Η επιστροφή της διεθνούς έκθεσης και η άχαστη βόλτα του πουσουκού μας! Athens Cann - CBD Expo στο Κλειστό Γυμναστήριου Παλαιού Φαλήρου.

Ομιλίες, συμμετοχές από τον επιστημονικό και τον εμπορικό τομέα και όλα όσα θέλουμε να μάθουμε για τις πολλαπλές χρήσεις, τα οφέλη και τις δυνατότητες που μας προσφέρει το φυτό της κάνναβης στην 4η διοργάνωση της Διεθνούς Έκθεσης Κάνναβης στο Κλειστό Γυμναστήριο Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do). Μια μοναδική ευκαιρία για κοινό και επαγγελματίες.

Το φυτό της κάνναβης αποτελεί μία αστείρευτη πηγή με οφέλη για τον άνθρωπο. Υπήρξε σταθερός συνοδοιπόρος στην ανθρώπινη δραστηριότητα και την ρίζα των πολιτισμών έως την απαγόρευσή της (καλλιέργεια και κατανάλωση) το 1937 στις Η.Π.Α. Ευτυχώς, 85 χρόνια μετά, η ανθρωπότητα έχει ήδη αφήσει πίσω της -σχεδόν- όλες τις παρανοήσεις και προκαταλήψεις γύρω από την κάνναβη. To 2013 Ουρουγουάη ήταν η πρωτοπόρος χώρα που νομιμοποίησε την παραγωγή, την πώληση και την κατανάλωση κάνναβης ανοίγοντας παγκοσμίως τον δρόμο για την αποκατάσταση μίας σχέσης δώδεκα χιλιάδων ετών του φυτού με τον άνθρωπο. Από το 2017, όπου η νομιμοποίηση της φαρμακευτικής κάνναβης αποτελεί γεγονός και για την χώρα μας, διοργανώνεται και η Διεθνής Έκθεση Κάνναβης με σκοπό την ενημέρωση του κοινού για όλες τις εξελίξεις στον τομέα από ολόκληρο τον κόσμο στην επιστήμη, την ιατρική την βιομηχανία. Μια έκθεση για τη γνώση, την επέκταση και τη βιομηχανία γύρω από την κάνναβη. 

Η επιτυχία της διοργάνωσης της Athens Cannabis Expo, που επιστρέφει στην Αθήνα για τρείς ημέρες, απαντά στην μεγάλη ζήτηση αλλά και την εξέλιξη της σχέσης μεταξύ κοινού και κάνναβης τα τελευταία χρόνια. Πάνω από 100 booths με εκθέτες θα βρίσκονται από τις 23 έως τις 25 Σεπτεμβρίου στο Tae Kwon Do για μία ακόμα γόνιμη συνάντηση και παραγωγική ζύμωση: Έλληνες χονδρέμποροι, καλλιεργητές, ερευνητές, σύμβουλοι, ειδικοί για εξοπλισμούς εργαστηρίων και καλλιεργειών καθώς και  οι μεγαλύτερες εταιρείες του εξωτερικού θα συναντηθούν και πάλι στο πιο σημαντικό event για τον τομέα στην χώρα μας. 

 

Ένα φυτό για όλους! 

H Αthens Cannabis Expo είναι η έκθεση για την κάνναβη. Στα 7000 και τετραγωνικά μέτρα της έκθεσης, θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε και να δοκιμάσουμε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες από τον νέο κόσμο της κάνναβης παγκοσμίως. Από προϊόντα κανναβιδιόλης (CBD), θεραπευτικής κάνναβης, προϊόντα κλωστικής κάνναβης, τιγρέ σποράκια, φυσικά καλλυντικά και άλλα πολλά ωραία! Άλλωστε οι άνθρωποι που συμμετέχουν στην έκθεση είναι πάντα πρόθυμοι να λύσουν ό,τι απορίες μπορεί να υπάρχουν ακόμη σχετικά με την κάνναβη. 

“Ο επισκέπτης μπορεί να δει, να συγκρίνει, να δοκιμάσει και να αγοράσει τρόφιμα, ρούχα, σπόρους για τη συλλογή τους, ανθούς, λάδια, προϊόντα CBD, CBG, CBN, καλλιεργητικό εξοπλισμό, καλλυντικά, ατμοποιητές και όλα τα καινοτόμα προϊόντα κάνναβης στις καλύτερες τιμές της αγοράς.”, μας λένε οι διοργανωτές.

 

Εικόνα
Athens Cannabis Expo 2022 - 1
Εικόνα
Athens Cannabis Expo 2022 - 2

Φωτογραφίες από παλαιότερα Expo 

 

Γνώση και ενημέρωση

Πέρα από τον εμπορικό χαρακτήρα της έκθεσης, ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της διοργάνωσης αποτελούν οι ομιλίες που διοργανώνονται στα πλαίσια της. Επιστήμονες και οργανισμοί προσφέρουν τις γνώσεις τους, την έρευνα και ό,τι πιο σύγχρονο στον τομέα σε ανοιχτές ομιλίες προς το κοινό. Έτσι, θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε και να ενημερωθούμε από ειδικούς όπως για παράδειγμα ο νευρολόγος-ψυχίατρος, με το πλούσιο έργο γύρω από το θέμα, Γιώργης Οικονομόπουλος, η εταιρεία Kannabio σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Ιωάννινων, ο αναπληρωτής καθηγητής βιοχημείας του Τμήματος Φαρμακευτικής Πανεπιστημίου Πατρών Κωνσταντίνος Πούλας, συμβούλους και ειδικούς στο επιχειρείν του τομέα και άλλα (όλο το πρόγραμμα με τις ομιλίες εδώ

> Αν ενδιαφέρεσαι να ασχοληθείς με την καλλιέργεια ή την εμπορική δραστηριότητα γύρω από την κάνναβη ή είσαι επαγγελματίας εδώ θα συναντήσεις το απόλυτο λόκαλ και διεθνές network από ανθρώπους με εμπειρία και γνώση στο αντικείμενο. 

 

Εικόνα
Athens Cannabis Expo 2022

Athens Cannabis Expo | Εισιτήρια από 5γιούρο, εδώ

 

Ένα προϊόν από τη γη για τη γη!

Αποτελεί κοινή παραδοχή πλέον ότι η νόμιμη καλλιέργεια, παραγωγή και χρήση το φυτού της κάνναβης είναι μία αναπτυσσόμενη εναλλακτική βιομηχανία με πολλαπλά οφέλη στον τομέα της εργασίας, της υγείας και της εξυγίανσης φυσικά της χρήσης της για ψυχαγωγικούς σκοπούς. Το MIT έχει χαρακτηρίσει την κάνναβη ως το φυτό του εικοστού πρώτου αιώνα, και όχι άδικα θα προσθέσουμε εμείς. Τα οφέλη της παραγωγής βιοδιασπώμενων προϊόντων κάνναβης αντί πλαστικού και ξύλου προσθέτουν άλλο ένα συν στα παράγωγα του βοτανιού που, όπως ήδη γνωρίζουμε από την κλωστική παραγωγή του, πρόκειται για ένα από τα πιο ανθεκτικά και οικολογικά υλικά. Δεν θέλουμε να γινόμαστε γραφικοί αλλά θυμίζουμε ότι η κάνναβη έχει διαφορετικούς τύπους και χρήσεις: για θεραπεία και χαλάρωση, ως υλικό, σαν κλωστή και πάμπολες ακόμη εφαρμογές του φυτού.

> Στα έξτρα ωραία που θα τρέχουν φέτος στο Athens Cannabis Expo είναι οι καλές μουσικές που έχει αναλάβει ο Groovecollector αλλά και το σπότ με τα ρετρό ηλεκτρονικά της Retro arcades ! (δες εδω, τι ωραία! )

Η 4η Athens Cannabis Expo, είναι αλήθεια μας είχε λείψει. Ευκαιρία για μια βόλτα στα νότια για λίγο θαλασσινό αεράκι, πολλή γνώση και γνωριμία με την κάνναβη της ευεξίας και της υγιούς επιχειρηματικότητας.  
 

Information

Athens Cannabis Expo 2022
23-25 Σεπτεμβρίου 2022 | Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου (Tae Kwon Do) | Αθήνα

Η προπώληση έχει ξεκινήσει από την πλατφόρμα της viva!

Για περισσότερες πληροφορίες
ΑTHENS CANNABIS EXPO 2022

www.athenscannabisexpo.com

FB Page / Instagram 

Τηλέφωνο: +30 215 215 1841

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Το Theatre of the NO, το πρώτο αγγλόφωνο θέατρο στο κέντρο της Αθήνας, άνοιξε τις πόρτες του με την παράσταση «Περιμένοντας τον Γκοντό» του Samuel Beckett, σε σκηνοθεσία του Νίκου Διονύσιου.

think

Μια επταμελής ομάδα Ελλήνων δημιουργών, όλοι τους από τη γενιά του Φαϊτάκη, συναντιούνται στη Roma Gallery για να τιμήσουν τον πρόωρα χαμένο ζωγράφο.

think

Σαν εργαστήρι δίνει νέα πνοή στα μεταχειρισμένα ρούχα, με τη μέθοδο του upcycling, δηλαδή την ανακατασκευή των ρούχων. Το υλικό δημιουργίας του smock αποτελείται από απλά καθημερινά ρούχα μέχρι και εξαιρετικής...

think

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter