Οι ''The Discussion'' από ΗΠΑ και οι εγχώριοι ''Sober on Tuxedos'' σε κοινή εμφάνιση στην Αθήνα

Στην Ελλάδα, για live σε Θεσσαλονική και Αθήνα, οι The Discussion, το νέο σχήμα της Laura Pleasants, που μέχρι τώρα γνωρίζουμε ως φωνή και κιθάρα των heavy alternative rock Kylesa, από τη Σάβαννα των ΗΠΑ. Στην Αθήνα παίζουν με τους εγχώριους heavy rockers Sober on Tuxedos, στις 23 Σεπτεμβρίου στη Death Disco, και στη Θεσσαλονική με τους Morpheus Outcry, την προηγούμενη βραδιά στο Υπόγειο.

The Discussion 

H Laura Pleasants δημιούργησε τους Kylesa, με τον Phillip Cope, το 2001 και έκτοτε κυκλοφόρησαν 7 studio albums, αρκετά EPs και split releases, πραγματοποίησαν εμφανίσεις σε μεγάλα και μικρότερα φεστιβάλ και άλλες συναυλίες.

Το 2015 οι Kylesa αποφάσισαν από κοινού να κάνουν διάλειμμα. Από τότε η Laura Pleasants ξεκίνησε να γράφει νέα μουσική, ηχογραφώντας κιθάρα, μπάσο, πλήκτρα και φωνές, με διαφορετικό μουσικό προσανατολισμό. Μετά από έναν περίπου χρόνο, ήρθε σε επαφή με τον drummer και μουσικό, Richard Adams, από το Τέξας. Οι δυο τους ξεκίνησαν σύντομα να παίζουν μαζί και λίγο αργότερα σχημάτισαν τους Discussion, με σκοπό να ηχογραφήσουν demos στη διάρκεια του καλοκαιριού του 2017 και να προσλάβουν έναν μπασίστα για την Ευρωπαϊκή περιοδεία που επρόκειτο να ακολουθήσει το Φθινόπωρο του 2017. Η Pleasants κάλεσε τον Derek Lynch, έναν ντόπιο κιθαρίστα και μηχανικό της NASA, για να παίξει μπάσο στο νεοσύστατο project. 

Pleasants και Adams ηχογράφησαν τραγούδια (digital singles αλλά και ένα EP σε μορφή CD), που διανέμονται στην περιοδεία τους. 
 

 
// 

Δείτε ακόμη:
-
inExarchia Spot: Για μπύρα στους Πέντε Δρόμους!
- Όλες οι εκδηλώσεις στη γειτονιά των Εξαρχείων


// 
 

Sober on Tuxedos

Οι Sober on Tuxedos  ξεκίνησαν το 2009 δίνοντας προτεραιότητα στις ζωντανές εμφανίσεις και συνεχίζουν με αμείωτο πάθος μέχρι σήμερα, όπως επιβεβαιώνουν κριτικοί και κοινό σε Ελλάδα και Κύπρο, χαρακτηρίζοντάς τους ως μία συναυλιακή μπάντα που όταν πατάει στο σανίδι μοιάζει σαν να βρίσκεται στην άνεση του σπιτιού της!

Το debut album Welcome to the Liquor Store, κυκλοφόρησε το 2016 και επιβεβαίωσε το ηλεκτρισμένο και γκρουβάτο heavy rock / stoner μουσικό κράμα των Sober on Tuxedos που φέρει τη σφραγίδα των επιρροών τους, αλλά χαράζει ταυτόχρονα κι έναν δικό του μοναδικό δρόμο.

Πέραν των εμφανίσεων σε γνωστά εγχώρια festivals, αλλά και σε one-off εμφανίσεις, στην Αθήνα και την υπόλοιπη επικράτεια, στο πλευρό των Nighstalker, 1000mods και Potergeist, μεταξύ άλλων, οι Sober on Tuxedos, διοργάνωσαν το δικό τους Sober Fest, στα τέλη Νοεμβρίου 2016.

Στις αρχές Μαίου του 2017 ταρακούνησαν το An Club της Σολωμού με τη βοήθεια εκλεκτών φίλων του σχήματος και διακεκριμένων μουσικών της εγχώριας underground σκηνής. Στο live αυτό ακούστηκε πρώτη φορά το νέο single από τον επερχόμενο δίσκο τους, με τίτλο Best of me, που αναμένεται μέσα στο 2018. Το καλοκαίρι βρήκε τους Sober τόσο στο στούντιο όσο και στο δρόμο με εμφανίσεις σε Γιάννενα, Κεφαλονιά, Πρέβεζα, Οινόφυτα και Πάτρα. 

Members
Stelios Magalios (vocals, guitar)
Chris Kitsantas (guitars)
George Mathafaka Gazis (bass)
Joni Moas (drums) 

 

 

//

ινφο

The Discussion & Sober On Tuxedos 

Τοποθεσία

Death Disco (Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου, Αθήνα)
 
Ημερομηνία

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου

 
Ώρα 
Πόρτες: 20:00

 
Τιμή
Εισιτήρια στην προπώληση: 10€
και στο ταμείο: 13€

 
//
 
H αφίσα
 
Εικόνα

 

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube 

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Η παράσταση "Προσοχή: Εκτελούνται Έργα" σε σύλληψη και σκηνοθεσία της Νοεμή Βασιλειάδου, μετά από μια δυναμική εκκίνηση στη Θεσσαλονίκη, έρχεται στο Θέατρο Εμπρός, επαναφέροντας στο προσκήνιο το πλέον καίριο...

think

Το Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων, στην οδό Κύπρου στην Κυψέλη, φιλοξενεί στο ξεκίνημα τις νέας χρονιάς, μουσικές παραστάσεις, spoken word με ανοιχτό μικρόφωνο και περφόρμανς.

think

Οι Βραδιές Αστυνομικής Μυθοπλασίας (crimes n’ beer), που διοργανώνει η Ελληνική Λέσχη Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας (ΕΛΣΑΛ) και το βιβλιοκαφέ red n’ noir, επιστρέφουν για δεύτερη χρονιά στον πολυχώρο του...

think

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter