Να βοηθήσουμε τον Λεωνίδα και την ομάδα του να ανέβουν στον Όλυμπο!

Το αλάνι ο Λεωνίδας που μας εμπνέει όλους να ακολουθήσουμε αυτό που μας αρέσει, μαζί με τους φίλους του που κινηματογραφούν εξαιρετικά την όλη φάση στο ντοκιμαντέρ 2917: Back to the top. Πανκ και επιστροφή στην φύση, επιστροφή στην κορυφή!

[UPDATE} Punky Reggae πάρτυ για την οικονομική ενίσχυση του εγχειρήματος-ντοκιμαντέρ. Στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στις 8 Ιουλίου από τις 21.00 και μετά. Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Ο Λεωνίδας σκοπεύει φέτος να επιστρέψει στον Όλυμπο. Αυτή τη φορά δεν θα είναι μόνος, αλλά με όλους εμάς που θα τον βοηθήσουμε να εκπληρώσει το όνειρό του να φτάσει στην κορυφή με το αναπηρικό του αμαξίδιο! Στόχος η κορυφή του Ολύμπου, ο Μύτικας στα 2917 μέτρα. Όλα ξεκίνησαν τον Απρίλιο του 2014 όταν η Ιωάννα Πετειναράκη, η παραγωγός της ταινίας, αποφάσισε να βοηθήσει τον Λεωνίδα, έναν  punk rock 32χρονο παραπληγικό να πραγματοποιήσει το όνειρό του, να ανέβει στον Μύτικα (2917 μέτρα), την κορυφή του Ολύμπου. Η ταινία, ένα μεγάλου μήκους mixed-media ντοκιμαντέρ σε σκηνοθεσία του Στρατή Χατζηλενούδα, θα συνδυάσει την κλασική αφήγηση verite και animation. Αστεία και σουρεάλ κλιπ animation θα σχεδιαστούν από τον αναγνωρισμένο Αμερικάνο animator Patrick Smith. Μέσα από αυτά θα δούμε τις σκέψεις, τους φόβους και τις επιθυμίες του Λεωνίδα.




 

Το "2917" είναι μια ελληνοκροατική συμπαραγωγή της Real Eyes Productions και της Aning Film. Η προετοιμασία και η οργάνωση του εγχειρήματος διήρκησε αρκετούς μήνες. Η πρωτότυπη μουσική είναι των Vodka Juniors, βεβαίως βεβαίως.


«Έχουμε πραγματοποιήσει το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Όλυμπο και βρισκόμαστε στο στάδιο της προ-παραγωγής για την τελική ανάβαση στην κορυφή του Ολύμπου.»

«Κινηματογραφώντας την πορεία του Λεωνίδα στον Όλυμπο θέλουμε να ενθαρρύνουμε κι άλλους ανθρώπους να ακολουθήσουν τα όνειρα τους.» 



Εικόνα
Back to the top

 

Εικόνα
Back to the top


-- 

Δείτε ακόμη:
"H Τέχνη του Δρόμου στα Εξάρχεια". Το πρώτο ταινιάκι-ντοκιμαντέρ του inExarchiagr

-- 


Εικόνα
Back to the top



 
Για να γίνει το ντοκιμαντέρ 2917 βέβαια χρειάζονται κάποια κονδύλια. Τα παιδιά έχουν καλύψει τις ανάγκες των γυρισμάτων αλλά χρειάζεται να καλυφθεί το κόστος για τον εξοπλισμό της αναρρίχησης του Λεωνίδα και της ομάδας. Ας τους βοηθήσουμε!

Δείτε περισσότερα για το εγχείρημα αλλά και τους τρόπους που μπορείτε να συνεισφέρετε ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η προσπάθεια εδώ.  
 



Εικόνα
Beatniks Road Bar στα Εξάρχεια: Αυθεντικό, ορθάδικο και ροκενρολ.

 
το αλίευσε: George Fiorakis
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube 

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

124 ταινίες από 42 χώρες, 40 περφόρμανς και 2 εργαστήρια μας περιμένουν για δύο ημέρες του Απριλίου, στο φεστιβάλ που διοργανώνει το Ινστιτούτο Πειραματικών Τεχνών, στο Θέατρο Εμπρός στου Ψυρρή.

think

«Όταν έχεις κουραστεί να κάνεις έρωτα με την ασχήμια, το να πέσεις σ’ έναν πελάτη με φιλντισένιο χαμόγελο που σου λέει πόσο όμορφη είσαι μες στη βροχή και κάτω απ’ το μπαλκόνι σου, κι έχει την πρόνοια να μη...

think

Το εξειδικευμένο κατάστημα ξυλείας, ειδών κιγκαλερίας και χρωματοπωλείο του Σωτήρη και της Νίκης για ό,τι χρειαζόμαστε για το σπίτι, το μπαλκόνι, την αυλή και όλα τα μαστορέματα του σπιτιού μας. Ξυλεία, χρώματα...

think

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter