Ψυχεδελικό ροκ με τους Dustbowl, στο Nomads, αυτό το Σάββατο!

To Nomads στο Μοναστηράκι, υποδέχεται το συγκρότημα των Dustbowl. Μία μπάντα με 17 χρόνια πορείας στην αθηναϊκή σκηνή, πολλές ζωντανές εμφανίσεις και συνεργασίες, τέσσερα άλμπουμς και σινγκλς.

 

Σκέψεις του Nick West (Bucketful of Brains) για τους Dustbowl:

"Πολύ πίσω το 2010 (BoB#75) ο Jeremy Gluck μας σύστησε το αθηναϊκό συγκρότημα Dustbowl. Είχαν μόλις κυκλοφορήσει το τρίτο τους άλμπουμ Goin’ Down και ο Jeremy, μαζί με τον Phil Shoenfelt ήταν καλεσμένοι σε αυτό. Ήρθε μια συναρπαστική αλλαγή στο The Great Fandango του 2016, αλλά ακόμη περισσότερο στο The Story Of Mr. Dandy Gasoline του 2019. Τώρα υπάρχει ένα πιο σκοτεινό όσο και φωτεινό στοιχείο καθώς αλλάζουν πορεία και πλησιάζουν το ψυχεδελικό rock αλλά και τον πιο "ζωντανό" ήχο της εποχής του Let It Bleed των Stones. Είναι σίγουρα ένας εθιστικός ήχος και αυτό είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε από τις μπάντες, αν και αρκεί να είστε θαυμαστές του Paisley Underground ή των Country Stones για να ενδιαφερθείτε για τους Dustbowl".

 

Remote video URL

 

Remote video URL

 

Οι Dustbowl
Φτιάχτηκαν το 2006, έχουν μια συνεπή δισκογραφική παρουσία με άλμπουμ σαν το "The Story of Mr.Dandy Gasoline" και το "The Great Fandango" και εμφανίσεις όπως αυτή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με καλλιτέχνες όπως ο Steve Wynn και οι Dream Syndicate, o Mark Lanegan όπως και δισκογραφικές συνεργασίες με Chris Cacavas (Green On Red), Jeremy Gluck (The Barracudas), Phil Shoenfelt και με πιο πρόσφατη τη συμμετοχή τους στο εκπληκτικό άλμπουμ "Songs from the fans" μαζί με Calexico, Chris Eckman (Τhe Walkabouts), Howe Gelb (Giant Sand), Steve Wynn / Jason Victor & Linda Pitmon (The Dream Syndicate, Baseball Project, Filthy Friends),, Stephen McCarthy (The Long Ryders), Russ Tolman (True West), Jonathan Siegel (Camber Van Beethoven), Pat Thomas (Mushrooms), The Plastic Pals.
 

"I know times are hard to get around,
So don’t let the bad men drag you down."

 

Εικόνα
Dustbowl band Nomads Concert

To fb κάλεσμα στο λάιβ. / Κεντρική φώτο: Λάμπρος Ρουμελιωτάκης

Information

Που
Nomads

Ερμού 135, Αθήνα

Πότε
Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, 2023
Πόρτες: 21.00 | Έναρξη: 22.00

Είσοδος ελεύθερη

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Το Τheatre of the NO, το πρώτο αγγλόφωνο θέατρο της Αθήνας, παρουσιάζει την μουσική κωμωδία του ιδρυτή του Yoel Wulfhart, σε σκηνοθεσία Μάνου Τσότρα, προσφέροντας στο μενού γέλιο και τροφή για σκέψη.

think

124 ταινίες από 42 χώρες, 40 περφόρμανς και 2 εργαστήρια μας περιμένουν για δύο ημέρες του Απριλίου, στο φεστιβάλ που διοργανώνει το Ινστιτούτο Πειραματικών Τεχνών, στο Θέατρο Εμπρός στου Ψυρρή.

think

«Όταν έχεις κουραστεί να κάνεις έρωτα με την ασχήμια, το να πέσεις σ’ έναν πελάτη με φιλντισένιο χαμόγελο που σου λέει πόσο όμορφη είσαι μες στη βροχή και κάτω απ’ το μπαλκόνι σου, κι έχει την πρόνοια να μη...

think

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter