Δύο ημέρες αφιερωμένες στους δίσκους βινυλίου στο Κουκάκι / 1st Koukaki Vinyl Market στο Tarantino Burgers

Ένα σαββατοκύριακο στην οδό Δημητρακοπούλου, στη σκιά της Ακρόπολης, με καλεσμένο ένα από τα πιο ενημερωμένα δισκοπωλεία. Το Father Herbie Records κατεβαίνει ξανά από την Θεσσαλονίκη και στήνει τους πάγκους με τα βινύλια στο Tarantino burgers στο Κουκάκι.

Το δισκάδικο που συστήθηκε πέρυσι στο spitibar στο Χαλάνδρι, φέτος στις 17 & 18 Δεκεμβρίου θα βρίσκεται στο αδερφικό του Tarantino burgers στο Κουκάκι. Ένα βινυλιακό διήμερο στην Αθήνα, με καλεσμένο το δισκάδικο Father Herbie Records από τη Θεσσαλονίκη. Η μεγαλύτερη μετακίνηση δίσκων στην πρωτεύουσα!

Τζαζιές, ηλεκτρονικά, φάνκι, αφρικάνικα, βραζιλιάνικα, σίνθια, psych funk, kraut, dance και περισσότερες από 500 επιλογές δίσκων μας περιμένουν. Παράλληλα, θα τρέχνουν dj sets καθ' όλη τη διάρκεια του 2ημέρου από παραγωγούς, jockeys και συλλέκτες δίσκων βινυλίου. Από φαγητό, στον δρόμο του Tarantino θα βρούμε και stone baked pizza με το τρομερό crust από την Pizza Dough! και τα διαστημικά burger του Tarantino Burgers Athens. Για ποτό θα προσφέρεται free Gluhwein για όσους προμηθετούν δίσκους, φρέσκες μπίρες από ελληνικές και ξένες ζυθοποίες και 3 cocktails των Clumsies.

Εικόνα
Tarantino Burgers Κουκάκι

 

Εικόνα
Tarantino Burgers Κουκάκι

 
"Στο Ταραντίνο όσοι έχετε έρθει θα έχετε καταλάβει το πάθος μας για την μουσική. Προερχόμαστε από αυτή και ήρθε η ώρα να την φιλοξενήσουμε όπως της αξίζει, στον δρόμο μας στο πανέμορφο Κουκάκι. Έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε το Father Herbie Records από την Θεσσαλονίκη. Father Herbie, το θρυλικό και αγαπημένο δισκοπωλείο βινυλίου από την Θεσσαλονική κι ένα από τα σημαντικότερα σποτ για βινύλιο στην περιοχή των Βαλκανίων",
διαβάζουμε στο κάλεσμα.

Εικόνα
Father Herbie Records Tarantino Burgers

 

Το Father Herbie Records: Ένα δισκάδικο που έγινε το Δεκέμβριο του 2019 στη Θεσσαλονίκη (στο πατάρι του father coffee & vinyls στη Στρατηγού Καλλάρη) με σκοπό τις προσωπικές προτιμήσεις του ιδιοκτήτη του Χρήστου Εξαρχόπουλου, γύρω από την μουσική που αγαπάει να ακούει αλλά και να ψάχνει στα δισκάδικα του πλανήτη. Η φιλοσοφία του, handpicked vinyl, καθημερινά updates σε κυκλοφορίες και merch, μουσικά περιοδικά και βιβλία.
 
Όπως μας ενημερώνει ο Κωνσταντίνος Καρατζιάς, υπεύθυνος του Tarantino Burgers, παρέα στο διήμερο θα βρούμε πολλούς βινυλιολάτρεις και φίλους του Father Herbie, που προσφέρθηκαν να δισκοθετήσουν. Ανάμεσά τους οι, Δημήτρης Παπαιωάννου, Ηρώ Λιάτου, Petit bear, Electric looser, The mack, C.Senior, Άρης Καραμπεάζης, G Vourou, Constadino, dj spetsofai, Bakerman και άλλες και άλλοι.
 

*To fb κάλεσμα στο Vilyl Market

 

Information

Που
Tarantino Burgers Athens

Δημητρακοπούλου 17, Κουκάκι

Πότε
Σάββατο 17 & Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, 2022
Από τις 13.00 έως τις 23.45

Είσοδος ελεύθερη

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Ένα τριήμερο φεστιβάλ για το χαρτί και τις πληγές του φιλοξενείται στο Ρομάντσο, με μπαζάρ σπάνιων, παλιών και περίεργων βιβλίων, προβολές κλασικών ταινιών και πάρτι.

think

Πενήντα τέσσερις γυναίκες tattoo artists, συμμετέχουν στην έκθεση που θα φιλοξενηθεί στον καινούργιο χώρο τέχνης HeartbeatInk Gallery, στο κέντρο της Αθήνας.

think

Η παράσταση "Προσοχή: Εκτελούνται Έργα" σε σύλληψη και σκηνοθεσία της Νοεμή Βασιλειάδου, μετά από μια δυναμική εκκίνηση στη Θεσσαλονίκη, έρχεται στο Θέατρο Εμπρός, επαναφέροντας στο προσκήνιο το πλέον καίριο...

think

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter