Εορταστικό διήμερο για τους λάτρεις των βινυλίων στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Ανήκεις στην κατηγορία του παθιασμένου συλλέκτη; Λατρεύεις να ανακαλύπτεις παλιά συλλεκτικά βινύλια; Ψάχνεις κάποιο άλμπουμ για να συμπληρώσεις την δισκοθήκη σου; Τότε μην χάσεις το Παζάρι Δίσκων, στη Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης.

 

Το πιο παλιό εν ενεργεία Παζάρι Δίσκων της πόλης, πιστό στο ραντεβού του εδώ και 20 χρόνια, ζωντανεύει και πάλι, λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα. Ένα εορταστικό διήμερο για τους εραστές της μουσικής και τους λάτρεις των βινυλίων, όπου θα ακούσεις υπέροχες μουσικές, θα συναντήσεις φίλους και θα ανακαλύψεις πολύτιμους θησαυρούς για την δισκοθήκη σου.

 

Εικόνα
Παζάρι Δίσκων Δημοτική Αγορά Κυψέλης 2023

 

Εικόνα
2023 Παζάρι Δίσκων Δημοτική Αγορά Κυψέλης

 

Συλλεκτικά memorabilia της ροκ κουλτούρας, pop parafernalia και, κυρίως, περισσότεροι δίσκοι, σπάνιοι και δυσεύρετοι, για τους "κολλημένους" με τη βελόνα του πικάπ, ως και cd, κασέτες, κοσμήματα και μπλουζάκια σε τιμές ευκαιρίας.

Στους συμμετέχοντες θα περιλαμβάνονται τόσο γνωστά δισκοπωλεία & record labels, όσο και ιδιώτες, που θα "απλώσουν" μπροστά σου βινύλια και cd από όλα τα μουσικά ρεύματα, όπως rock, pop, soul, heavy, stoner, punk, hip-hop, 60’s, 70’s, 80’s, surf και garage.

 

Εικόνα
Παζάρι Δίσκων Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Το fb κάλεσμα στο Παζάρι Δίσκων.

 

Information

Που
Δημοτική Αγορά Κυψέλης
Φωκίωνος Νέγρη 42, Κυψέλη

Πότε
Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, 2023 | 14.00 - 21.30
Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, 2023 | 11.00 - 21.00

Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα γίνεται από την Φωκίωνος Νέγρη

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Μια επταμελής ομάδα Ελλήνων δημιουργών, όλοι τους από τη γενιά του Φαϊτάκη, συναντιούνται στη Roma Gallery για να τιμήσουν τον πρόωρα χαμένο ζωγράφο.

think

Σαν εργαστήρι δίνει νέα πνοή στα μεταχειρισμένα ρούχα, με τη μέθοδο του upcycling, δηλαδή την ανακατασκευή των ρούχων. Το υλικό δημιουργίας του smock αποτελείται από απλά καθημερινά ρούχα μέχρι και εξαιρετικής...

think

Το φεστιβάλ Καραγκιόζης Γιούργια μας περιμένει για άλλη μια χρονιά στο Κύτταρο, σε ένα διήμερο με μουσικά σχήματα που αγαπάμε. Στη σκηνή ανεβαίνουν η Ιουλία Καραπατάκη, οι Babo koro, η μπάντα του Δημήτρη...

think

Newsletter