EXIT TO 2021: Το φεστιβάλ Exit προσφέρει πολύωρο βίντεο με μοναδικές στιγμές από τη σκηνή του για την αλλαγή του χρόνου

Το αγαπημένο φεστιβάλ των Βαλκανίων, το Exit Fest της Σερβίας, προσφέρει μία δυναμική έξοδο από τη χρονιά που άλλαξε τα δεδομένα, μία έξοδο προς το 2021, με μπάντες και μουσικούς που έχουν εμφανιστεί στην κεντρική σκηνή του φεστιβάλ.


Οι συναυλίες μας έχουν λείψει κι αφού δεν θα μπορέσουμε να χορέψουμε κάτω από τη σκηνή και κοντά ο ένας στον άλλον, τουλάχιστον ας θυμηθούμε την εμπειρία γιορτάζοντας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με τα μεγαλύτερα ονόματα σε μία πραγματικά πολυσυλλεκτική βραδιά. 

Το κανάλι του ξακουστού φεστιβάλ, Exit TV, μας καλεί να γιορτάσουμε παρέα -έστω και νοητά- την αλλαγή του χρόνου και τις δύο δεκαετίες του φεστιβάλ, με ανθρώπους από όλο τον κόσμο, στο " Exit to 2021 | New Year's Eve Special".

Η μεγάλης διάρκειας συναυλία θα μας θυμήσει μεγάλες στιγμές της πλούσιας ιστορίας του φεστιβάλ με ονόματα που εμφανίστηκαν στην κεντρική σκηνή του όπως, οι Cure, οι Prodigy, οι Migos, ο David Guetta, οι Chainsmokers, ο Moby, οι Faithless, οι Motorhead, ο Jason Derulo, οι Atoms For Peace, ο Liam Gallagher, ο Damon Albarn, οι Hurts, οι Pet Shop Boys, ο Nile Rodgers και πολλοί πολλοί άλλοι.

//

Που
Στη fb σελίδα και στο YouTube κανάλι του EXIT Festival.

Πότε
Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

Το EXIT Festival προγραμματίζει να πραγματοποιήσει κανονικά το καλοκαίρι τον εορτασμό των 20 χρόνων του στο φρούριο Petrovaradin (Νόβι Σαντ- Σερβία) από τις 8 έως τις 10 Ιουλίου 2021, έχοντας επιβεβαιώσει ήδη την παρουσία αρκετών ονομάτων. Η ηλεκτρονική προπώληση, εδώ.

Εικόνα

 
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Το αθηναϊκό ντούο ΦΥΤΑ και το Τριανόν παρουσιάζουν μια εβδομάδα αφιερωμένη στο αθηναϊκό κουήρ drag με αφορμή την ταινία "Avant-Drag!" (2024) του Φιλ Ιερόπουλου.

think

Το Theatre of the NO, το πρώτο αγγλόφωνο θέατρο στο κέντρο της Αθήνας, άνοιξε τις πόρτες του με την παράσταση «Περιμένοντας τον Γκοντό» του Samuel Beckett, σε σκηνοθεσία του Νίκου Διονύσιου.

think

Μια επταμελής ομάδα Ελλήνων δημιουργών, όλοι τους από τη γενιά του Φαϊτάκη, συναντιούνται στη Roma Gallery για να τιμήσουν τον πρόωρα χαμένο ζωγράφο.

think

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter