Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ Comicdom στήνεται για μία ημέρα στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Το Comicdom Christmas Bazaar επιστρέφει στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης, για να κάνει ακόμα πιο όμορφες τις γιορτές των κομιξόφιλων, με χιλιάδες comics και related items!

 

Χιλιάδες τεύχη από Marvel, DC, Image, Dark Horse, indies, τεράστια ποικιλία από ελληνικά, manga, Disney, ευρωπαϊκά, trade paperbacks, hardcovers, καθώς και πάρα πολλά action figures, statues, Funko Pop!, games και πάσης φύσεως collectibles, μας περιμένουν στον  χώρο της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης, στο χριστουγεννιάτικο Comicdom Bazaar. Μια τεράστια ποικιλία παλιών και καινούριων comics, graphic novels και merchandise για όλα τα γούστα, κατευθείαν από ιδιωτικές συλλογές συλλεκτών, σε τιμές για όλα τα βαλάντια.

 

Εικόνα
Comicdom Christmas Bazaar 2023 Δημοτική Αγορά Κυψέλης

 

Το κάλεσμα:

"Περιμένουμε όλους τους φίλους των κόμικς, από απλούς αναγνώστες που αναζητούν νέα ενδιαφέροντα αναγνώσματα, μέχρι φανατικούς συλλέκτες που ψάχνουν μανιωδώς για να κλείσουν τρύπες στη συλλογή τους.

Συμπληρώστε κενά στη συλλογή σας, δοκιμάστε νέους τίτλους, αποκτήστε graphic novels και trade paperbacks που πάντα θέλατε να διαβάσετε, ή ψωνίστε δώρα για φίλους.

Εξοπλιστείτε, λοιπόν, με ευχάριστη διάθεση και επισκεφθείτε, είτε μόνος είτε με παρέα, τον υπέροχο και φιλόξενο χώρο της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης, συνδυάζοντας τη βόλτα σας με ψάξιμο ανάμεσα σε longboxes και αγορές comics και collectibles για εσάς και τους φίλους σας. Οι πωλητές που συμμετέχουν στο Comicdom Bazaar θα σας περιμένουν από το πρωί, με πλατιά χαμόγελα και χιλιάδες comics".

 

Εικόνα
Comicdom Christmas Bazaar 2023

Το fb κάλεσμα στο μπαζάρ

 

Information

Που
Δημοτική Αγορά Κυψέλης
Φωκίωνος Νέγρη 42 & Σύρου 31, Κυψέλη

Πότε
Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου, 2023
Από τις 11 π.μ. έως τις 9 μ.μ.

Είσοδος ελεύθερη

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Μια επταμελής ομάδα Ελλήνων δημιουργών, όλοι τους από τη γενιά του Φαϊτάκη, συναντιούνται στη Roma Gallery για να τιμήσουν τον πρόωρα χαμένο ζωγράφο.

think

Σαν εργαστήρι δίνει νέα πνοή στα μεταχειρισμένα ρούχα, με τη μέθοδο του upcycling, δηλαδή την ανακατασκευή των ρούχων. Το υλικό δημιουργίας του smock αποτελείται από απλά καθημερινά ρούχα μέχρι και εξαιρετικής...

think

Το φεστιβάλ Καραγκιόζης Γιούργια μας περιμένει για άλλη μια χρονιά στο Κύτταρο, σε ένα διήμερο με μουσικά σχήματα που αγαπάμε. Στη σκηνή ανεβαίνουν η Ιουλία Καραπατάκη, οι Babo koro, η μπάντα του Δημήτρη...

think

Newsletter