Always On Side. Street επιλογές για το ντύσιμό μας, με απλές αλλά χαρακτηριστικές γραμμές, στη νέα συλλογή ρούχων της New Era!

Η αυθεντική πλευρά της μέρας μας! Ρούχα και αξεσουάρ που συνοδεύουν όλες τις δραστηριότητές μας, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Η νέα συλλογή της New Era έρχεται να ενισχύσει την αυθεντικότητα στο στυλ μας και να μας υπενθυμίσει πως κάθε στιγμή μας είναι σημαντική.

H New Era, εκτός από μια μάρκα που έχει συνδέθει με τις χιπ χοπ μουσικές, σαπορτάρει και στηρίζει σταθερά και διεθνή αθλήματα και δραστηριότητες. Η νέα συλλογή Always on side θέλει να ντύσει κάθε μας στιγμή αυτοέκφρασης, από τις τέχνες έως την άθληση και το καθημερινό μας ντύσιμο! 

Η New Era είναι το brand που εδώ και 100 και πλέον χρόνια δίνει στυλ σε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες αλλά και σε όσες και όσους αγαπούν να εκφράζονται μέσα από το στυλ τους. Το ντύσιμο είναι και αυτό ένας τρόπος έκφρασης και λέει τη δική του ιστορία. 

Η νέα συλλογή της New Era Always On Side, αντλώντας έμπνευση από την καθημερινότητά μας, δίνει χρώμα, παλμό, αυθεντικότητα και μας θυμίζει ότι σημασία έχει “να αφήνεις τη δημιουργικότητά σου να λάμπει”. 

 

Εικόνα
New Era Always On Side Νέα Συλλογή Ρούχων

 

Εικόνα
New Era Always On Side Νέα Συλλογή Ρούχων

 

Σε αθλητισμό και δραστηριότητες στον δρόμο ή όπου μας αρέσει να βρισκόμαστε, τα Νew Era και η νέα συλλογή βρίσκονται εδώ, με απλές αλλά χαρακτηριστικές γραμμές και χρώματα, για να μπουστάρουν την αυτοπεποίθησή μας και τις επιλογές μας.

Τι είναι η ζωή μας, αν όχι οι επιλογές μας; Οι φίλοι, τα στέκια, οι συνήθειες, το στιλ. Σίγουρα με τα New Era εξασφαλίζουμε την άνεση και το ιδιαίτερο στυλ όταν διαλέγουμε το ντύσιμό μας. 

Αυθεντικά κομμάτια ντυσίματος, από ένα κλασικό street brand που σε ακολουθεί παντού, όπου και όπως και αν εκφράζεσαι. Το μέσο είναι αδιάφορο. “Η αλήθεια σου θα βρει τον τρόπο να βγει εκεί έξω. Απλά, δώσε της την ευκαιρία. Και να θυμάσαι: ό,τι και αν κάνεις, δώσε τα όλα. Η New Era, έχει αναλάβει να σου δώσει το κατάλληλο look.” Η νέα συλλογή της New Era θέλει να θυμόμαστε το mantra της ημέρας, αυτές τις τρεις απλές λέξεις: Always On Side.
 

*ανακαλύψτε τη συλλογή της NEW ERA 

 

 

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

124 ταινίες από 42 χώρες, 40 περφόρμανς και 2 εργαστήρια μας περιμένουν για δύο ημέρες του Απριλίου, στο φεστιβάλ που διοργανώνει το Ινστιτούτο Πειραματικών Τεχνών, στο Θέατρο Εμπρός στου Ψυρρή.

think

«Όταν έχεις κουραστεί να κάνεις έρωτα με την ασχήμια, το να πέσεις σ’ έναν πελάτη με φιλντισένιο χαμόγελο που σου λέει πόσο όμορφη είσαι μες στη βροχή και κάτω απ’ το μπαλκόνι σου, κι έχει την πρόνοια να μη...

think

Το εξειδικευμένο κατάστημα ξυλείας, ειδών κιγκαλερίας και χρωματοπωλείο του Σωτήρη και της Νίκης για ό,τι χρειαζόμαστε για το σπίτι, το μπαλκόνι, την αυλή και όλα τα μαστορέματα του σπιτιού μας. Ξυλεία, χρώματα...

think

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter