Έφτασε στα χέρια μας το νέο άλμπουμ του RSN / παρουσίαση στον Ιμάντα στου Ψυρρή

Για κάποια παράξενα, ασυνήθιστα μάτια μιλά η νέα δισκογραφική δουλειά του παραγωγού, dj και μουσικού RSN (Άρη Αζιλαζιάν). Κυκλοφορεί σε cd, βινύλιο και ψηφιακή μορφή. Το cdακι έφτασε στα χέρια μας, είναι αυτά τα τυχερά που αγαπάμε.

13 ατμοσφαιρικά, κινηματογραφικά κομμάτια, άλλα ορχηστρικά κι άλλα με υπέροχες φωνές, θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε την Παρασκευή, στο δισκοπωλείο Ιμάντας, στου Ψυρρή, από το βινύλιο της δισκογραφικής δουλειάς.
 
*η λάιβ παρουσίαση δίσκου με τους ερμηνευτές που συμμετέχουν, αναμένεται στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο 
 
**ευχαριστούμε την φίλη 
Georgia Souvatzi, πολύ!


Λίγα λόγια για τον RSN
Ξεκίνησε την πορεία του σε νεαρή ηλικία, έχοντας μουσικές επιρροές τόσο από τη χρυσή εποχή της hip hop όσο και από τη jazz/hip hop. 'Ηδη από το 2011 άρχισε να κυκλοφορεί τα δικά του project "Μuddy roads" (2011, Breathe records), "Rsn – Play that funky music" (2012, self-independent release), "We got Music" με την Esterina (2013, The Sound of Everything / Cobalt) and "Analog Memories" (2015, Minos EMI / Universal), εμμένοντας πλέον περισσότερο σε soul, funk και trip hop ήχους.

Από το 2009 μέχρι και σήμερα συμμετέχει ως dj στη βρετανική nu soul/future funk μπάντα Belleruche, μουσικό σχήμα διεθνούς βεληνεκούς, ενώ παράλληλα συμμετέχει σε συναυλίες τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Έχει βάλει την υπογραφή του στη μουσική του ντοκιμαντέρ "Greece's biggest hospital" (Guardian 2010), του "Debtocracy" (Ά. Χατζηστεφάνου 2011), καθώς και του τηλεοπτικού spot των Γιατρών του Κόσμου. Το 2014 ανέλαβε το βασικό θέμα, έκανε τη μουσική επιμέλεια κι έπαιξε ζωντανά για λογαριασμό του TEDx Academy στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Τα remixes του Down in Mexico, All the People, Ι'm coming home και Hang on to a Dream, έχουν ξεχωρίσει σε δεκάδες ραδιόφωνα και μαγαζιά σε όλη την Ελλάδα.
 

Παίρνουμε μία γεύση από το νέο δίσκο 
 

Rsn - Black Sky feat. Thaliah

Rsn - I Feel You feat. Polina Leshnevskaia

RSN's fb page | Bandcamp
 

//

Ινφο

RSN - Παρουσίαση άλμπουμ "Strange Eyes"

Που
Ιμάντας
Σαρρή 46, Ψυρρή
21 0324 2411

Πότε
Παρασκευή 15 Ιουνίου, 20:00

Ελεύθερη είσοδος

* Το "Strange Eyes" (agogo records), κυκλοφορεί στην Ελλάδα από την AN Music και την υποστήριξη του Kosmos 93.6fm (Ελληνική Ραδιοφωνία)


Και το εξώφυλλο του νέου δίσκου

Εικόνα
strange-eyes_cover_inexarchia

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Πενήντα τέσσερις γυναίκες tattoo artists, συμμετέχουν στην έκθεση που θα φιλοξενηθεί στον καινούργιο χώρο τέχνης HeartbeatInk Gallery, στο κέντρο της Αθήνας.

think

Η παράσταση "Προσοχή: Εκτελούνται Έργα" σε σύλληψη και σκηνοθεσία της Νοεμή Βασιλειάδου, μετά από μια δυναμική εκκίνηση στη Θεσσαλονίκη, έρχεται στο Θέατρο Εμπρός, επαναφέροντας στο προσκήνιο το πλέον καίριο...

think

Το Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων, στην οδό Κύπρου στην Κυψέλη, φιλοξενεί στο ξεκίνημα τις νέας χρονιάς, μουσικές παραστάσεις, spoken word με ανοιχτό μικρόφωνο και περφόρμανς.

think

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter