Γράφουν

Γαλλικό Dub στο Fuzz -με τον Panda Dub & την λάιβ μπάντα του για ένα ξεσηκωτικό βράδυ

O Panda Dub αποτελεί τη ζωντανή απόδειξη ότι η γαλλική dub σκηνή είναι ακόμα ενεργή! Την Παρασκευή 5 Μαΐου επιστρέφει στην Αθήνα, στο stage του Fuzz Club, μαζί με την live μπάντα του και τις ολόφρεσκες φουτουριστικές dub παραγωγές του.

Από το Δελτίο Τύπου:

H
Enter Events παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Panda Dub με την συνοδεία του live band του! Τον παρουσίασε για πρώτη φορά στην Αθήνα, στον Βοτανικό, σε μια solo συναυλία την οποία τα 1.000 και πλέον άτομα που παρευρέθηκαν μπορούν να επιβεβαιώσουν την μοναδική εμπειρία που τους πρόσφερε, καθώς πολύ απλά μπορεί να βρίσκεται για ώρες σε ένα συνεχόμενο pick.

Ο κόσμος ζήτησε να επιστρέψει και ο ίδιος το υποσχέθηκε, αυτή την φορά όμως γύρισε μαζί με το live band του! Η Enter Events σε μια ιδανική συγκυρία τον φέρνει και πάλι στην Ελλάδα, αμέσως μετά την κυκλοφορία [1η Μαρτίου} του νέου του album «Shapes and Shadows», την Παρασκευή 5 Μαΐου και μάλιστα μαζί με την Live Band του. για το μοναδικό από κοινού τους live εκτός Γαλλίας, καθώς έπειτα από την Αθήνα δεν θα ακολουθήσει άλλο live τους στην υπόλοιπη Ευρώπη! Μονάχα όσοι βρέθηκαν στον Βοτανικό πέρσι μπορούν να φανταστούν τι είδους απογείωση θα επέλθει με τα τύμπανα και το μπάσο να τον συνοδεύουν.

Την συναυλία θα ανοίξει ο Billa Qause με ανανεωμένο MPC Live set και μετά το show του Panda Dub, ο Kill Emil θα κλείσει τη βραδιά.

//

Panda Dub



Facebook page | Youtube | Soundcloud

Ο Panda Dub έχτισε τη φήμη του κυρίως από το διαδίκτυο, κυκλοφορώντας το “Born To Dub”, το 2007. Ένας δίσκος που έχει την υπέροχη τάση να προσαρμόζεται στην όποια ψυχική διάθεση του ακροατή. Το 2009 ακολούθησε το “Bamboo Roots”.

Η συνεργασία του την επόμενη διετία με τη διαδικτυακή εταιρεία Original Dub Gathering είχε σαν αποτέλεσμα αρχικά το maxi single “Subcontraire” που περιλαμβάνει και το εκπληκτικό "Axion Esti” εμπνευσμένο από το έργο Οδυσσέα Ελύτη και εν συνεχεία το πετυχημένο EP “Black Bamboo”, τα οποία συγκέντρωσαν περισσότερα από 20.000 downloads μετά την κυκλοφορία τους. Το 2011 κυκλοφόρησε το προσωπικής του παραγωγής άλμπουμ “Antilogy”.

Την 1η Ιανουαρίου 2013 κυκλοφόρησε ο δίσκος, με τίτλο “Psychotic Symphony”. Μια πραγματική αποκάλυψη. Σαγηνευτικά φωνητικά, ανατολίτικες επιρροές και cosmic πινελιές (προάγγελοι του επόμενου album) δίνουν ένα πρώτο δείγμα των νέων μονοπατιών που χαράζει ο καλλιτέχνης, ενώ οι ρίζες της reggae, της UK stepper και του γαλλικού electro Dub συνοδεύουν και συμπληρώνουν μαεστρικά τη διαφορετικότητα του “Psychotic Symphony”.

Με το “Lost Ship” το 2015 όμως ο Panda Dub σαν άλλος Stanley Kubrick φτιάχνει τη δική του Οδύσσεια του διαστήματος προσθέτοντας cosmic και electro περιεχόμενο, παραδίδοντας μια υπέροχη φουτουριστική Dub. Το εκπληκτικό αυτό, μοναδικό κι ανεπανάληπτο δημιούργημα του είναι χωρίς αμφισβήτηση ένα δώρο σε όλους όσους οραματίζονται το αύριο και ανυπομονούν να το ψηλαφίσουν, έστω, σήμερα.

Την 1η Μαρτίου 2017 κυκλοφορεί το πολυαναμενόμενο καινούριο του album «Shapes & Shadows», το οποίο θα κυκλοφορήσει ελεύθερα στο διαδίκτυο και θα παρουσίασει επίσημα για πρώτη φορά εκτός Γαλλίας στο Fuzz Live Music Club στις 6 Μαΐου.












Εικόνα
Panda dub

φωτογραφία από το Festival - Printemps de Bourges 2017
 
//

Extra info
Fuzz Club
Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος

Ημέρες
Μαΐου 2017

Έναρξη
21:00


Εισιτήρια
Early Bird: 15 ευρώ/άτομο (για 2 άτομα)
4Tix Offer: 15 
ευρώ/άτομο (για 4 άτομα)
Κανονική προπώληση: 18 ευρώ

Εισιτήρια διατίθενται τηλεφωνικά στο 11876, στα καταστήματα Public, Seven Spots, Reload, Media Markt, Ευρυπίδης, Mymarket, Metro (cash and carry), στα πρατήρια υγρών καυσίμων EKO, BP, Shell και online στο viva.gr.

**Οι πρώτοι 100 που θα αγοράσουν μονό εισιτήριο των 18 ευρώ κερδίζουν αυτόματα μια υπογεγραμμένη αφίσα απο τον Panda Dub και τη Live Band του.

Δείτε περισσότερα 
Στη σελίδα της Enter Events και στο Fb event του live.


//

Εικόνα
Panda Dub live στο Fuzz Club

 

Εικόνα

 
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube
 

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Η παράσταση "Προσοχή: Εκτελούνται Έργα" σε σύλληψη και σκηνοθεσία της Νοεμή Βασιλειάδου, μετά από μια δυναμική εκκίνηση στη Θεσσαλονίκη, έρχεται στο Θέατρο Εμπρός, επαναφέροντας στο προσκήνιο το πλέον καίριο...

think

Το Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων, στην οδό Κύπρου στην Κυψέλη, φιλοξενεί στο ξεκίνημα τις νέας χρονιάς, μουσικές παραστάσεις, spoken word με ανοιχτό μικρόφωνο και περφόρμανς.

think

Οι Βραδιές Αστυνομικής Μυθοπλασίας (crimes n’ beer), που διοργανώνει η Ελληνική Λέσχη Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας (ΕΛΣΑΛ) και το βιβλιοκαφέ red n’ noir, επιστρέφουν για δεύτερη χρονιά στον πολυχώρο του...

think

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter