Οι Πεθαίνουν Στο Τέλος για ένα απελευθερωτικό λάιβ στο Big Mouth / Είσοδος ελεύθερη

Το ανεξάρτητο σχήμα με ελληνικό στίχο, Πεθαίνουν Στο Τέλος, ετοιμάζεται για ένα ακόμα δυνατό λάιβ, στο Big Mouth στο Χαλάνδρι. Οι Πεθαίνουν Στο Τέλος είναι ένα ανεξάρτητο r'n'r σχήμα με ελληνικό στίχο, που ξεκίνησε σαν πείραμα στα τέλη του 2015 από μέλη παλιότερων συγκροτημάτων της σκηνής (Χάσμα, Bad Movies, Monovine και άλλα)

 

Οι Πεθαίνουν Στο Τέλος έρχονται για ένα καταιγιστικό λάιβ, με ανόθευτο rock n’ roll, ηλεκτροφόρα riffs, στίχο που βρίσκει κέντρο, χορό και την υποστήριξη της Alu Beer ως το απαραίτητο καύσιμο.

Το συγκρότημα που ξεκίνησε σαν πείραμα στα τέλη του 2015 από μέλη παλιότερων συγκροτημάτων της σκηνής (Χάσμα, Bad Movies, Monovine κ.α.), κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2018 διαδικτυακά τα δύο πρώτα του τραγούδια (Να Αλλάξεις Παρόν / Ορφέας). Το 2020, κυκλοφόρησαν διαδικτυακά το ψηφιακό EP "Βουντού", που περιλαμβάνει 3 τραγούδια (Βουντού/ Κατοπτρικό/ Σε Μέρος Βροχερό). Το 2022 ξεκίνησαν τις συναυλίες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Το υλικό αυτό συγκεντρώθηκε σε ένα διπλό ΕΡ βινύλιο, που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2022.

Η πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική τους δουλειά βρίσκεται σε στάδιο ηχογράφησης και αναμένεται το επόμενο διάστημα.

Εικόνα
Πεθαίνουν στο Τέλος άλμπουμ

Οι Πεθαίνουν Στο Τέλος είναι οι:
Γιώργος Παυλίδης: Κιθάρα, φωνή
Δημήτρης Μακρής: Μπάσο, φωνή
Κώστας Διαμαντόπουλος: Κιθάρα, φωνή
Σωτήρης Ντούβας: Τύμπανα

Remote video URL

 

 

 

*Το fb κάλεσμα στο λάιβ 

 

Information

Που
Big Mouth

Γυφτοπούλου Γρηγορίου 8, Χαλάνδρι
21 0681 5505

Πότε
Κυριακή 1η Οκτωβρίου, 2023
Στις 21.30

Εισιτήρια
Είσοδος ελεύθερη

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Το Τheatre of the NO, το πρώτο αγγλόφωνο θέατρο της Αθήνας, παρουσιάζει την μουσική κωμωδία του ιδρυτή του Yoel Wulfhart, σε σκηνοθεσία Μάνου Τσότρα, προσφέροντας στο μενού γέλιο και τροφή για σκέψη.

think

124 ταινίες από 42 χώρες, 40 περφόρμανς και 2 εργαστήρια μας περιμένουν για δύο ημέρες του Απριλίου, στο φεστιβάλ που διοργανώνει το Ινστιτούτο Πειραματικών Τεχνών, στο Θέατρο Εμπρός στου Ψυρρή.

think

«Όταν έχεις κουραστεί να κάνεις έρωτα με την ασχήμια, το να πέσεις σ’ έναν πελάτη με φιλντισένιο χαμόγελο που σου λέει πόσο όμορφη είσαι μες στη βροχή και κάτω απ’ το μπαλκόνι σου, κι έχει την πρόνοια να μη...

think

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter