Sober on Tuxedos και Full House B.C. στον Ίλιον Plus [και κουβέντα με τους Sober on Tuxedos]

Διπλό λάιβ σκληρού ροκ με τους Sober on Tuxedos και τους Full House Brew Crew, με guests τους Show us the Imminent. Το Σάββατο 24 Μαρτίου στο ΙΛΙΟΝ plus, Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17.

Οι Sober on Tuxedos μία συναυλιακή μπάντα, που "ιδρώνει τη φανέλα" από το 2009  εν όψει της προσεχούς, δεύτερης σε σειρά μετά το "Welcome to the Liquor Store" full length κυκλοφορίας τους, κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα, μοιράζονται τη σκηνή με συνοδοιπόρους και τη μουσική τους με τους φίλους τους, όλους αυτούς που στηρίζουν το σχήμα όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και νεότερους. Πέραν των εμφανίσεων σε εγχώρια φεστιβάλ μεγάλης αναγνωρισιμότητας, αλλά και σε one-off εμφανίσεις, στην Αθήνα και την υπόλοιπη επικράτεια, στο πλευρό των Nighstalker, 1000mods και Potergeist, μεταξύ άλλων, οι Sober, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως αποτελούν μία ανήσυχη και αναβράζουσα δύναμη που δεν επαναπαύεται, διοργάνωσαν το δικό τους Sober Fest, που έλαβε χώρα στα τέλη Νοεμβρίου 2016, γνωρίζοντας ιδιαίτερη ανταπόκριση από το κοινό.


Εικόνα
Sober on Tuxedos Live

Εικόνα
sober2_inexarchia

 
Μαζί τους θα εμφανιστεί το Αθηναϊκό southern metal σχήμα των Full House Brew Crew, με τον Βαγγέλη Καρζή σε κιθάρα και φωνή, μπασίστα των black metal θρύλων Rotting Christ. Με πολιορκητικό του κριό το νοτιοαμερικανικό guitar riffing style των Black Label Society και τα μπαρουτοκαπνισμένα γρεζάτα φωνητικά και βάση του το συμπαγές rhythm section, το αθηναϊκό σχήμα πάντα εντυπωσιάζει στις ζωντανές του εμφανίσεις, ενώ στην περίοδο που διανύουμε βρίσκεται προ των πυλών της δεύτερης σε σειράς πλήρους δισκογραφικής κυκλοφορίας του, για την οποία λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα! 

Τη συναυλία θα ανοίξει το επίσης Αθηναϊκό modern rock σχήμα των Show Us The Imminent.

 


Full House Brew Crew fb page | Show us the Imminent fb page

*To fb κάλεσμα για το λάιβ στο Ίλιον Plus

//

Οι Sober On Tuxedos κουβεντιάζουν με το ινεξάρχειο:

Δίνετε τον καλύτερό σας εαυτό στις ζωντανές εμφανίσεις, τώρα και στο videoclip του Best of me.. μαζί με αθλητές και αθλήτριες! Σε τι άλλο είναι καλοί οι Sober;

S.O.T.: Δεν ξέρω τι να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση! Eμείς σίγουρα όχι στον αθλητισμό. Στο κλιπ απλά θέλαμε να περάσουμε το νόημα των στίχων που λίγο ή πολύ λένε να μην αφήνεις τον στόχο σου στα δύσκολα ή στις "τρικλοποδιές". Η αλήθεια είναι ότι αυτό που κάνουμε το αγαπάμε πολύ. Θα μείνω στο ότι δίνουμε όλο μας το "είναι", σε ο,τι αγαπάμε. 
 

Το νέο σας κομμάτι, Best of me, επιβεβαιώνει ότι ο ήχος σας σκληραίνει, τι μπορείτε να μας αποκαλύψετε για το άλμπουμ που γράφετε;

S.O.T.: Είναι κάτι που μας βγαίνει φυσικά. Κάθε μέρα συναντάμε τους εαυτούς μας εξοργισμένους με κάτι καινούργιο . Το μόνο που κάνουμε είναι εξωτερικεύουμε την οργή αυτή σε συνδυασμό με τα ακούσματα μας. Εκεί που ο κόσμος μας μαλακώνει ηχητικά, εμείς προτιμάμε να δίνουμε ένα βροντερό παρόν. Ο ήχος μας αν και πάνω κάτω παραμένει στις ίδιες βάσεις, ενδυναμώνεται από σύγχρονα ακούσματα και τάσεις. Θεωρώ οτι το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα πιο δυνατό από το Welcome to the Liquor Store ελπίζοντας να αγκαλιαστεί από όλες τις κοινότητες που αγαπούν τον σκληρό γενικά ήχο. Ο τελικός κριτής είναι ο κόσμος. 
 

 
Ο Στέλιος έχει πλέον vlog και μας αποκαλύπτει πολλά για τις περιοδείες, τις σόλο εμφανίσεις (και το πρόγραμμα γυμναστικής του φυσικά). Τι παίζει με αυτό; Θα δούμε επεισόδιο με όλη τη μπάντα;


S.O.T.: Το #TourVlog είναι μια ιδέα του νέου μας συνεργάτη Αριστοτέλη Μπατιστάτου. Όλοι ξέρουμε οτι το διασκεδάζουν και ας γκρινιάζουν για το πόσο δύσκολο είναι , τόσο χρονικά όσο και οικονομικά, και οι δυο τους. Είναι ένα κομμάτι ξέχωρο από τους S.O.T μεν , αλλά καθότι πρωταγωνιστεί ο τραγουδιστής της μπάντας είναι αναπόφευκτο ένα επεισόδιο με όλους μας μέσα. Και νομίζουμε θα έρθει πολύ σύντομα. Όσον αφορά την εκπομπή πρόκειται για ένα vlog που προωθεί και θέλει να αναδείξει μουσικές και συγκροτήματα από την χώρα μας (βλέπε προτεινόμενη μπάντα σε κάθε επεισόδιο) αλλά και όλες τις δυσκολίες/ευκολίες που βιώνει κάποιος σε ένα τουρ με χιούμορ. Προβάλλει και ένα άλλο πρόσωπο του Στέλιου, τη δουλειά που ρίχνει στα ακουστικά sessions του που πάνε καλά σε όλη την Ελλάδα και τέλος, όλα αυτά τα λίγο ή πολύ ροκ στέκια σε κάθε πόλη, σαν οδηγός για ροκ και τα ιδιαίτερα στέκια της χώρας.


 
Οι Sober φοράνε ποτέ Tuxedos;


S.O.T.: Ούτε σε γάμους... προσπαθούμε αυτό που ειρωνικά δηλώνουμε με το όνομα μας να το τηρούμε και στην καθημερινότητα. Ο καθωσπρεπισμός και η βιτρίνα είναι κάτι που μας ξένιζε ανέκαθεν. 


Ίλιον plus με Fullhouse Brew Crew.. πυρετός το Σαββατόβραδο;;


S.O.T.: Για πρώτη φορά έχουμε εστιάσει και σε άλλα πράγματα πέραν του performing. Έχουμε επενδύσει μαζί με τους F.H.B.C σε ένα show που κανένας από τους 2 (με εξαίρεση τον Βαγγέλη Καρζή) δεν έχει ξανακάνει. Όσοι παρευρεθούν στο Ίλιον Plus στις 24 Μάρτη θα δουν πολλά και εντυπωσιακά, αναφέρομαι στη βραδιά ως show. Το γιατί θα το δείτε. Πυρετός το Σαββατόβραδο δεν ξέρω.. καλό θα είναι όμως να έχουν ρεπό όσοι δουλεύουν... Δευτέρα! 


Εικόνα
sober1_inexarchia

Sober On Tuxedos fb page | Photo credits: Phi Factor 
 

//

Extra info
ΙΛΙΟΝ plus

Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17, Αθήνα

Ημέρες
24 Μαρτίου 2018

Έναρξη
Πόρτες 20.30

Εισιτήρια
Προπώληση 6 ευρώ
Ταμείο 8 ευρώ

//

Και το αφισάκι του live

Εικόνα
soberlive_inexarchia



Εικόνα
Επετειακό live για τα 10 χρόνια των Dustbowl στο ΙΛΙΟΝ plus

 
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Η παράσταση "Προσοχή: Εκτελούνται Έργα" σε σύλληψη και σκηνοθεσία της Νοεμή Βασιλειάδου, μετά από μια δυναμική εκκίνηση στη Θεσσαλονίκη, έρχεται στο Θέατρο Εμπρός, επαναφέροντας στο προσκήνιο το πλέον καίριο...

think

Το Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων, στην οδό Κύπρου στην Κυψέλη, φιλοξενεί στο ξεκίνημα τις νέας χρονιάς, μουσικές παραστάσεις, spoken word με ανοιχτό μικρόφωνο και περφόρμανς.

think

Οι Βραδιές Αστυνομικής Μυθοπλασίας (crimes n’ beer), που διοργανώνει η Ελληνική Λέσχη Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας (ΕΛΣΑΛ) και το βιβλιοκαφέ red n’ noir, επιστρέφουν για δεύτερη χρονιά στον πολυχώρο του...

think

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter