Φθινοπωρινό λάιβ με Thee Holy Strangers και The Screaming Fly στο Κύτταρο Live

Οι Thee Holy Strangers δίνουν το καθιερωμένο ραντεβού τους με το κοινό, στο Κύτταρο Live, μαζί με τους φίλους και συνοδοιπόρους Screaming Fly, για την πρώτη συναυλία της σεζόν.

H σύμπραξη μουσικών από γνωστές μπάντες της πόλης που ακούει στο όνομα Thee Holy Strangers, συνεχίζει τη μουσική περιπέτεια που ξεκίνησε πριν 10 χρόνια, στα μονοπάτια του ροκ'ν'ρολ, της αμερικάνα της σόουλ και του αστικού μπλουζ. Στο Κύτταρο Live της οδού Ηπείρου έρχονται με τραγούδια όπως λένε, "για το σήμερα που μιλάνε για την παραίτηση και την ανθεκτικότητα, το σκοτάδι και το φως, τη θλίψη και την ελπίδα" και μοιράζονται τη σκηνή με τους Screaming Fly.
 

Οι μπάντες:

Thee Holy Strangers
Ξεκίνησαν στα τέλη του 2013 σαν μια σύμπραξη γνωστών μουσικών, με κίνητρο τα τραγούδια και τις εικόνες της πόλης που ήθελαν να περιγράψουν. Οι συναυλίες τους αποτελούν πάντοτε σημείο αναφοράς της ελληνικής εναλλακτικής σκηνής, με το rock 'n' roll, τη σκοτεινή americana, τη soul και το αστικό blues να μπλέκονται με μοναδικό τρόπο στον ήχο τους.

Mετά το ομώνυμο ντεμπούτο άλμπουμ του 2016, οι Thee Holy Strangers επανήλθαν στη δισκογραφία με το δεύτερο LP τους, Diary of the Shadow. Με νέα σύνθεση και νέα αρχιτεκτονική στον ήχο τους, κατέθεσαν επτά μαρτυρίες μιας αβέβαιης εποχής.

Οι Thee Holy Strangers είναι οι:
Φλώρα Ιωαννίδη: Τραγούδι, Αλέξης Καλοφωλιάς (Alex K): Φωνή, κιθάρα, Κώστας Χρυσόγελος: Τύμπανα, percussion. Νέα μέλη της μπάντας ο Ανδρέας Λάγιος (Nightstalker) στο μπάσο και ο Κλέων Αντωνίου (Mode Plagal) στην κιθάρα. Μαζί τους θα είναι ο Κωστής Ζουλιάτης (Night on Earth, Τα Ριζά) στα πλήκτρα.

Remote video URL

Thee Holy Strangers' Fb PageBandcamp | YouTube

 

Screaming Fly
Οι Στέφανος Φλώτσιος (κιθάρα- φωνή), Στασινός Παπασταθόπουλος (μπάσο), Κώστας Λουκόπουλος (τύμπανα), παιδικοί φίλοι, ξεκίνησαν να παίζουν το 1992. Ένα ψυχεδελικό spaced out, hard-garage ιδίωμα, όπως χαρακτηρίζουν οι περισσότεροι την μουσική τους και δεν έχουν άδικο. Γνωστοί για τα εκρηκτικά τους live και τη μικρή δισκογραφική τους παρουσία. Έχουν κυκλοφορήσει τρία άλμπουμ. Το "4" (ηχογραφήσεις του 2002 αλλά κυκλοφόρησε αργότερα), το “Superzero” (2012) και τελευταία το "Trip to Venus" (2019) που πήρε εξαιρετικές κριτικές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Remote video URL

Screaming Fly's Fb Page | Bandcamp | YouTube

 

//

 

Εικόνα
Thee Holy Strangers Κύτταρο Live Rock Live Music

Το fb κάλεσμα στο λάιβ και αφίσα από τον φίλο Petro Voulgari

 

Information

Που
Κύτταρο Live
 
Ηπείρου 48 & Αχαρνών
210 8224134 – 697 764 1373 & info@kyttarolive.gr

Πότε
Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, 2023
Πόρτες: 21.00 | Έναρξη: 22.00

Εισιτήρια
Προπώληση: 10 ευρώ |Ταμείο: 12 ευρώ
Προπώληση, εδώ.

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Το Τheatre of the NO, το πρώτο αγγλόφωνο θέατρο της Αθήνας, παρουσιάζει την μουσική κωμωδία του ιδρυτή του Yoel Wulfhart, σε σκηνοθεσία Μάνου Τσότρα, προσφέροντας στο μενού γέλιο και τροφή για σκέψη.

think

124 ταινίες από 42 χώρες, 40 περφόρμανς και 2 εργαστήρια μας περιμένουν για δύο ημέρες του Απριλίου, στο φεστιβάλ που διοργανώνει το Ινστιτούτο Πειραματικών Τεχνών, στο Θέατρο Εμπρός στου Ψυρρή.

think

«Όταν έχεις κουραστεί να κάνεις έρωτα με την ασχήμια, το να πέσεις σ’ έναν πελάτη με φιλντισένιο χαμόγελο που σου λέει πόσο όμορφη είσαι μες στη βροχή και κάτω απ’ το μπαλκόνι σου, κι έχει την πρόνοια να μη...

think

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter