Μπαζάρ της Ομάδας Αλληλεγγύης Αστέγων στο κηπάκι της Τσαμαδού

Το Μπαζάρ οικονομικής ενίσχυσης της Ομάδας Αλληλεγγύης Αστέγων επιστρέφει την στο Κηπάκι της Τσαμαδού, με ρούχα, μουσικές, δροσερά ποτά και φαγητό.

Η Ομάδα αλληλεγγύης αστέγων, που συλλέγει και μοιράζει ρουχισμό, τρόφιμα, είδη υγιεινής, φάρμακα και ζεστό φαγητό δίνει ραντεβού στο Κηπάκι της Τσαμαδού για ένα μπαζάρ ενίσχυσης της ομάδας και των δράσεών της.

 

Τα πράγματα που θα βρείτε στο χώρο είναι ρουχισμός που έχει φτάσει στην ομάδα μας από αλληλέγγυο κόσμο αλλά δεν εξυπηρετεί τις ανάγκες των αστέγων, και θα δίνονται με ελεύθερη συνεισφορά.

Το πιο φρέσκο dj set θα παρέχει τη σκιά, στο μπαρ οι μπύρες και τα αναψυκτικά  θα μας κρατήσουν δροσερά, ενώ θα υπάρχει και φαγητό.

Παράλληλα, θα γίνεται συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Η λίστα με τα απαραίτητα είναι:

- Λάδι
- Μπαχαρικά
- Ζυμαρικά (Όχι σπαγγέτι)
- Ρύζι
- Όσπρια
- Πελτέδες / Τοματοχυμοί
- Τρόφιμα μακράς διαρκείας (κονσέρβες, χυμοί, παξιμάδια, φρυγανιές, μπισκότα κλπ)
- Είδη πρώτης ανάγκης (σερβιέτες, αφρός ξυρίσματος, ξυραφάκια, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, σαπούνια, σαμπουάν, αφρόλουτρα, χαρτιά υγείας, χαρτομάντηλα, μωρομάντηλα, αντισηπτικά)
- Αντρικά εσώρουχα και κάλτσες
- Γάντια, σκούφια, κασκόλ

 

 

Εικόνα
bazaar_omada_allilegiis_astegwn_poster_inexarchiagr

 

Ομάδα αλληλεγγύης αστέγων

Aνοιχτή συλλογικότητα η οποία έχει ως κύριο στόχο της την κάλυψη βασικών αναγκών των αστέγων της Αττικής. Ως ελάχιστες βασικές ανάγκες αντιλαμβάνονται την ένδυση, την καθημερινή τροφή, την υγιεινή και την πρωτοβάθμια φαρμακευτική φροντίδα.

Λειτουργώντας αυτοοργανωμένα κι αντιιεραρχικά, μέσα από ένα δίκτυο ανθρώπων, συλλέγουν με τη βοήθεια του κόσμου και μόνο, όλα τα απαραίτητα αγαθά τα οποία ελέγχουν, καταγράφουν, ταξινομούν, πακετάρουν και παραδίδουν οργανωμένα στους αστέγους. Παράλληλα, τις καθημερινές η κουζίνα τους μαγειρεύει περίπου 150 μερίδες φρέσκου ζεστού φαγητού και τις διανέμει στο κέντρο της Αθήνας.
 

//
 

Extra Ίνφο

Που
Κηπάκι της Τσαμαδού, Εξάρχεια
Χάρτης, εδώ.

Πότε
Κυριακή 19 Ιουνίου, 2022
Από τις 16.00

 

//

 

To fb κάλεσμα στο μπαζάρ.

 

Εικόνα
omada_allilegiis_astegwn_poster_inexarchiagr

 

 

 

Εικόνα

 
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Το Τheatre of the NO, το πρώτο αγγλόφωνο θέατρο της Αθήνας, παρουσιάζει την μουσική κωμωδία του ιδρυτή του Yoel Wulfhart, σε σκηνοθεσία Μάνου Τσότρα, προσφέροντας στο μενού γέλιο και τροφή για σκέψη.

think

124 ταινίες από 42 χώρες, 40 περφόρμανς και 2 εργαστήρια μας περιμένουν για δύο ημέρες του Απριλίου, στο φεστιβάλ που διοργανώνει το Ινστιτούτο Πειραματικών Τεχνών, στο Θέατρο Εμπρός στου Ψυρρή.

think

«Όταν έχεις κουραστεί να κάνεις έρωτα με την ασχήμια, το να πέσεις σ’ έναν πελάτη με φιλντισένιο χαμόγελο που σου λέει πόσο όμορφη είσαι μες στη βροχή και κάτω απ’ το μπαλκόνι σου, κι έχει την πρόνοια να μη...

think

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter