Μία μεγάλη συναυλία στο Ξυλόκαστρο για τη στήριξη του Ziria Music Festival

Το βουνό πάει φέτος παραλία, για μία μοναδική φεστιβαλική ημέρα γεμάτη μουσική, με το όνομα "Ziria Support". Η ομάδα του Ziria Music Festival, στήνει μία εκδήλωση για τη στήριξη του αγαπημένου μας φεστιβάλ, έτσι ώστε η επόμενη διοργάνωση να πραγματοποιηθεί ξανά στο βουνό!

 

Από την ομάδα του φεστιβάλ Ziria και με τις προδιαγραφές του βουνίσιου φεστιβάλ που προβάλλει την ανεξάρτητη εγχώρια μουσική παραγωγή, έρχεται μία μουσική εκδήλωση που έχει στόχο να ενισχύσει οικονομικά τη διοργάνωση για να δώσουμε ξανά συναυλιακό ραντεβού στο οροπέδιο της Ζήρειας. 

Τέλη Αυγούστου, μουσικοί και συγκροτήματα μας περιμένουν στο Ξυλόκαστρο για έξι ώρες και μία μεγάλη συναυλία. Όσες και όσοι θέλουν να διανυκτερεύσουν στο Ξυλόκαστρο μπορούν να κατασκηνώσουν δωρεάν (οι κάτοχοι εισιτηρίων), στο χώρο του παλιού γηπέδου Ξυλοκάστρου. Ο συναυλιακός χώρος απέχει μόλις 10 λεπτά περπάτημα. 

"Σάββατο 26 Αυγούστου, 17:30 Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, Ξυλόκαστρο Το Ziria Festival διοργανώνει φέτος εκδρομή στην παραλία για ένα φανταστικό μουσικό event με όνομα “Ziria Support”, του οποίου όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο φεστιβάλ του βουνού μας!" αναφέρει η ομάδα του φεστιβάλ.

 

Στο Ziria Support εμφανίζονται:

Το Corinthian Syndicate με τους ράπερς:
XAIREC | TOBY | ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ | DILITIRIO | KRAK47

Remote video URL

 

Remote video URL

 

και η MIRA, για πολλούς κορυφαία νέα Ελληνίδα ράπερ.

Remote video URL

 

Το line-up συμπληρώνουν τέσσερις εγχώριες αγαπημένες μπάντες:
LOS TRE | USURUM | THE STEAMS | DEAF RADIO
 

Remote video URL

 

Remote video URL

 

Remote video URL

 

Remote video URL

 

"To Ziria Festival δε γίνεται ούτε γινότανε ποτέ για το κέρδος ούτε για τη ...φάση. Το Ziria Festival γινόταν πάντα με λόγο. Για τη μουσική, για την ενότητα, για το περιβάλλον, για την ελευθερία! Πιστεύουμε σε ένα κοινωνικό μοντέλο που σέβεται, νοιάζεται και αγαπάει τους ανθρώπους και τη φύση. Και δεν μας κρατάνε τα τείχη. Ανοίγουμε πόρτες και δρόμους. Όπως κάναμε πάντα!"
Deaf Radio @ "ZIRIA SUPPORT" 

*το fb κάλεσμα στο Ziria Support

 

Information

ZIRIA SUPPORT

Που
Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, Ξυλόκαστρο
Χάρτης, εδώ.

Πότε
Σάββατο 26 Αυγούστου, 2023
Η παραλία είναι πάντα ανοιχτή, οι πόρτες ανοίγουν στις 17:30  και το πρόγραμμα ξεκινάει στις 18:00, αυστηρά.

Εισιτήρια
Προπώληση: 10 ευρώ
Ταμείο: 12 ευρώ
Προμηθευτείτε εισιτήρια ηλεκτρονικά, εδώ.

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Το Τheatre of the NO, το πρώτο αγγλόφωνο θέατρο της Αθήνας, παρουσιάζει την μουσική κωμωδία του ιδρυτή του Yoel Wulfhart, σε σκηνοθεσία Μάνου Τσότρα, προσφέροντας στο μενού γέλιο και τροφή για σκέψη.

think

124 ταινίες από 42 χώρες, 40 περφόρμανς και 2 εργαστήρια μας περιμένουν για δύο ημέρες του Απριλίου, στο φεστιβάλ που διοργανώνει το Ινστιτούτο Πειραματικών Τεχνών, στο Θέατρο Εμπρός στου Ψυρρή.

think

«Όταν έχεις κουραστεί να κάνεις έρωτα με την ασχήμια, το να πέσεις σ’ έναν πελάτη με φιλντισένιο χαμόγελο που σου λέει πόσο όμορφη είσαι μες στη βροχή και κάτω απ’ το μπαλκόνι σου, κι έχει την πρόνοια να μη...

think

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter