Απομακρύνθηκε το κοντέινερ που είχε τοποθετηθεί στην Πλατεία Εξαρχείων

Απομακρύνθηκε το κοντέινερ που είχε τοποθετηθεί στην Πλατεία Εξαρχείων, από την «Συνέλευση για την επανοικειοποίηση των Εξαρχείων», παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων και με ζωντανές συνδέσεις στα κανάλια.

Απομακρύνθηκε το κοντέινερ που είχε τοποθετηθεί στην Πλατεία Εξαρχείων, από την «Συνέλευση για την επανοικειοποίηση των Εξαρχείων», παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων και με ζωντανές συνδέσεις σε τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλήνιας εμβέλειας. Στην «Συνέλευση για την επανοικειοποίηση των Εξαρχείων» συμμετείχαν 12 συλλογικότητες, με το σύνθημα «Ενάντια στις μαφίες, την κρατική καταστολή και τον κοινωνικό κανιβαλισμό». Σύμφωνα με μαρτυρίες το κοντέινερ περιείχε βιβλία.

Πάντως τέτοια ενόχληση δεν έχει υπάρξει, τόσο καιρό, για τους σωρούς σκουπιδιών σε μέγεθος κοντέινερ ανά τους δρόμους, για τα ετοιμόρροπα παραμελημένα κτήρια με φράχτη προστασίας από μπροστά για τα χαλάσματα που πέφτουν, για τα παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα σε πεζοδρόμια κτλ. Και γενικότερα κανένα πρόβλημα που περπατάμε στην Αθήνα κάνοντας ζιγκ ζάγκ για να αποφύγουμε διαφημίσεις και κλούβες, κάγκελα και λακκούβες.
 
Υπενθυμίζουμε ότι εχθές Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου η αστυνομία εκκένωσε δύο ακόμη κτίρια που φιλοξενούσαν πρόσφυγες στην οδό Αχαρνών.




ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube
 

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Ο πολιτιστικός Χώρος 2510, διοργανώνει το 4ο Πασχαλινό Μπαζάρ στην γειτονιά των Εξάρχειων. Έως και 40 χειροτέχνες, σχεδιαστές κοσμημάτων και εκθέτες συμμετέχουν προβάλλοντας τη δουλειά τους.

local

H Aphrodite HGW και ο συνεργάτης της, συνθέτης και μουσικός παραγωγός Sifudindan, παρουσιάζουν το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, με τίτλο "Ατάλαντη" στο HGW std. Η παρουσίαση του άλμπουμ, θα έχει την μορφή...

local

Η μεγάλη εβδομάδα του βιβλίου από τις Εκδόσεις των Συναδέλφων μας περιμένει στο βιβλιοπωλείο, με μεγάλες προσφορές σε χιλιάδες τίτλους βιβλίων.

local

Newsletter