Νέα εργασία με εννέα τραγουδιηγήματα και μία ταινία από τους Χαΐνηδες

Οι Χαΐνηδες, που μετρούν πλέον 30 χρόνια δισκογραφικής παρουσίας, ετοιμάζονται να μας παρουσιάσουν την πρόσφατη εργασία τους με τίτλο, "Πόνημα μετανεωτερικής οντολογικής προσέγγισης αποκλινουσών κατηγοριών, κοινώς ΒΑΡΔΑ ΦΟΥΡΝΕΛΟ".

Εννέα έμμετρα αμετροεπή τραγουδιηγήματα και μία ταινία τυφλού κινηματογράφου, σε βιβλίο και 2 CD, αναμένονται στις αρχές του Ιουνίου.

Στη νέα εργασία των Χαΐνηδων "Πόνημα μετανεωτερικής οντολογικής προσέγγισης αποκλινουσών κατηγοριών, κοινώς ΒΑΡΔΑ ΦΟΥΡΝΕΛΟ", που θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Καστανιώτη και τη Novel Vox, η μουσική συναντά την ποίηση, τη φιλοσοφία, το σινεμά. Και οι τέσσερις διώκονται για παράνομη συνάθροιση, εν μέσω καραντίνας, διατάραξη της κοινής ησυχίας, διασάλευση της κοινωνικής έννομης τάξης, σύσταση τρομοκρατικής οργάνωσης, με σκοπό την κατάλυση του πολιτεύματος και πλείστα άλλα κακουργήματα. Όσες καρδιές συλληφθούν να κρύβουν τους εν λόγω επικηρυγμένους παρανόμους, θα καταδικάζονται, δια συνοπτικών διαδικασιών, σε ισόβια παιδικότητα.

Μαζί με τον προαναγγελία της κυκλοφορίας της νέας εργασίας των Χαΐνηδων ακούστε και το τραγούδι «Πεταλούδα/Φρίντριχ Νίτσε» με τη συμμετοχή του Κωνσταντή Πιστιόλη.



Προσωπικό σημείωμα του Χαΐνη Δημήτρη Αποστολάκη:

"Θεωρώ τον εαυτό μου κορνιζά. Η λέξη τραγουδοποιός μου φέρνει απέραντη θλίψη και δυσφορία. Σαν να λένε έναν αρχιτέκτονα κουζινοποιό ή τουαλετοποιό. Ως εκ τούτου θα ήθελα να επισημάνω στους αγαπητούς ακροατές ότι: Κανένα τραγούδι δεν είναι αντιπροσωπευτικό της εργασίας μας (μουσικά, στιχουργικά, ενορχηστρωτικά).

Η κατανόηση του τραγουδιού που ακούτε είναι εφικτή, ΜΟΝΟ αν αφουγκραστείτε και τους δυο δίσκους και στοχαστείτε πάνω στο βιβλίο. Αν και δεν κοιμούμαι κάθε βράδυ με τα 'Πολιτικά' του Αριστοτέλη: "Αναιρουμένου του όλου ουκ έσται πους ουδέ χείρ". Καλή ακρόαση και ανάγνωση".

//

Διαβάστε ακόμη: Συνέντευξη: Χαΐνης – Δημήτρης Αποστολάκης: "Εάν δεν υπάρχει αλληλεγγύη, τότε το να ζούμε μαζί είναι μια καθαρή ανοησία"

//

Βρείτε τη νέα εργασία για προπαραγγελία, εδώ.

Εικόνα
varda_fournelo_xainides_cd_inexarchiagr

Εικόνα

 
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Το Theatre of the NO, το πρώτο αγγλόφωνο θέατρο στο κέντρο της Αθήνας, άνοιξε τις πόρτες του με την παράσταση «Περιμένοντας τον Γκοντό» του Samuel Beckett, σε σκηνοθεσία του Νίκου Διονύσιου.

think

Μια επταμελής ομάδα Ελλήνων δημιουργών, όλοι τους από τη γενιά του Φαϊτάκη, συναντιούνται στη Roma Gallery για να τιμήσουν τον πρόωρα χαμένο ζωγράφο.

think

Σαν εργαστήρι δίνει νέα πνοή στα μεταχειρισμένα ρούχα, με τη μέθοδο του upcycling, δηλαδή την ανακατασκευή των ρούχων. Το υλικό δημιουργίας του smock αποτελείται από απλά καθημερινά ρούχα μέχρι και εξαιρετικής...

think

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter