Μουσικό 12ωρο με Fundracar, Gemma, καλεσμένους και after πάρτυ στο Arch Live Stage

Οι Fundracar μας καλούν σε ένα λάιβ γεμάτο ενέργεια, με τους Gemma και όπως λένε χαρακτηριστικά με έξτρα καλεσμένους "από το παρελθόν και το μέλλον", λέιζερ σόου και οφθαλμαπάτες.

Ένα λάιβ μεγάλης διάρκειας με τους Fundracar, εναλλαγή high-end καλεσμένων, το μουσικό φαινόμενο που ονομάζεται Gemma, λέιζερ σόου από τον μετρ του είδους LaserDesign και after-party μέχρι το πρωί από επίλεκτους dj και φίλους, στο Arch της οδού Ελασιδών.

From dusk till dawn λοιπόν, για ένα experimental 12ώρο μουσικό meltdown... που θα επιτρέψει ηθικά στους Fundracar να αποσυρθούν για καιρό, τελειώνοντας το νέο τους Ακραίο δίσκο.

Αντιστέκονται με μια ψυχεδελική λιτανεία και τεκνοvicious σαξόφωνα, δημιουργώντας ένα παράλληλο σύμπαν ισότητας, ένωσης και ομορφιάς.

 

Το κάλεσμα στο λάιβ:

"Σωτήριο Έτος 2023.
Σ' έναν, τελικά όχι αρκετό για να μας αντέξει, κόσμο που αλλάζει και η παράνοια είναι η νέα κοινή λογική, γεμίζοντας την παροδική στον πλανήτη καθημερινότητά μας με Ακραία συγκινησιακά φορτία, οι Fundracar ξεπερνάμε τους περιορισμούς της τυχαίας φυσικής επιλογής και αναλαμβάνουμε την εξέλιξή μας.
Αφού ζήσαμε ένα Ακραίο σε δονήσεις συναυλιακό καλοκαίρι, θέλουμε πριν εξατμιστεί να επιστρέψουμε την ενέργεια που λάβαμε σχεδιάζοντας μια Ακραία Fundracar συναυλιακή βραδιά...μαραθώνιο".

 

Οι μπάντες αναλυτικά:

Fundracar
Όλη η μέθη και η έκσταση της σκηνής πλαισιωμένη από μουσικές που προκαλούν δονήσεις, με τον αντίστοιχο ανατρεπτικό - πολλές φορές προκλητικό στίχο - βγαίνει συμπυκνωμένη ως ακαριαίο γεγονός που δεν αφήνει αμέτοχο τον θεατή.
Αντικαθεστωτικοί στον ήχο, ήχο προσωπικό που σου κολλάει, χωρίς να σνομπάρουν κανένα είδος μουσικής, συσπειρώνουν διαφορετικούς μουσικούς κόσμους.. RIFFS από την κόλαση, τετράγωνο μπάσο δυναμίτης, βουκολικά πνευστά και rave syths δημιουργούν ένα psych reggae παραλήρημα που σε συνδυασμό με την Punk αισθητική και ενέργεια της μπάντας σε απογειώνει, τα live σε στραγγίζουν, αδειάζεις τριπάρεις βιώνοντας μια θρησκευτική εμπειρία καλύτερη από την κάθε εκκλησία.

Οι Fundracar είναι:
Marios Ntavelis: Guitar and Vocals
Nikos Xatzakis: Synths and Noises
Alexander Haritakis: Bass
Spiros Nikas: Sax
Erotokritos Pepper Kolaitis: Drums
Felipe Manev: Beatbox and Rap
George Verikakis: Sound Engineer

Remote video URL

 

 

Gemma
Όταν κάποιος σκέφτεται το νησί της Κρήτης στην Ελλάδα, η ρακή και οι κρητικοί χοροί έρχονται πρώτα στο μυαλό. Ωστόσο, το συγκρότημα Gemma που κατάγεται από την Κρήτη, μας δείχνει μια νέα οπτική του. Ηλεκτρονική μουσική, συνυφασμένη με τη ροκ και την παράδοση.

Οι Gemma είναι ένα πενταμελές συγκρότημα που δημιουργήθηκε το 2017 στο Ρέθυμνο Κρήτης. Η μουσική τους είναι ένα ταξίδι σε πολλά μέρη και χρονοδιαγράμματα. Εμπνευσμένοι από τους αρχαίους παγανιστικούς κρητικούς ήχους και επηρεασμένοι από τους πρωτοπόρους της ηλεκτρονικής μουσικής, δημιουργούν ένα μοναδικό φουτουριστικό show που συνδυάζει post rock ατμόσφαιρα, tribal ρυθμούς, trance vibes και electropunk στοιχεία.

Το πρώτο τους LP ονομάζεται Gemma, κυκλοφόρησε το 2021, συμπεριλαμβανομένων 8 κομματιών και έχει λάβει φανταστικές κριτικές από τον τύπο, τα blogs και τα ραδιόφωνα από όλο τον κόσμο. Τώρα εργάζονται για το δεύτερο άλμπουμ τους που πρόκειται να κυκλοφορήσει φέτος.

Η μουσική τους είναι διαθέσιμη σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες, καθώς και σε φυσική μορφή. Το συγκρότημα έχει υπέροχα μουσικά βίντεο για σχεδόν κάθε κομμάτι, οπότε μια επίσκεψη στο κανάλι του συγκροτήματος στο YouTube, θα σας αποδώσει.

Οι Gemma είναι:
Δανιλή Ευαγγελία: φωνή, λούπες
Κάπαρο Γιώργο: παραγωγή, σύνθεση, λούπες, synths, κιθάρες
αυρογιαννάκη Νίκο: ντραμς
Πασχίδη Αναστάση: μπάσο
Σπινθουράκη Αποστόλη: κρουστά

Remote video URL

 

//

Disclaimer:
Για τους ανθρώπους με φωτοευαισθησία ενημερώνουμε πως θα χρησιμοποιηθούν λέιζερ και φώτα strobe, τα οποία μπορεί να προκαλέσουν ζημιά και σε φακούς καμερών.
 

Εικόνα
Fundracar Gemma Arch Live Stage

Το fb κάλεσμα στο λάιβ.

 

Information

Που
ARCH Club – Live Stage

Ελασιδών 6, Γκάζι

Πότε
Σάββατο 28 Οκτωβρίου, 2023
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00

Εισιτήρια
Early bird: 10 ευρώ
Pre-sale: 13 ευρώ
Ταμείο: 15 ευρώ
Προπώληση εισιτηρίων: more.com και στο δίκτυο καταστημάτων: Public, Wind, Media Markt, βενζινάδικα Shell, BP, EKO, Metro, My Market

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Το Τheatre of the NO, το πρώτο αγγλόφωνο θέατρο της Αθήνας, παρουσιάζει την μουσική κωμωδία του ιδρυτή του Yoel Wulfhart, σε σκηνοθεσία Μάνου Τσότρα, προσφέροντας στο μενού γέλιο και τροφή για σκέψη.

think

124 ταινίες από 42 χώρες, 40 περφόρμανς και 2 εργαστήρια μας περιμένουν για δύο ημέρες του Απριλίου, στο φεστιβάλ που διοργανώνει το Ινστιτούτο Πειραματικών Τεχνών, στο Θέατρο Εμπρός στου Ψυρρή.

think

«Όταν έχεις κουραστεί να κάνεις έρωτα με την ασχήμια, το να πέσεις σ’ έναν πελάτη με φιλντισένιο χαμόγελο που σου λέει πόσο όμορφη είσαι μες στη βροχή και κάτω απ’ το μπαλκόνι σου, κι έχει την πρόνοια να μη...

think

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter