Πάρτυ για την ολοκλήρωση του Ντοκιμαντέρ "Πικροδάφνες" από την Paola Team Documentaries

Πάρτυ στο AMOQA, με αφορμή το καινούργιο ντοκιμαντέρ ''Οι Πικροδάφνες'' που ετοιμάζει το Paola Team Documentaries.

H Πάολα Ρεβενιώτη και η κινηματογραφική ομάδα Paola Team Documentaries, βρίσκονται στη φάση ολοκλήρωσης  του ντοκιμαντέρ ''Oι Πικροδάφνες''. Πρόκειται για μια βόλτα στην νυχτερινή Αθήνα μέσα από τα μάτια της Μπέτυς Βακαλίδου, της Εύας Κουμαριανού και της Πάολας Ρεβενιώτη. Το 3ο μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ τou Paola Team, τις ακολουθεί σε μία πολύ δική τους ξενάγηση.

Το Πάρτυ
Σάββατο βράδυ χορεύουμε για την οικονομική ενίσχυση και ολοκλήρωση του ντοκιμαντέρ, στο γνώριμο χώρο του AMOQA. 

DJ sets:
Soannefair (S O a N N E F a I R)
FXLNG
Φάντασμα στη μηχανή 


Εικόνα
paolateam_kaliarda_inexarchiagr



Η Πάολα
Η κινηματογραφίστρια, εκδότρια του περιοδικού "Κράξιμο" (1982-1993), καλλιτέχνις, ακτιβίστρια και πρωτοπόρα φυσιογνωμία του ελληνικού ΛΟΑΤ κινήματος, Πάολα Ρεβενιώτη, ή απλά Πάολα, ασχολείται με τη δημιουργία σειράς ντοκιμαντέρ, κυρίως ακτιβιστικού χαρακτήρα, ήδή από το 2011. Σε συνεργασία με νέους κινηματογραφιστές, ως "The Paola Project Team" καλύπτει με ρεπορτάζ της διάφορα πολιτιστικά δρώμενα της Αθήνας, παίρνει συνεντεύξεις και δημιουργεί ντοκιμαντέρ. Μάλιστα το 2014 κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ "Καλιαρντά", για την αργκό των ομοφυλόφιλων, που προβλήθηκε στις Νύχτες Πρεμιέρας αλλά και στο Βερολίνο, στο φεστιβάλ Globale. 

Εικόνες από τη φωτογραφική κάλυψη των γυρισμάτων του Αλέξανδρου Ζωντανού

Εικόνα
amoqa_paola_pikrodafnes_inexarchiagr

 

Εικόνα
amoqa_documentary_paola_pikrodafnes_inexarchiagr


Βρείτε εδώ το fb κάλεσμα στο πάρτυ ενίσχυσης αλλά και το τρέιλερ

Το AMoQA
Ένας υβριδικός χώρος έρευνας και προώθησης τεχνών και σπουδών πάνω στη σεξουαλικότητα και τα φύλο. Φιλοξενεί βραδιές και φεστιβάλ performance, προβολές ντοκιμαντέρ για τις πολιτικές του σώματος, όπως και κουήρv ταινιών πειραματικής φόρμας, εργαστήρια τεχνολογίας, διαλέξεις πάνω σε έμφυλα ζητήματα, παρουσιάσεις κουήρ μουσικής και άλλα. Παράλληλα, έχει ξεκινήσει το χτίσιμο ενος ΛΟΑΤΚΙ+ αρχείου, φέρνοντας μαζί συλλογές, έργα τέχνης, ζινάκια, συνεντεύξεις, ταινίες, φωτογραφία κλπ, στην προσπάθεια να χαρτογραφηθεί η ιστορία του ελληνικού ΛΟΑΤΚΙ+ κινήματος. 

//

Extra Ινφο

Που
AMOQA,
Πατησίων 14, 106 77

Πότε
Σάββατο 23 Νοεμβρίου, 2019
Μετά τις 22:00 

Εισιτήρια
Ελεύθερη συνεισφορά (τα έσοδα θα διατεθούν για την ολοκλήρωση του ντοκιμαντέρ)

*Ο χώρος του αμόκα και το WC είναι προσβάσιμα σε αμαξίδια.

//

 

Εικόνα
Μήλα Ζάχαρη Κανέλα - Στην παιδική σκηνή του θεάτρου Φούρνος

 
ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Μια επταμελής ομάδα Ελλήνων δημιουργών, όλοι τους από τη γενιά του Φαϊτάκη, συναντιούνται στη Roma Gallery για να τιμήσουν τον πρόωρα χαμένο ζωγράφο.

think

Σαν εργαστήρι δίνει νέα πνοή στα μεταχειρισμένα ρούχα, με τη μέθοδο του upcycling, δηλαδή την ανακατασκευή των ρούχων. Το υλικό δημιουργίας του smock αποτελείται από απλά καθημερινά ρούχα μέχρι και εξαιρετικής...

think

Το φεστιβάλ Καραγκιόζης Γιούργια μας περιμένει για άλλη μια χρονιά στο Κύτταρο, σε ένα διήμερο με μουσικά σχήματα που αγαπάμε. Στη σκηνή ανεβαίνουν η Ιουλία Καραπατάκη, οι Babo koro, η μπάντα του Δημήτρη...

think

Newsletter