Η τελευταία μεταμεσονύκτια προβολή του Midnight express για τη σεζόν: "Δε θέλω να γίνω δυσάρεστος, αλλά πρέπει να µιλήσουµε για κάτι πολύ σοβαρό"

Αθηναϊκή πρεμιέρα για την ταινία "Δε θέλω να γίνω δυσάρεστος, αλλά πρέπει να μιλήσουμε για κάτι πολύ σοβαρό" (2019) του Γιώργου Γεωργόπουλου, στη Ριβιέρα στα πλαίσια του Midnight Express. Η τελευταία προβολή της αγαπημένης κινηματογραφικής λέσχης για τη σεζόν!

Η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του σκηνοθέτη Γιώργου Γεωργόπουλου, μετά το "Tungsten" του 2011, έρχεται στην Αθήνα σε μεταμεσονύκτια προβολή, παρουσία των συντελεστών της, στη Ριβιέρα των Εξαρχείων, από την κινηματογραφική λέσχη Midnight Express. Η παγκόσμια πρεμιέρα της θα γίνει στο  Austin Film Festival (24 - 31 Οκτωβρίου).

Η ταινία "Δε θέλω να γίνω δυσάρεστος, αλλά πρέπει να μιλήσουμε για κάτι πολύ σοβαρό", είναι μία μαύρη κωμωδία-κοινωνικό σχόλιο, με στοιχεία δράματος.

Τρέιλερ


Σύνοψη:
O Άρης είναι ένα πετυχημένο στέλεχος μιας μεγάλης εμπορικής εταιρείας. Η ζωή του θα αλλάξει οριστικά όταν πληροφορηθεί πως είναι φορέας ενός σεξουαλικά μεταδιδόμενου ιού, θανατηφόρου μόνο για τις γυναίκες. Η ελπίδα για τη δημιουργία ενός εμβολίου μετατίθεται πάνω του, καθώς θα πρέπει να βρει ποια από τις πρώην σχέσεις του τού μετέδωσε το αρχικό στέλεχος του ιού. Ο Άρης ξεκινάει ένα υπαρξιακό ταξίδι συναντήσεων με τις πρώην του, όπου θα έρθει αντιμέτωπος με τις συνέπειες των επιλογών του.

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Γιώργος Γεωργόπουλος
Σενάριο: Γιώργος Γεωργόπουλος, Μαρία Φακίνου
Μουσική: Έλενα Χαρµπίλα
Ηθοποιοί: Όµηρος Πουλάκης, Κόρα Καρβούνη, Ιωάννα Παππά, Βαγγέλης Μουρίκης, Ιωάννα Κολλιοπούλου, Βίκυ Παπαδοπούλου, Mari Yamamoto, Σίσσυ Τουμάση, Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Χριστίνα Μάντεση

Εικόνα
not_to_be_unpleasant_riviera_midnight_inexarchia

//

 
Μεταμεσονύκτιες προβολές της κινηματογραφικής λέσχης "Midnight Express"

Που
Κινηματογράφος Ριβιέρα
Βαλτετσίου 46, Εξάρχεια
Τηλέφωνο: 21 0384 4827

Πότε 
10 Οκτωβρίου, 2020
Σάββατο προς Κυριακή στις 00.30

Ταινία
Δε θέλω να γίνω δυσάρεστος, αλλά πρέπει να µιλήσουµε για κάτι πολύ σοβαρό (2019) / Not to be Unpleasant, but we need to have a serious talk

Εισιτήρια
5 ευρώ


//


Τι είναι το "Midnight Express";
Από τη σύντομη και νοσταλγική περιγραφή τους: "Μεταμεσονύχτιες προβολές. Μας λείπουν. Επίσης μας λείπει η φθορα του φιλμ και οι υπότιτλοι σε πολυτονικό (παίζουμε και HD, αν κόπια δεν υπάρχει). Κουβέντα στη κουβέντα, ταινία στη ταινία. Και κάθε μήνα, μία προβολή - έστω, ας ειναι αυτό το αρχικό πλάνο. Εδώ κάνουμε κουβέντα. Αν ξέρετε κόσμο που νοσταλγεί τη φάση, ασχέτως με το αν την έχει ζήσει ή όχι, κάντε τον invite. Άντε, να μαζευόμαστε." 

*Για να μάθετε ακόμη περισσότερα ακολουθήστε το γκρουπ στο fb

Εικόνα
not_to_be_unpleasant_riviera_midnight_express_inexarchiagr


Εικόνα

 
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Ο πολιτιστικός Χώρος 2510, διοργανώνει το 4ο Πασχαλινό Μπαζάρ στην γειτονιά των Εξάρχειων. Έως και 40 χειροτέχνες, σχεδιαστές κοσμημάτων και εκθέτες συμμετέχουν προβάλλοντας τη δουλειά τους.

local

H Aphrodite HGW και ο συνεργάτης της, συνθέτης και μουσικός παραγωγός Sifudindan, παρουσιάζουν το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, με τίτλο "Ατάλαντη" στο HGW std. Η παρουσίαση του άλμπουμ, θα έχει την μορφή...

local

Η μεγάλη εβδομάδα του βιβλίου από τις Εκδόσεις των Συναδέλφων μας περιμένει στο βιβλιοπωλείο, με μεγάλες προσφορές σε χιλιάδες τίτλους βιβλίων.

local

Newsletter