Οι ANFO παρουσιάζουν το νέο τους κομμάτι στο πρώτο λάιβ τους για τη χρονιά στο Intrepid Fox

Oι ANFO παρουσιάζουν το νέο βίντεο κλιπ τους για το αντιφασιστικό κομμάτι "Hollow Point", και κάνουν την πρώτη μεγάλη συναυλία της χρονιάς στο bar Intrepid Fox στο Γκάζι.

Στην πρώτη τους μεγάλη συναυλία για το 2019, οι ANFO εμφανίζονται στο Intrepid Fox προσκαλούν τους The Cabareteers να προθερμάνουν το κοινό.

Οι ANFO ξεκίνησαν την πορεία τους τον Ιανουάριο του 2013. Το 2014 κυκλοφόρησαν το πρώτο ομώνυμο Mini Lp τους σε βινύλιο από την b other side. Τον Φεβρουάριο του 2018 δημοσιοποιούν την δεύτερη δισκογραφική δουλειά τους με τίτλο "Black Sheep" που διανέμεται με ελεύθερη συνεισφορά ενίσχυσης, (όπως και η πρώτη τους) από την σελίδα τους στο Bandcamp

Είναι γνωστοί για τα πολύ δυνατά live τους και τις συμμετοχές τους σε μεγάλα φεστιβάλ, για τα επιτυχημένα opening acts τους σε ιστορικά ονόματα της διεθνούς punk και rock 'n' roll σκηνής (όπως οι Oi Polloi, οι Vibrators, οι Banda Bassoti, οι GBH, οι Subhumans κ.λπ.) και για την συνεχή και συνεπή στήριξη, με την παρουσία τους, εκδηλώσεων αλληλεγγύης και κοινωνικών αγώνων ενάντια στον ρατσισμό, τον φασισμό, την καταστολή.

Δείτε το νέο βίντεο κλιπ!


Οι ANFO είναι οι:

Σωτήρης Θεοχάρης (φωνή, στίχοι, κιθάρα): Ξεκίνησε από τους ΑΔΙΕΞΟΔΟ το 1983. Στη συνέχεια η διαδρομή του στην ελληνική rock n roll σκηνή περιλαμβάνει τους: Στάχτες, Σπυριδούλα, Ηχογλυκαιμία και τους NoMind.
Πέτρος Θεοφίλου–Captain Pit (μπάσο, φωνητικά): Ξεκίνησε παίζοντας στους Στάχτες αργότερα αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος των Βάλια Κάλντα, των Dirty dogs και των Unchained.
Αλέκος Ευθυμιάδης (κιθάρα, φωνητικά): Ξεκίνησε παίζοντας τύμπανα για τους W.F.D.D.. Στη συνέχεια τον συναντάμε ως κιθαρίστα στους Sour Spoons και στους ΚΡΑΑΚ.
Γιώργος Χλωρός (τύμπανα): Ξεκίνησε από διάφορα γκρουπ της Πάτρας. Η συνέχεια τον έφερε στους NoMind, ενώ παράλληλα συνεργάστηκε με τους Dustbowl, τους Snails και τους Τoxic Rabbits.

//

Και λίγα λόγια για τους The Cabareteers
Η 4μελής μπάντα από την Αθήνα, προέκυψε ξαφνικά όταν τα δύο μέλη της συνειδητοποίησαν πως παίζουν μουσική παρέα, από τα παιδικά τους χρόνια. Έτσι λοιπόν από ένα αστείο σε ένα καφέ και με τους κατάλληλους φίλους, η μπάντα απέκτησε σάρκα ως ένα 4μελές σχήμα. Είναι ανοιχτοί σε κάθε μουσική ιδέα που ακούγεται καλή στ' αυτιά τους, ανεξάρτητα από το στυλ του κάθε τραγουδιού και με αποκλειστικό στόχο, να γουστάρουν το κάθε κομμάτι ξεχωριστά.

Στη μπάντα παίζουν:

Michael Chatzimichael - Guitar, Vocals
Dimitris Mpardakas - Drums
Alexandros Vasileiou - Guitar, Vocals
Michalis Pilatos - Bass guitar

 

 
// 

ινφο

Intrepid Fox
Τριπτολέμου 30, Γκάζι

1 Φεβρουαρίου 2019
Είσοδος 5 ευρώ


Το fb κάλεσμα εδώ και το πόστερ του λάιβ

Εικόνα
anfo_intrepidfox_inexarchia

Εικόνα
Merlin

 
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Ένα τριήμερο φεστιβάλ για το χαρτί και τις πληγές του φιλοξενείται στο Ρομάντσο, με μπαζάρ σπάνιων, παλιών και περίεργων βιβλίων, προβολές κλασικών ταινιών και πάρτι.

think

Πενήντα τέσσερις γυναίκες tattoo artists, συμμετέχουν στην έκθεση που θα φιλοξενηθεί στον καινούργιο χώρο τέχνης HeartbeatInk Gallery, στο κέντρο της Αθήνας.

think

Η παράσταση "Προσοχή: Εκτελούνται Έργα" σε σύλληψη και σκηνοθεσία της Νοεμή Βασιλειάδου, μετά από μια δυναμική εκκίνηση στη Θεσσαλονίκη, έρχεται στο Θέατρο Εμπρός, επαναφέροντας στο προσκήνιο το πλέον καίριο...

think

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter