Ημερολόγιο Πάρκο Ναυαρίνου 2015

Ημερολόγιο Τοίχου 2015, από το Αυτοδιαχειριζόμενο Πάρκο Ναυαρίνου. Το Πάρκο δεν υπάρχει στους χάρτες της πόλης ακόμη, αλλά υπάρχει στις καρδιές μας.

Πήραμε το Ημερολόγιο τοίχου στην τιμή των 3 ευρώ. Όμορφο, χρηστικό.. αλληλέγγυο! Αν δεν ήταν από το Πάρκο σίγουρα η τιμή του θα ήταν αρκετά υψηλότερη.

Ο κάθε μήνας έχει φωτογραφίες από το Πάρκο μας και από τις εργασίες που γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Το Πάρκο γεννήθηκε με συλλογική προσπάθεια το 2009, μέα από την εμπειρία και το πνεύμα εξέγερσης του Δεκέμβρη, αλλά ακόμη δεν υπάρχει στους χάρτες της πόλης!

Υπάρχει όμως στα Εξάρχεια, στις καρδιές μας και τώρα και στους τοίχους μας.

Όπως διαβάζουμε και στο Ημερολόγιο,
6 χρόνια μετά το πάρκο είναι ένας ζωντανός οργανισμός που συνεχώς μεταβάλλεται. Συλλογικές εργασίες για την συντήρηση του Πάρκου γίνονται κάθε Κυριακή στις 11.30, όπου και εσύ μπορείς να βοηθήσεις.

Φυσικά δεν λείπουν πολιτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, προβολές και εργαστήρια που μπορείς να μαθαινεις από το blog του Πάρκου και φυσικά στο inExarchia.gr

Για να συνεχίσουν όμως να γίνονται όλα αυτά πρέπει να βοηθήσουμε όλοι. 
Το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε είναι να αγοράσουμε αυτό το ημερολόγιο για την οικονομική ενίσχυση του εγχειρήματος. Μόνο 3 ευρώ! Είναι το μοναδικό έσοδο για την στήριξη της τόσο συναρπαστικής, όσο και απαιτητικής προσπάθειας συνεχούς δημιουργίας ενός ζωντανού χώρου ελευθερίας και αντίστασης, σην καρδιά της πόλης.

Θα το βρεις:

Στέκια και Καταλήψεις

Κ*Βοξ  Θεμιστοκλέους και Αραχώβης, Εξάρχεια
Νοσότρος Θεμιστοκλέους 66, Εξάρχεια
Στέκι Μεταναστών Τσαμαδού 13, Εξάρχεια

Βιβλιοπωλεία

Εναλλακτικό Βιβλιοπωλείο Θεμιστοκλέους 37, Εξάρχεια
Βιβλιοπωλείο των Συναδέλφων Ερεσσού 35, Εξάρχεια
Παλαιοβιβλιοπωλείο Τζαβέλλα 5, Εξάρχεια
Αλφειός Χαριλάου Τρικούπη 22, Κέντρο

Άλλα καταστήματα

Ψιλικατζίδικο Ναυαρίνου 15, Εξάρχεια
Βυσσινόκηπος Ζ.Πηγής 27, Εξάρχεια
Everyday a story  Z. Πηγής 33, Εξάρχεια
Το περιβόλι της οικολογίας  Α. Μεταξά 13, Εξάρχεια
Το θυμάρι του Στρέφη  Καλλιδρομίου 51, Εξάρχεια
Σβούρα Σπ. Τρικούπη 21, Εξάρχεια
Lacandona Ηπίτου 4, Σύνταγμα
Το παγκάκι  Γ.Ολυμπίου 17, Κουκάκι

 

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Σήμερα, Δευτέρα 13 Μαΐου, οι λαμαρίνες επεκτάθηκαν στην πλατεία – αν ακόμη μπορούμε να τη λέμε πλατεία- Εξαρχείων. Η ανοιχτή συνέλευση «Όχι Μετρό στην Πλατεία Εξαρχείων» καλεί για συγκέντρωση και πορεία, στις...

local

Ο πολιτιστικός Χώρος 2510, διοργανώνει το 4ο Πασχαλινό Μπαζάρ στην γειτονιά των Εξάρχειων. Έως και 40 χειροτέχνες, σχεδιαστές κοσμημάτων και εκθέτες συμμετέχουν προβάλλοντας τη δουλειά τους.

local

H Aphrodite HGW και ο συνεργάτης της, συνθέτης και μουσικός παραγωγός Sifudindan, παρουσιάζουν το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, με τίτλο "Ατάλαντη" στο HGW std. Η παρουσίαση του άλμπουμ, θα έχει την μορφή...

local

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter