Η ευρωπαϊκή περιοδεία της Σtella ολοκληρώνεται τον Μάρτιο στην Αθήνα με μία συναυλία στο ΠΛΥΦΑ

Στην πρώτη της πολυαναμενόμενη συναυλία στην Αθήνα, μετά την κυκλοφορία του τέταρτου προσωπικού άλμπουμ της "Up and Away", η Σtella θα εμφανιστεί στο ΠΛΥΦΑ.

Το ευρωπαϊκό τουρ της Σtella ολοκληρώνεται τον Μάρτιο, στον Βοτανικό. Η περιοδεία που ξεκινάει στις 15 Ιανουαρίου, με στάσεις σε Γερμανία, Γαλλία και Ολλανδία, κλείνει στο Πρώην Βιομηχανικό Πάρκο ΠΛΥΦΑ. Την συναυλία ανοίγει ο alt-pop Westerman, γεννημένος στο Νότιο Λονδίνο και μόνιμος πλέον κάτοικος Αθήνας. 

Το άλμπουμ Up and Away ηχογραφήθηκε μεταξύ Λονδίνου και Αθήνας μαζί με τον Άγγλο παραγωγό Redinho και κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2022, στην ιστορική αμερικανική εταιρεία Sub Pop! (δισκογραφική στέγη μεταξύ πολλών άλλων και των Beach House, Fleet Foxes, Father John Misty, Iron & Wine, Washed Out, Weyes Blood). 

Γνωστή για τις "κολλητικές" μελωδίες της, με μια πορεία, πλούσια από συνεργασίες, συναυλίες και εμφανίσεις σε φεστιβάλ σε Ευρώπη και Αμερική, ακολουθώντας την πρώτη διεθνή κυκλοφορία της, με το "The Break" (2020) στην Καναδική Arbutus Records και με την πολλά υποσχόμενη στροφή στον ήχο της, η Σtella θεωρείται πλέον ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ονόματα στην ευρύτερη indie-pop διεθνή σκηνή.

Remote video URL

Σtella's Instagram | Fb Page | Digital platforms  
 

Μαζί της θα εμφανιστούν οι μουσικοί: 
Βελισσάριος Πράσσας - Μπάσο
Ηλίας Αρωνίδης - Τύμπανα
Δημήτρης Φόκεν - Κιθάρα
Αλίκη Λευθεριώτη - Πλήκτρα
Χρήστος Σκόνδρας - Μπουζούκι
 

Remote video URL

Westerman's BandCamp | Instagram | Fb Page
 

*Το fb κάλεσμα στο λάιβ της Σtella

Information

Που
ΠΛΥΦΑ
​Κορυτσάς 39, Βοτανικός 104 47, Αθήνα 
(0030) 693 869 0612

Πότε
Σάββατο 4 Μαρτίου, 2023
Στις 21.00

Εισιτήρια
Προπώληση: 12 ευρώ
Ταμείο: 14 ευρώ
Προπώληση, εδώ.

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Μια επταμελής ομάδα Ελλήνων δημιουργών, όλοι τους από τη γενιά του Φαϊτάκη, συναντιούνται στη Roma Gallery για να τιμήσουν τον πρόωρα χαμένο ζωγράφο.

think

Σαν εργαστήρι δίνει νέα πνοή στα μεταχειρισμένα ρούχα, με τη μέθοδο του upcycling, δηλαδή την ανακατασκευή των ρούχων. Το υλικό δημιουργίας του smock αποτελείται από απλά καθημερινά ρούχα μέχρι και εξαιρετικής...

think

Το φεστιβάλ Καραγκιόζης Γιούργια μας περιμένει για άλλη μια χρονιά στο Κύτταρο, σε ένα διήμερο με μουσικά σχήματα που αγαπάμε. Στη σκηνή ανεβαίνουν η Ιουλία Καραπατάκη, οι Babo koro, η μπάντα του Δημήτρη...

think

Newsletter