Αυτοοργανωμένο φεστιβάλ LOS ALMIROS: Ελεύθερο κάμπινγκ, ελεύθερη είσοδος και ελεύθερες μουσικές / αρχές Αυγούστου στον Αλμυρό Βόλου

Το Los Almiros Festival είναι εδώ για 8η χρονιά και οι Lafers απ’ όλο τον γαλαξία, και όχι μόνο, ετοιμάζονται για ένα ακόμα τεράστιο 4ήμερο πάρτυ. Δυναμωμένο από δυσκολίες και εμπόδια, με ακόμα περισσότερη τρέλα και μεγαλύτερη όρεξη και όπως πάντα αυτοοργανωμένο, αλληλέγγυο και συμμετοχικό. Ραντεβού στα χαρακώματα!


Το πιο ελεύθερο φεστιβάλ ανοίγει τις πόρτες του για ένα τετραήμερο. 
Τέσσερις μέρες γεμάτες μουσική, χορό, συζητήσεις, γνωριμίες, γέλιο, χαρά, φιλία. Τέσσερις μέρες για όλους τους ανθρώπους και για όλα τα γούστα.

Φέτος, μάλιστα, το φεστιβάλ έχει και έναν επιπλέον πολύ σημαντικό και ιδιαίτερο σκοπό, την ενίσχυση του πολυαγαπημένου φίλου και εξέχοντος Lafer, Άλεξ, που δίνει μια δύσκολη, μα αποφασιστική, μάχη για τη ζωή!

Από το pre party της Τετάρτης, 31ης Ιουλίου, μέχρι το κλείσιμο του Σαββάτου, 3 Αυγούστου, στο δάσος Κουρί, το 8ο Los Almiros Festival, παρουσιάζει και φέτος ένα από τα πιο πλήρη line up που θα μπορούσε να φανταστεί κάθε φίλος της μουσικής.

Rock, stoner, psychedelic, punk, reggae, hip hop, ska, dub, balkan, heavy, doom. Η αφρόκρεμα της ελληνικής σκηνής συναντά κορυφαία ονόματα από το εξωτερικό όπως τους μεγάλους Dub Inc., το θρύλο CJ Ramone στην πρώτη του επίσκεψη στην Ελλάδα και τους σπουδαίους Graveyard.

Όπως κάθε χρόνο, το LAF ανοίγει τις πύλες του και περιμένει τους χιλιάδες επισκέπτες του ζητώντας τους μόνο την πιο θετική διάθεση και το πιο όμορφο χαμόγελό τους. 

 

Εικόνα
Los Almiros

 

Εικόνα
Los Almiros


Εικόνα
Los Almiros



Αναλυτικά το line-up:

Pre Day | Τετάρτη 31 Ιουλίου
Monkey 3
Screaming Dead Balloons
4LT
Shotgunz

 
Πέμπτη 1η Αυγούστου 2019

Dub Inc.
CJ Ramone
Social Waste
Κακό Συναπάντημα
Rationalistas
Τοξικά Απόβλητα Στράφι 

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019
Graveyard
Nightstalker
Βέβηλος
Baildisa
Oldschool Rednex Sadhus
Minorfase

 
Σάββατο 3 Αυγούστου 2019

Planet Of Zeus
Bad Movies
Fundracar
Ταφ Λάθος
Puta Volcano Void Droid
Bonzai

 
Βίντεο από το Φεστιβάλ Los Almiros 2018



Και λίγη προθέρμανση:


//

 
8o Los Almiros Festival

Που
Δάσος Κουρί, Αλμυρός Μαγνησίας

Πότε
Pre-day: 31 Ιουλίου 2019
1-3 Αυγούστου 2019

Ελεύθερη είσοδος / Ελεύθερο camping

//

 

Εικόνα
Los Almiros


*Η σελίδα του LAF 2019 και το fb κάλεσμα / poster by Greg Psalt (CReatures)

Εικόνα
Rockabilly burnout στο Beatniks στην Κωλέττη

 
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Το αθηναϊκό ντούο ΦΥΤΑ και το Τριανόν παρουσιάζουν μια εβδομάδα αφιερωμένη στο αθηναϊκό κουήρ drag με αφορμή την ταινία "Avant-Drag!" (2024) του Φιλ Ιερόπουλου.

think

Το Theatre of the NO, το πρώτο αγγλόφωνο θέατρο στο κέντρο της Αθήνας, άνοιξε τις πόρτες του με την παράσταση «Περιμένοντας τον Γκοντό» του Samuel Beckett, σε σκηνοθεσία του Νίκου Διονύσιου.

think

Μια επταμελής ομάδα Ελλήνων δημιουργών, όλοι τους από τη γενιά του Φαϊτάκη, συναντιούνται στη Roma Gallery για να τιμήσουν τον πρόωρα χαμένο ζωγράφο.

think

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter