Το Παζάρι Δίσκων του ΑΝ: Δύο χώροι, ένα παζάρι, πολλά βινύλια και εορταστική διάθεση

Το καθιερωμένο και αγαπημένο παζάρι δίσκων των Εξαρχείων, το παζάρι του An Club, επιστρέφει όπως κάθε Δεκέμβρη, με δύο χώρους φέτος να φιλοξενούν μουσικά αντικείμενα και βινύλια από συλλέκτες και δισκάδικα.

Το Παζάρι Δίσκων του ΑΝ, σημείο συνάντησης των κολλημένων με τη βελόνα του πικάπ, απλώνεται φέτος σε δύο χώρους για να φέρουν περισσότερη μουσική και να χωρέσουν πιο πολλοί επισκέπτες.

Γνωστά δισκοπωλεία και μαγαζιά, όσο και ιδιώτες, με μουσική από όλα τα ρεύματα (rock, pop, soul, heavy, punk, 60’s, 70’s, 80’s surf και garage), σπάνια βινύλια, προσφορές, μπλουζάκια με στάμπες γνωστών συγκροτημάτων, μέχρι και αφίσες αγαπημένων καλλιτεχνών, αλλά και βιβλία συμμετέχουν και στη φετινή εκδήλωση.

Ζεστός καφές και δροσερή μπύρα θα ρέουν άφθονα και θα προσφέρονται με το εισιτήριο της εισόδου.

*Αν υπάρξουν περισσότερες ανακοινώσεις θα τις βρείτε στο fb κάλεσμα του μπαζάρ.


Εικόνα
Παζάρι δίσκων An Club



Εικόνα
Παζάρι δίσκων An Club

//

Extra Ινφο

Που
An Club
Σολωμού 13-15, Εξάρχεια

Πότε 
22 Δεκεμβρίου 2019
Ώρα: 11.00 - 21.00

Εισιτήρια
3 ευρώ με καφέ ή μπύρα

//

Το πόστερ του φετινού bazaar

Εικόνα
bazaar_vinyl_anclub_poster_inexarchiagr

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Σήμερα, Δευτέρα 13 Μαΐου, οι λαμαρίνες επεκτάθηκαν στην πλατεία – αν ακόμη μπορούμε να τη λέμε πλατεία- Εξαρχείων. Η ανοιχτή συνέλευση «Όχι Μετρό στην Πλατεία Εξαρχείων» καλεί για συγκέντρωση και πορεία, στις...

local

Ο πολιτιστικός Χώρος 2510, διοργανώνει το 4ο Πασχαλινό Μπαζάρ στην γειτονιά των Εξάρχειων. Έως και 40 χειροτέχνες, σχεδιαστές κοσμημάτων και εκθέτες συμμετέχουν προβάλλοντας τη δουλειά τους.

local

H Aphrodite HGW και ο συνεργάτης της, συνθέτης και μουσικός παραγωγός Sifudindan, παρουσιάζουν το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, με τίτλο "Ατάλαντη" στο HGW std. Η παρουσίαση του άλμπουμ, θα έχει την μορφή...

local

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter