Λάμδα

Η επόμενη μέρα. Παρασκευή βράδυ και καθώς νυχτώνει, στον δεύτερο όροφο ενός κτιρίου σε έναν από τους πιο σκοτεινούς δρόμους της Αθήνας, γίνεται μία παρουσίαση δίσκου.
Νέο update// Λάιβ Λάμδα και Αστρογόνο, με ελεύθερη είσοδο στο Ίλιον Plus / Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Παρασκευή βράδυ και καθώς νυχτώνει, στον δεύτερο όροφο ενός κτιρίου σε έναν από τους πιο σκοτεινούς δρόμους της Αθήνας, γίνεται μία παρουσίαση δίσκου. Λίγος κόσμος με σειρά προτεραιότητας, μαζεύτηκε για μια συναυλία που τελικά έγινε διήμερη ώστε να υποδεχθεί περισσότερο κόσμο. Έτσι μια ακόμη φορά, οι Λάμδα μας υπενθυμίζουν την ιδιαιτερότητά τους, διαλέγοντας μία "οικογενειακής" κλίμακας παρουσίαση δίσκου.
 
Σε ένα στούντιο (συν)αδελφικό, που χωρούσε τον απαραίτητο κόσμο ώστε να μην μετατραπεί η συναυλία σε έξοδο για το ποτό της βραδιάς, οι Λάμδα παρουσίασαν τη νέα τους δουλειά για τον δεύτερο κατά σειρά δίσκο τους. Η βραδιά κύλισε σε ρυθμούς που θύμιζαν πρόβα, όχι όμως με την έννοια της προχειρότητας, αλλά με αυτή της οικειότητας και χαλαρότητας από όλους τους παρευρισκόμενους.
 
Ο δίσκος για μια ακόμη φορά εντυπωσίασε με το DIY στήσιμο του, όπως άλλωστε μας έχουν συνηθίσει οι Λάμδα. Από την ηχογράφηση και την παραγωγή του δίσκου που έγινε αποκλειστικά από την μπάντα, μέχρι τις θήκες των cd. Μετά τον πρώτο δίσκο που διανεμόταν σε υφασμάτινες θήκες, ο δεύτερος ήρθε σε όμορφες ξύλινες θήκες, πάντα με ελεύθερη οικονομική συνεισφορά.
 
Για τη μουσική των Λάμδα δεν θα πω πολλά, μόνο ότι κάθε νέος τους δίσκος είναι καλύτερος από τον προηγούμενο.
 
Κατεβάστε το νέο δίσκο τους από εδώ.
 
 
Εικόνα
 
Εικόνα
 
Εικόνα
 
Εικόνα
 
Εικόνα
 
Εικόνα
 
Εικόνα
 
Εικόνα
 
Εικόνα
 
Εικόνα
 
Εικόνα
 
Εικόνα
 
Εικόνα
 
Εικόνα
 
Εικόνα




 
 

Συντάκτης Νατάσα Παναγιωτοπούλου
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Τα πρόσωπα της πόλης, χωρίς τα πρόσωπα των ανθρώπων. Ένα οδοιπορικό, μια φωτογραφική περιήγηση σε μια αν-ήσυχη πρωτεύουσα. Άδεια Αθήνα.

PhotoStories

13η Αντιρατσιστική Γιορτή: Αλληλεγγύη χωρίς εξαιρέσεις, μια ζωή χωρίς συμβιβασμούς. Φωτογραφίες από το διήμερο του Ιουνίου, που πραγματοποιήθηκε στην Σχολή Καλών Τεχνών στην Πειραιώς.

PhotoStories

Το γυναικείο σώμα. Είδος εξωτικό και τόπος αχαρτογράφητος. Ντυμένο με ιερότητα και γδυτό από περιορισμούς. Σαν πεδίο βολής και σαν καμβάς.

PhotoStories

Newsletter