Downtempo και dj's από Γαλλία, Σουηδία και Ελλάδα που ενώνουν τις δυνάμεις τους για μία βραδιά

Δύο σημαντικά ονόματα της Downtempo chill ambient σκηνής, ο Γάλλος γκουρού Aes Dana ιδρυτής της Ultimae records και ο Σουηδός μάγος Solar Fields, έρχονται στην Αθήνα για μία βραδιά με πολλά ξεχωριστά ονόματα, στο Μεθωδία Black Box του Μεταξουργείου.

H Downtempo Paintings φέρνει στη χώρα μας τον Aes Dana που ακούει στο όνομα Vincent Villuis και είναι συνθέτης, sound designer, dj και συνιδιοκτήτης της Ultimae records αλλά και τον Solar Fields κατά κόσμον, Magnus Birgersson, που μάλιστα στα τέλη Μαρτίου κυκλοφόρησε και τη νέα του δουλειά, Outdom. 

Την ίδια βραδιά θα παίξουν ο Sideliner, ιδρυτής της Cosmic leaf records με δεκάδες κυκλοφορίες και εμφανίσεις σε συλλογές και φεστιβαλ του εξωτερικού, ο υπερηχητικός Cydelix που με το theremin δημιουργεί ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα και οι Sygnals από Sonic Loom που με τις μελωδικές τους downbeat φόρμες μας δίνουν ένα εκρηκτικό κράμα μουσικής και ονείρων. Το ζέσταμα των ντεκς αναλαμβάνει ο dj Qses (aka Dark Q). 
 

Μπαίνουμε στο κλίμα με Aes Dana

Aes Dana page | Fb page
 

Και βέβαια με Solar Fields

Solar Field's page | Fb Page | Soundcloud
 

Εικόνα
poster_inexarchia

 
//
Ινφο
Aes Dana live | Solar Fields live | by DTPonTour

Που

Μεθωδία Black Box
Κωνσταντινουπόλεως 113 και Αγίου Όρους,
Μεταξουργείο

Πότε
Σάββατο 12 Μαίου, 23.30 - 07.00

Εισιτήρια
Προπώληση 10 ευρώ
Ταμείο 12 ευρώ


 

Εικόνα

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Ένα τριήμερο φεστιβάλ για το χαρτί και τις πληγές του φιλοξενείται στο Ρομάντσο, με μπαζάρ σπάνιων, παλιών και περίεργων βιβλίων, προβολές κλασικών ταινιών και πάρτι.

think

Πενήντα τέσσερις γυναίκες tattoo artists, συμμετέχουν στην έκθεση που θα φιλοξενηθεί στον καινούργιο χώρο τέχνης HeartbeatInk Gallery, στο κέντρο της Αθήνας.

think

Η παράσταση "Προσοχή: Εκτελούνται Έργα" σε σύλληψη και σκηνοθεσία της Νοεμή Βασιλειάδου, μετά από μια δυναμική εκκίνηση στη Θεσσαλονίκη, έρχεται στο Θέατρο Εμπρός, επαναφέροντας στο προσκήνιο το πλέον καίριο...

think

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter