Ο Ελεύθερος Κοινωνικός χώρος Φαβέλα του Πειραιά γιορτάζει τον πρώτο χρόνο λειτουργίας

Εορταστικό τριήμερο εκδηλώσεων διοργανώνει ο Ελεύθερος Κοινωνικός χώρος Φαβέλα, με αφορμή την συμπλήρωση του πρώτου χρόνου λειτουργίας του στον Πειραιά. Το τριήμερο περιλαμβάνει θεατρική παράσταση, γλέντι, παρουσιάσεις και μεγάλη συναυλία, φυσικά με ελεύθερη είσοδο, και ξεκινά Πέμπτη 29 Μαρτίου!

Ο ΕΚΧ Φαβέλα, στη Ναυάρχου Βότση στο Πειραιά, στον ένα χρόνο λειτουργίας του έχει φιλοξενήσει κύκλο αυτομόρφωσης, θεατρική ομάδα, προβολές, σεμινάρια κινηματογράφου, φωτογραφίας και ιστορίας, παρουσιάσεις βιβλίων, μαθήματα χορού και ανοιχτές συναντήσεις με διάφορες θεματικές. 
 

Εικόνα
favela-fro-visual_inexarchia

 

Ο πρώτος χρόνος λειτουργίας είναι αφορμή για γιορτή και οι ομάδες της Φαβέλας θα παρουσιάσουν: 

 

Πέμπτη 29 Μαρτίου (στη Φαβέλα):

20:00 H θεατρική ομάδα του χώρου παρουσιάζει τη νέα της παράσταση, "Bluebird και άλλες ιστορίες..." 
*Mετά το πέρας της παράστασης θα ακολουθήσει party. 

 

Παρασκευή 30/3 (στη Φαβέλα):
 
19:00
Εκδήλωση-συζήτηση "Τα κοινά αγαθά πέρα από την κρατική και ιδιωτική διαχείριση" με τους: Αντώνη Μπρούμα( Αντιεξουσιαστική Κίνηση ) Γιώργο Παπανικολάου( Καθηγητή Πανεπιστημίου) 


22:00 Ρεμπέτικο γλέντι με τους Doumanians - Ρεμπέτικη κολεκτίβα 

Σάββατο 31 Μαρτίου (στο Πανεπιστήμιο Πειραιά):

18:30 Εκδήλωση-συζήτηση "Ένας χρόνος Φαβέλα - Η σημασία ενός Ελεύθερου Κοινωνικού Χώρου στον Πειραιά" 

20:30 Συναυλία στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, με τους BAiLdSA, Fundracar, The Titz Punk Rock, JK One & DJ Wheel M, Tiny Jackal, και ΔΠΘ ( Μαύρο Λούκι ) Ψυχόδραμα 07'

*Εδώ το fb κάλεσμα για τις εκδηλώσεις των γενεθλίων.

//


Δείτε εδώ το γκραφίτι του Fro "Visual Touch" στη Φαβέλα

 
Extra ινφο

Η Φαβέλα θα είναι ανοιχτή και τις 3 μέρες του τριημέρου, από τις 18.00. Στον χώρο της Φαβέλας θα λειτουργεί ταυτόχρονα bazaar βιβλίου στον πρώτο όροφο και τις 3 μέρες. 

Όλες οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο χώρο της Φαβέλας, εκτός από τη συναυλία που θα γίνει στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, με προαιρετική οικονομική ενίσχυση.

Στο πλαίσιο του ενός χρόνου λειτουργίας, θα τυπωθεί συλλεκτικό μπλουζάκι που θα διατίθεται στο τριήμερο σε περιορισμένα αντίτυπα.

Εικόνα


 

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Η παράσταση "Προσοχή: Εκτελούνται Έργα" σε σύλληψη και σκηνοθεσία της Νοεμή Βασιλειάδου, μετά από μια δυναμική εκκίνηση στη Θεσσαλονίκη, έρχεται στο Θέατρο Εμπρός, επαναφέροντας στο προσκήνιο το πλέον καίριο...

think

Το Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων, στην οδό Κύπρου στην Κυψέλη, φιλοξενεί στο ξεκίνημα τις νέας χρονιάς, μουσικές παραστάσεις, spoken word με ανοιχτό μικρόφωνο και περφόρμανς.

think

Οι Βραδιές Αστυνομικής Μυθοπλασίας (crimes n’ beer), που διοργανώνει η Ελληνική Λέσχη Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας (ΕΛΣΑΛ) και το βιβλιοκαφέ red n’ noir, επιστρέφουν για δεύτερη χρονιά στον πολυχώρο του...

think

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter