Συναυλία Αλληλεγγύης με τέσσερα συγκροτήματα στο An Club

Το Immigraniada Festival, οι τέσσερις μπάντες και το Αn Club ενώνουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους για όλους αυτούς που είναι εκεί έξω και παλεύουν. Συναυλία Αλληλεγγύης για τον 4χρονο Κωνσταντίνο με τέσσερα συγκροτήματα στο An Club.

 

Στις αρχές της νέας χρονιάς, τα συγκροτήματα Panx Romana, οι Fundracar, οι Coyote's Arrow και οι Incirrina μας υποδέχονται στο υπόγειο της Σολωμού, σε μία βραδιά αλληλεγγύης. Dj σετ από Κουρέλι.

 

Εικόνα
Panx Romana Fundracar Coyote's Arrow An Club

 

 

Το κάλεσμα στη συναυλία:

"Ό,τι δεν κάνουν υποκριτικά οι υπερδυνάμεις για τα παιδιά της Παλαιστίνης και τα παιδιά όλου του κόσμου, το κάνουμε εμείς για το ένα που μπορούμε.

Αυτή την φορά θα βοηθήσουμε τον 4χρονο Κωνσταντίνο που τον περασμένο Σεπτέμβρη διαγνώσθηκε με όγκο στο κεφάλι. Ξεκίνησε πριν λίγες μέρες με ακτινοβολίες και χημειοθεραπείες με στόχο να τον χειρουργηθεί το συντομότερο δυνατό.
Γνωρίζοντας πως οι ανάγκες και τα έξοδα της είναι πολύ μεγάλα στηρίζουμε την οικογένεια στον δύσκολο αγώνα που δίνει για να κρατηθεί το παιδί στη ζωή.

Όλοι οι καλλιτέχνες συμμετέχουν αφιλοκερδώς και όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα πάνε απευθείας στην οικογένεια του μικρού Κωνσταντίνου.

Παράλληλα θα τρέξει και μια καμπάνια, για την οποία θα σας ενημερώσουμε μέσα στις επόμενες ημέρες, που θα αποσκοπεί στην συγκέντρωση ακόμα μεγαλύτερων εσόδων προσπαθώντας να βοηθήσουμε ακόμα μια δύσκολη περίπτωση υγείας από τις πολλές που συναντάμε".

 

Εικόνα
PANX ROMANA FUNDRACAR COYOTE'S ARROW ΑΝ CLUB

Το fb κάλεσμα στο λάιβ

 

Information

Που
An Club

Σολωμού 3-5, Εξάρχεια

Πότε
Παρασκευή 5 Ιανουαρίου, 2024
Πόρτες: 20.30
Έναρξη: 21.15

Εισιτήρια
10 ευρώ
Εισιτήρια προπωλούνται:
Βιβλιοπωλείο Αμόνι, Πλατεία Ελευθερίας, Πετράλωνα
Oldschool, Σολωμού 13, Εξάρχεια

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Ο πολιτιστικός Χώρος 2510, διοργανώνει το 4ο Πασχαλινό Μπαζάρ στην γειτονιά των Εξάρχειων. Έως και 40 χειροτέχνες, σχεδιαστές κοσμημάτων και εκθέτες συμμετέχουν προβάλλοντας τη δουλειά τους.

local

H Aphrodite HGW και ο συνεργάτης της, συνθέτης και μουσικός παραγωγός Sifudindan, παρουσιάζουν το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, με τίτλο "Ατάλαντη" στο HGW std. Η παρουσίαση του άλμπουμ, θα έχει την μορφή...

local

Η μεγάλη εβδομάδα του βιβλίου από τις Εκδόσεις των Συναδέλφων μας περιμένει στο βιβλιοπωλείο, με μεγάλες προσφορές σε χιλιάδες τίτλους βιβλίων.

local

Newsletter