Παρουσίαση νέου δίσκου, με ελεύθερη είσοδο, του ανθρώπου-ορχήστρα Mickey Pantelous και του δόκτωρα Albert Flipout

Πολυπράγμων και εξαιρετικά προικισμένος μουσικός με μεγάλη εμπειρία στα μπλουζ, τη τζαζ και τη ροκ μουσική. O Mickey Pantelous, παρέα με τον δόκτωρα Flipout παρουσιάζουν τον τρίτο κατα σειρά δίσκο τους «Don’t you call my name». Μαζί τους στο stage του ΙΛΙΟΝ plus οι Trash United, η tribute band που δημιουργήθηκε για να τιμήσει το έργο του Mickey. Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, με ελεύθερη είσοδο.

Το ιδιαίτερο μουσικό project που ακούει στο όνομα Dr. Albert Flipout’s one CAN band, του Mickey Pantelous, επανέρχεται δυναμικά να μας παρουσιάσει τον τρίτο δίσκο του «Don’t you call my name» που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες, με την υποστήριξη του Merlin’s Music Box.

Το ιστορικό μουσικό φανζιν Merlin’s Music Box, έπειτα από μια πολύ σημαντική πορεία 26 τευχών (1989-1995) που παρουσίαζε την εγχώρια και ξένη underground σκηνή μέσα από τις βρώμικες καλοσχεδιαμένες σελίδες του, το 2014 ενεργοποιήθηκε ξανά σε ηλεκτρονική μορφή. Συνεχίζει λοιπόν, δυναμικά, να ενώνει ανθρώπους και μπάντες της εγχώριας ροκ σκηνής και να διοργανώνει live, όπως αυτό του Mickey Pantelous στις 19 Φεβρουαρίου στο ΙΛΙΟΝ plus!

//

Dr. Albert Flipout's one CAN band - aka Mickey Pantelous -

Εικόνα
Ο Mickey Pantelous και ο Dr. Albert Flipout παρουσιάζουν το νέο τους δίσκο «Don’t you call my name» στο ΙΛΙΟΝ plus

Facebook page | website | photo: Κώστας Βουλτσίδης 
 

H “Dr. Albert Flipout’s one CAN band” είναι ένα one man band project δημιουργία του Mickey Pantelous. Έχει κυκλοφορήσει δύο album «Can’t find my pills» 2010 και «North of Africa» 2013 και πρόσφατα ήρθε και το τρίτο με τίτλο «Don’t you call my name».

Ο δίσκος αυτός του θρυλικού Dr. Flipout (το τενεκεδάκι κρουστό που είναι προσκολλημένο στο αριστερό πόδι του Mickey εκτελώντας χρέη ταμπούρου) είναι η φυσική συνέχεια, των δύο προηγούμενων δισκων. Περιέχει νέο υλικό, πάντα πιστό στο ύφος και τις αρχές του δημιουργού της.

Μουσική βασισμένη στα blues με ανοιχτή διάθεση για πειραματισμό και κατεύθυνση σε διάφορα μουσικά είδη. Κάθε κομμάτι του δίσκου αναδεικνύει ένα διαφορετικό χαρακτήρα προς το rock, τη soul, το cabaret, την americana και τον garage ήχο ανάλογα με το στυλ και το ύφος. Άλλοτε δυνατά και κιθαριστικά, άλλοτε διασκεδαστικά και γρήγορα και άλλοτε ήσυχα και αφηγηματικά σχεδόν, ο Mickey Pantelous μας διηγείται τις ιστορίες που έχει εμπνευστεί, δημιουργώντας μια ολοκληρωμένη μουσικά και στιχουργικά ατμόσφαιρα, παίζοντας όλους τους «ρόλους» και τα όργανα ο ίδιος.

Μετά την παρουσίαση του δίσκου θα ακολουθήσουν οι Trash United (η Tribute band που δημιουργήθηκε για να τιμήσει το έργο του Mickey Pantelous) οι οποίοι θα τον ανεβάσουν ξανά στη σκηνή και θα παίξουν τραγούδια που είχε γράψει πριν δημιουργήσει τους Dr. Albert Flipout’s one CAN band. 
 

Δυο κομμάτια από τον καινούριο δίσκο «Don’t you call my name»





 

-----------

Δείτε ακόμη: 

Μια μπύρα με τον αντισυμβατικό άνθρωπο-ορχήστρα Mickey Pantelous και τους συνοδοιπόρους δόκτωρα Άλμπερτ και Jess

Tα ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ στήνουν μία γιορτή για την εμβληματική ροκ εν ρολ συμμορία των «The Clash»

Ίντριγκα – ένα ιστορικό εξαρχειώτικο bar, από το 1981 σταθερή αξία στην Θεμιστοκλέους

-----------
 

Και μερικά παλαιότερα, πολύ αγαπημένα! Το τελευταίο από αυτά, παρέα με τους Big Nose Attack και πλάνα από το μπασκετάκι στο λόφο του Στρέφη.







//

Extra info

ΙΛΙΟΝ plus
Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17, Αθήνα

Ημέρες
19 Φεβρουαρίου 2017

Έναρξη
21.00

Είσοδος ελεύθερη



Και το αφισάκι του live!

Εικόνα
Ο Mickey Pantelous και ο Dr. Albert Flipout παρουσιάζουν το νέο τους δίσκο «Don’t you call my name» στο ΙΛΙΟΝ plus

 

Εικόνα
Ο Mickey Pantelous και ο Dr. Albert Flipout παρουσιάζουν το νέο τους δίσκο «Don’t you call my name» στο ΙΛΙΟΝ plus

 
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube
 

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Η παράσταση "Προσοχή: Εκτελούνται Έργα" σε σύλληψη και σκηνοθεσία της Νοεμή Βασιλειάδου, μετά από μια δυναμική εκκίνηση στη Θεσσαλονίκη, έρχεται στο Θέατρο Εμπρός, επαναφέροντας στο προσκήνιο το πλέον καίριο...

think

Το Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων, στην οδό Κύπρου στην Κυψέλη, φιλοξενεί στο ξεκίνημα τις νέας χρονιάς, μουσικές παραστάσεις, spoken word με ανοιχτό μικρόφωνο και περφόρμανς.

think

Οι Βραδιές Αστυνομικής Μυθοπλασίας (crimes n’ beer), που διοργανώνει η Ελληνική Λέσχη Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας (ΕΛΣΑΛ) και το βιβλιοκαφέ red n’ noir, επιστρέφουν για δεύτερη χρονιά στον πολυχώρο του...

think

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter