"Unboxing Troubadours": Γινόμαστε μέρος της μουσικής αφήγησης της πόλης!

Ανακαλύπτουμε πρώτοι την ανοικτή διαδικτυακή πλατφόρμα που ενώνει ιστορίες της πόλης και τις μετατρέπει σε πρωτότυπα τραγούδια με τη βοήθεια μας.

Η πρώτη παρουσίαση της εφαρμογής Troubadours Digital θα πραγματοποιηθεί στο ζωντανό σόου "Unboxing Troubadours", μέσω της συχνότητας του m-word web radio.

Μέσα σε ένα δίωρο ο συνθέτης και πιανίστας Χρήστος Θεοδώρου και η τραγουδίστρια Βικτωρία Ταγκούλη θα παίξουν ζωντανά, ενώ οι Κατερίνα Πρωτονοταρίου και Γιώργος Σαχίνης της ομάδας troubadours.gr θα μας ξεναγήσουν στην ψηφιακή εφαρμογή.


Η πλατφόρμα Troubadours Digital

Λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε κρυμμένες ιστορίες και δημιουργούς τραγουδιών της πόλης. Είναι ένας χάρτης στον οποίο μπορεί όποιος θέλει να ανακαλύψει και να "ανεβάσει" ιστορίες από τη γειτονιά του, σκέψεις, στίχους ή να βρει έμπνευση για τραγούδια. Το Troubadours Digital λειτουργεί ως χώρος άμεσης ανταλλαγής & ανάδειξης μουσικής δημιουργίας, με κομμάτια έτοιμα ή εμπνευσμένα από υλικό που ο ίδιος περιέχει.

Οι Οχι Παίζουμε/Urban Dig Project και οι Alternative Tours of Athens προσκαλούν ανθρώπους από όλη την Ελλάδα με συνεντεύξεις ζωής, στιχουργούς, συνθέτες και τραγουδοποιούς να επισκεφτούν και να εμπλουτίσουν τον χάρτη αυτό, με τις καθημερινές ιστορίες τους. Ήδη συνεντεύξεις ανθρώπων της Ομόνοιας και των Εξαρχείων ανεβαίνουν στην πλατφόρμα, μετατρέπονται και γίνονται τραγούδια, δημιουργώντας μουσικές ψηφιακές περιηγήσεις της πρωτεύουσας.

Το υλικό που θα ανέβει τους επόμενους μήνες θα παρουσιαστεί παραστατικά σε φυσικό χώρο αλλά και μέσω ραδιοφωνικών εκπομπών και αφιερωμάτων. 


Εικόνα
troubadours_digital_online_unboxing_maps_inexarchiagr





//


Που
Μέσω της συχνότητας του m-word web radio.

Πότε
Κυριακή 8 Φεβρουαρίου, 2021
Ώρα: 9 μ.μ.

Ακολουθούν δύο ακόμα live-stream εκπομπές στις 7 και 28 Μαρτίου. 

//

Το fb κάλεσμα στην εκδήλωση.

Εικόνα
troubadours_digital_online_unboxing_logo_inexarchiagr

Εικόνα

 
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Το Τheatre of the NO, το πρώτο αγγλόφωνο θέατρο της Αθήνας, παρουσιάζει την μουσική κωμωδία του ιδρυτή του Yoel Wulfhart, σε σκηνοθεσία Μάνου Τσότρα, προσφέροντας στο μενού γέλιο και τροφή για σκέψη.

think

124 ταινίες από 42 χώρες, 40 περφόρμανς και 2 εργαστήρια μας περιμένουν για δύο ημέρες του Απριλίου, στο φεστιβάλ που διοργανώνει το Ινστιτούτο Πειραματικών Τεχνών, στο Θέατρο Εμπρός στου Ψυρρή.

think

«Όταν έχεις κουραστεί να κάνεις έρωτα με την ασχήμια, το να πέσεις σ’ έναν πελάτη με φιλντισένιο χαμόγελο που σου λέει πόσο όμορφη είσαι μες στη βροχή και κάτω απ’ το μπαλκόνι σου, κι έχει την πρόνοια να μη...

think

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter