Ένα ταξίδι στη βαλκανική χερσόνησο με μουσικές, φαγητό και υπαίθριο γλέντι / BALKAN FEST 2024

Ένα ταξίδι στη βαλκανική χερσόνησο με ήχους, γεύσεις και εικόνες που αναδεικνύουν τις κοινές ρίζες και παραδόσεις των βαλκανικών χωρών μέσα από τη σύγχρονη ματιά νέων καλλιτεχνών. Tο Balkan Fest!

*κεντρική φωτογραφία, στιγμιότυπο από τα γενέθλια της αγαπημένης Αγίας Φανφάρας

 

Η 11η διοργάνωση του Balkan Fest, του φεστιβάλ που σύστησε στο κοινό την βαλκανική κουλτούρα, ανανεώνει το ραντεβού του με το κοινό της Θεσσαλονίκης και φυσικά των επισκεπτών της πόλης.

Στη φετινή γιορτή θα απολαύσουμε μουσικά σχήματα όπως οι Κούπες και οι Plastic Skankster από τη Γερμανία που παντρεύουν τον παραδοσιακό ήχο με στοιχεία της ροκ και ska μουσικής σκηνής. Η πολυμελής μπάντα Αγία Φανφάρα θα δημιουργήσει ένα σκηνικό βγαλμένο από γλέντι στο δρόμο, ενώ το πολυφωνικό συγκρότημα Κατά Φωνή θα μας μαγέψει ενισχύοντας τη διονυσιακή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φωνές τους.

Το βαλκανικό σκηνικό ολοκληρώνεται στην αυλή του Πολυχώρου WE όπου θα στηθεί ένα υπαίθριο γλέντι με φωτιές, μουσική από μπάντες δρόμου και balkan street food.

 

ΜΟΥΣΙΚΕΣ
- Αγία Φανφάρα
- Κούπες
- Plastic Skankster 
- Κατά Φωνή

 

Προετοιμασία με Αγία Φανφάρα, Balkanimans band και βίντεο από το φεστιβάλ του 2022:

Remote video URL

 

Remote video URL

 

Remote video URL

 

 

 

Εικόνα
BALKAN FEST 24

Το πόστερ και το fb κάλεσμα στο φεστιβάλ

 

 

 

Information

Balkan Fest 2024

Που
Πολυχώρος WE
Λεωφόρος 3ης Σεπτεμβρίου, 546 36 Θεσσαλονίκη

Πότε
Παρασκευή 15 Μαρτίου, 2024
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

Εισιτήρια
Προπώληση: 10 ευρώ
Ταμείο: 12 ευρώ
Ηλεκτρονική προπώληση, εδώ.

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Το αθηναϊκό ντούο ΦΥΤΑ και το Τριανόν παρουσιάζουν μια εβδομάδα αφιερωμένη στο αθηναϊκό κουήρ drag με αφορμή την ταινία "Avant-Drag!" (2024) του Φιλ Ιερόπουλου.

think

Το Theatre of the NO, το πρώτο αγγλόφωνο θέατρο στο κέντρο της Αθήνας, άνοιξε τις πόρτες του με την παράσταση «Περιμένοντας τον Γκοντό» του Samuel Beckett, σε σκηνοθεσία του Νίκου Διονύσιου.

think

Μια επταμελής ομάδα Ελλήνων δημιουργών, όλοι τους από τη γενιά του Φαϊτάκη, συναντιούνται στη Roma Gallery για να τιμήσουν τον πρόωρα χαμένο ζωγράφο.

think

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter