Την ακούσαμε με τους Fundracar, με underground δόση, στην υπόγα του An Club στα Εξάρχεια

Underground κουβέντες και μουσικές. Ένα βίντεο που κάναμε στο λάιβ των FUNDRACAR στο αγαπημένο μουσικό και ιστορικό υπόγειο των Εξαρχείων.

Αντικαθεστωτικοί στον ήχο, ήχος προσωπικός που σου κολλάει, χωρίς να σνομπάρουν κανένα είδος μουσικής συσπειρώνουν διαφορετικούς μουσικούς κόσμους. RIFFS από την κόλαση , τετράγωνο μπάσο δυναμίτης, βουκολικά πνευστά και rave syths δημιουργούν ενα psych reggae παραλήρημα που σε συνδυασμό με την punk αισθητική και ενέργεια της μπάντας, τα live σε στραγγίζουν, αδειάζεις ,τριπάρεις βιώνοντας μια θρησκευτική εμπειρία καλύτερη απο την κάθε εκκλήσια!
 

Reggae ή punk;
Τι μπορούμε να κάνουμε για την άνοδο του φασισμού;
Η μουσική θα μας σώσει;
Legalize τα πάντα ή μόνο φούντα;
Ψυχεδελικά ή διεγερτικά;

Lux ή Πλακώσου;

Αυτά και άλλα διάφορα στο backstage του An Club.  



interview-editing: George Fiorakis
filming: George Fiorakis, Philip Gavrilakis
σε περίπτωση που το βίντεο δεν εμφανίζεται σε κινητά & tablet πατήστε εδώ 
 

Στην πρώτη ταινία του inExarchia "Η Τέχνη του Δρόμου στα Εξάρχεια” θα ακούσετε τρία από τα κομμάτια της μπάντας. Το καλοκαίρι τους είδαμε στο Rockwave, supporting Manu Chao, και κάθε χρόνο σε πολλές εμφανίσεις σε φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα όπως το Indie Free, το Legalize Festival και πολλά άλλα. Πριν λίγες ημέρες γυρίσαμε το παραπάνω βίντεο στο An Club στην Σολωμού!  

Νέο Studio Album
LUX <Love Until X-termination> 
Κατεβάστε ολόκληρο το άλμπουμ, δωρεάν εδώ, ω ναι! 

GET READY U PUNX. 



Εικόνα

interview-editing: George Fiorakis
filming: Philip Gavrilakis
George Fiorakis
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube 

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Το μεσημέρι του Σαββάτου, 20 Απριλίου, επιστρέφουμε στο Solaris για να γνωρίσουμε τον κόσμο του νέου Tomahawk Angel, σε έκδοση μίας από τις μεγαλύτερες ανεξάρτητες εταιρείες κόμικς των ΗΠΑ, της Dark Horse...

think

Μια συζήτηση για την καλλιτεχνική πρωτοβουλία Potential Project και την εικαστική έκθεση “Ενθύμιο” με τους επιμελητές Καρολίνα Αλειφεροπούλου και Δημήτρη Γεωργακόπουλο, στο νεοκλασικό κτήριο της Ανδρέα Μεταξά...

think

Ο Σταύρος Άλλος, μουσικός, τραγουδοποιός, ηχολήπτης και μουσικός παραγωγός, κυκλοφόρησε το πρώτο σόλο εγχείρημά του σε ελληνικό στίχο, με τίτλο “Για την Νόρα” σε βινύλιο, από τη Rudu Records.

think

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter