξεχωριστές αποδράσεις από την καθημερινότητα, και στην εξωσυστημική, underground διασκέδαση. Με διεθνούς φήμης djs, συγκροτήματα και καλλιτέχνες από την ελληνική hip hop, pop, reggae και surf rock μουσική σκηνή, ανεξάρτητες μπάντες, ομάδες κρουστών και εναλλακτικούς τραγουδοποιούς μεταξύ άλλων, το Cariocas έχει φιλοξενήσει πολυάριθμες εκδηλώσεις. 

Πως θα πάτε
Διατίθενται περιορισμένες θέσεις σε λεωφορεία που θα πραγματοποιούν τη διαδρομή Αθήνα - Σχίνο και το αντίστροφο, στη τιμή των 10 ευρώ (μονοήμερο) και 15 ευρώ (διήμερο). Οι διαδρομές είναι σχεδιασμένες με τρόπο τέτοιο ώστε να εξυπηρετούν τόσο αυτούς που θα διανυκτερεύσουν στο Σχίνο, όσο και όσους επιθυμούν να επιστρέφουν αυθημερόν, μετά από κάθε φεστιβαλική ημέρα. Πληροφορίες θα βρείτε εδώ. 


Διαμονή
Σε όσους θέλουν να ζήσουν ολοκληρωμένη την εμπειρία του Under the Sun Cariocas Rock Festival, οι διοργανωτές παρέχουν 20% έκπτωση στο κόστος διαμονής τους στο Camping Alkioni, με επίδειξη του διημέρου εισιτηρίου τους.

//

Μουσικές για το δρόμο! 





Extra Ινφο


Που

Under the Sun Rock Festival 2019
Στο Cariocas beach bar – Παραλία Σχίνου
Σάββατο 29 & Κυριακή 30 Ιουνίου

Πότε
Σάββατο 29 και Κυριακή 30 Ιουνίου, 2019

Εισιτήρια
Μονοήμερα:
14 ευρώ (29/6) και 18 ευρώ (30/6) 
Διημέρου:
25 ευρώ 

Προπώληση
11876 | Reload Stores | Seven Spots | Evripidis Bookstores | WIND | Viva Kiosks (Συνταγμα & Τεχνόπολις) | Yoleni’s Greek Gastronomy Center | Ηλεκτρονική προπώληση


//

Δείτε ακόμα:
- Love 'n' Peace: Τρία αθηναϊκά συγκροτήματα για μία βραδιά μουσικής και αγάπης στη Μαλακάσα
- Αυτοοργανωμένο φεστιβάλ LOS ALMIROS, αρχές Αυγούστου στον Αλμυρό Βόλου

//

Η αφίσα του Under The Sun και το fb κάλεσμα!

Εικόνα
underthesun_poster_inexarchiagr


 

Εικόνα

 
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube 

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Το Τheatre of the NO, το πρώτο αγγλόφωνο θέατρο της Αθήνας, παρουσιάζει την μουσική κωμωδία του ιδρυτή του Yoel Wulfhart, σε σκηνοθεσία Μάνου Τσότρα, προσφέροντας στο μενού γέλιο και τροφή για σκέψη.

think

124 ταινίες από 42 χώρες, 40 περφόρμανς και 2 εργαστήρια μας περιμένουν για δύο ημέρες του Απριλίου, στο φεστιβάλ που διοργανώνει το Ινστιτούτο Πειραματικών Τεχνών, στο Θέατρο Εμπρός στου Ψυρρή.

think

«Όταν έχεις κουραστεί να κάνεις έρωτα με την ασχήμια, το να πέσεις σ’ έναν πελάτη με φιλντισένιο χαμόγελο που σου λέει πόσο όμορφη είσαι μες στη βροχή και κάτω απ’ το μπαλκόνι σου, κι έχει την πρόνοια να μη...

think

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter