Συναυλία Αλληλεγγύης / Το Immigraniada Festival επιστρέφει με μια μουσική αγκαλιά

Το αυτοοργανωμένο Immigraniada Festival επιστρέφει με μια μουσική αγκαλιά που έχει στόχο την αποκατάσταση της υγείας του μικρού Στεφανάκου, διαθέτοντας το σύνολο των εσόδων για να καλυφθούν ιατρικά έξοδα και δαπάνες.

Το φεστιβάλ Immigraniada, μια πρωτοβουλία μελών των Αντισωμάτων, που ξεκίνησε το 2016 σε συνεργασία με συλλογικότητες κοινωνικής επαγρύπνησης, είναι βασισμένο στα ανόθευτα αισθήματα της ανυπόκριτης αγάπης για τον άνθρωπο, της ενότητας και της αλληλεγγύης στον κοινό αγώνα για την ελευθερία και την αξιοπρέπεια, ντόπιων και προσφύγων. 

Η διοργάνωση του 2020 είχε βάλει στόχο να βοηθήσει τη λειτουργία του κοινωνικού ιατρείου αλληλεγγύης Εξαρχείων, το οποίο δημιουργήθηκε από τις συλλογικές δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης για το 18 Άνω και εθελοντές και προσφέρει τις υπηρεσίες του ακόμα και σήμερα δωρεάν. Στη φετινή συναυλία πέντε μουσικά σχήματα δίνουν συναυλία ζωής, στο ARCH Live Stage, στο πλαίσιο του φεστιβάλ, με στόχο την κάλυψη ιατρικών εξόδων και υγειονομικών δαπανών αποκατάστασης του 6χρονου φίλου Στεφανάκου.
 

Συμμετέχουν οι μπάντες:

Άλλος Κόσμος
Εκτός Ελέγχου
Κοινοί Θνητοί
Frank Panx & Σαλταδόροι
Fundracar

Remote video URL

 

Remote video URL

 

Remote video URL

Το κάλεσμα του Immigraniada Festival και της οικογένειας του Στεφανάκου:

"Ενώνουμε τη φωνή της κοινότητάς μας με όλους / όλες όσοι θεωρούν το δικαίωμα στη ζωή δίχως αποκλεισμένους ως τη μόνη συνθήκη που αξίζει σε ανθρώπινα πλάσματα, σε όλο τον κόσμο.

Το Immigraniada Festival είναι μια πρωτοβουλία μελών των Αντισωμάτων που ξεκίνησε το 2016 σε συνεργασία με συλλογικότητες κοινωνικής επαγρύπνησης.

Είναι αυτοοργανωμένο βασισμένο στα ανόθευτα αισθήματα της ανυπόκριτης αγάπης για τον άνθρωπο, της ενότητας και της αλληλεγγύης στον κοινό αγώνα για την ελευθερία και την αξιοπρέπεια στο ατέλειωτο ταξίδι στον κόσμο των συνόρων και των φόβων".
 

Εικόνα
Immigraniada Festival 2023

Το fb κάλεσμα στο φεστιβάλ

Information

Που
ARCH Club-Live Stage

Ελασιδών 6, Γκάζι

Πότε
Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, 2023
Πόρτες 20.30
Έναρξη 21.15 

Εισιτήρια
Προπώληση / Ταμείο: 10 ευρώ
Εισιτήρια προπωλούνται μέσω viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του:
(Public, Wind, Media Markt, βενζινάδικα Shell, BP, EKO, Metro, My Market)

 

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Το αθηναϊκό ντούο ΦΥΤΑ και το Τριανόν παρουσιάζουν μια εβδομάδα αφιερωμένη στο αθηναϊκό κουήρ drag με αφορμή την ταινία "Avant-Drag!" (2024) του Φιλ Ιερόπουλου.

think

Το Theatre of the NO, το πρώτο αγγλόφωνο θέατρο στο κέντρο της Αθήνας, άνοιξε τις πόρτες του με την παράσταση «Περιμένοντας τον Γκοντό» του Samuel Beckett, σε σκηνοθεσία του Νίκου Διονύσιου.

think

Μια επταμελής ομάδα Ελλήνων δημιουργών, όλοι τους από τη γενιά του Φαϊτάκη, συναντιούνται στη Roma Gallery για να τιμήσουν τον πρόωρα χαμένο ζωγράφο.

think

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter