Το Comicdom Bazaar επιστρέφει τον Οκτώβριο στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Το φθινόπωρο των κομιξόφιλων γίνεται πιο όμορφο, με πολλά κόμικς και συλλεκτικά αντικείμενα, στο φθινοπωρινό Comicdom Bazaar. Συμπληρώστε κενά στη συλλογή σας, δοκιμάστε νέους τίτλους, αποκτήστε graphic novels και trade paperbacks που πάντα θέλατε να διαβάσετε ή ψωνίστε δώρα για φίλους.

 

Φίλοι των κόμικς, από απλούς αναγνώστες που αναζητούν νέα ενδιαφέροντα αναγνώσματα, μέχρι φανατικούς συλλέκτες που ψάχνουν μανιωδώς για να κλείσουν τρύπες στη συλλογή τους, ανανεώνουν το ραντεβού τους τον Οκτώβριο, στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης.

Η κυριακάτικη βόλτα μας συνδυάζεται με ψάξιμο ανάμεσα σε longboxes και αγορές comics και collectibles για εμάς και τους φίλους μας.
 

 

Εικόνα
Comicdom Bazaar Δημοτική Αγορά Κυψέλης 2023

 

Στο Comicdom Bazaar θα βρούμε χιλιάδες τεύχη από Marvel, DC, Image, Dark Horse, indies, τεράστια ποικιλία από ελληνικά, manga, Disney, ευρωπαϊκά, trade paperbacks, hardcovers, καθώς και πάρα πολλά action figures, statues, Funko Pop!, games και πάσης φύσεως collectibles. Μια τεράστια ποικιλία παλιών και καινούριων comics, graphic novels και merchandise για όλα τα γούστα, κατευθείαν από ιδιωτικές συλλογές συλλεκτών, σε τιμές για όλα τα βαλάντια.

 

Εικόνα
cb

To fb κάλεσμα στο μπαζάρ του Οκτωβρίου.

 

 

Information

Που
Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης

Φωκίωνος Νέγρη 42, Κυψέλη

Πότε
Κυριακή 22 Οκτωβρίου, 2023
Από τις 11 π.μ. έως τις 9 μ.μ.

Είσοδος ελεύθερη

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Το Τheatre of the NO, το πρώτο αγγλόφωνο θέατρο της Αθήνας, παρουσιάζει την μουσική κωμωδία του ιδρυτή του Yoel Wulfhart, σε σκηνοθεσία Μάνου Τσότρα, προσφέροντας στο μενού γέλιο και τροφή για σκέψη.

think

124 ταινίες από 42 χώρες, 40 περφόρμανς και 2 εργαστήρια μας περιμένουν για δύο ημέρες του Απριλίου, στο φεστιβάλ που διοργανώνει το Ινστιτούτο Πειραματικών Τεχνών, στο Θέατρο Εμπρός στου Ψυρρή.

think

«Όταν έχεις κουραστεί να κάνεις έρωτα με την ασχήμια, το να πέσεις σ’ έναν πελάτη με φιλντισένιο χαμόγελο που σου λέει πόσο όμορφη είσαι μες στη βροχή και κάτω απ’ το μπαλκόνι σου, κι έχει την πρόνοια να μη...

think

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter