Γράφουν

Οι Λύκοι: Αγγελάκας-Βελιώτης επιστρέφουν, αυτή τη φορά στο Τριανόν

Οι λύκοι Γιάννης Αγγελάκας και Νίκος Βελιώτης επιστρέφουν για μία και μοναδική εμφάνιση, την Παρασκευή 2 Μαρτίου, στις 9 μ.μ., αυτή τη φορά στην αίθουσα του αγαπημένου Τριανόν, στην Κοδριγκτώνος 21 & Πατησίων. //Update: λόγω αυξημένης ζήτησης προστέθηκε μία ακόμη παράσταση, το Σάββατο 3 Μαρτίου.

Αγγελάκας και Βελιώτης, οι δυο τους μόνοι πάνω στο πάλκο, παρουσιάζουν παλιά και νέα τραγούδια από τις Ανάσες Των Λύκων και το Πότε Θα Φτάσουμε Εδώ (τους δύο δίσκους που κυκλοφόρησαν το 2005 και το 2007) και καινούργιες διασκευές ρεμπέτικων, λαϊκών και ροκ τραγουδιών με όσο θόρυβο χρειάζεται.

Οι μέχρι τώρα κοινές τους εμφάνισεις άλλωστε, δύο sold out στην Αθήνα τον Οκτώβρη και μία συναυλία στο Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης, απέδειξαν τη δυναμική των δύο μοναχικών λύκων που ανεβαίνουν τώρα στη σκηνή του Τριανόν.

Εικόνα
Γιάννης Αγγελάκας–Νίκος Βελιώτης, Οι λύκοι επιστρέφουν

 

Παίρνουμε μια ιδέα για το πως είναι οι δυό τους επί σκηνής!

Μέσα στη θάλασσα από το άλμπουμ Πότε θα φτάσουμε εδώ

και Κρίμα να μην είσαι εδω από τις Ανάσες των λύκων

*Υπάρχει και κάλεσμα στο fb και το βρίσκετε εδώ.

//

Ινφο

Οι λύκοι επιστρέφουν
Γιάννης Αγγελάκας, Νίκος Βελιώτης λάιβ

Ημέρα
Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018
Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Που
Κινηματογράφος Τριανόν
Κοδριγκτώνος 21, 
2108215469

Εισιτήρια 
Προπωλήση 12€
Ταμείο 14€ 

 

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Η παράσταση "Προσοχή: Εκτελούνται Έργα" σε σύλληψη και σκηνοθεσία της Νοεμή Βασιλειάδου, μετά από μια δυναμική εκκίνηση στη Θεσσαλονίκη, έρχεται στο Θέατρο Εμπρός, επαναφέροντας στο προσκήνιο το πλέον καίριο...

think

Το Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων, στην οδό Κύπρου στην Κυψέλη, φιλοξενεί στο ξεκίνημα τις νέας χρονιάς, μουσικές παραστάσεις, spoken word με ανοιχτό μικρόφωνο και περφόρμανς.

think

Οι Βραδιές Αστυνομικής Μυθοπλασίας (crimes n’ beer), που διοργανώνει η Ελληνική Λέσχη Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας (ΕΛΣΑΛ) και το βιβλιοκαφέ red n’ noir, επιστρέφουν για δεύτερη χρονιά στον πολυχώρο του...

think

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter