Mexico's PunkRock Flea Market [Short Video]

Η αγορά για τους πανκ: The Tianguis Cultural del Chopo!

Διάσημο subculture παζάρι κοντά στην πόλη του Μεξικού. Ένα σημείο που αρχικά ήταν χίπικη ανταλλακτική αγορά και με τον καιρό, μετά το 1960, αγκάλιασε διάφορα μουσικά στυλ και κουλτούρες. Κάθε Σάββατο υπαίθρια αγορά με 200 περίπτερα που έχουν από ρούχα, αξεσουάρ και παλιά περιοδικά και βινύλια μέχρι κάθε είδους μικρά ή μεγαλύτερα συλλεκτικά αντικείμενα. Εκτός από punk-rock-metal και goth μικροαντικείμενα, θα βρουμε (αν πάμε, είναι και μακριά) νέες και 'πεινασμένες' μπάντες που παίζουν ζωντανά στο πίσω μέρος της αγοράς. 

Φυσικά από την αγορά δεν λείπουν και zines που βγάζουν οι πωλητές σε συνεργασία μεταξύ τους, με θέμα την αντιμετώπιση τοπικών κοινωνικών ζητημάτων. 




Εικόνα



 

Εικόνα

 

ΠΑνκ Ρε  


 

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

124 ταινίες από 42 χώρες, 40 περφόρμανς και 2 εργαστήρια μας περιμένουν για δύο ημέρες του Απριλίου, στο φεστιβάλ που διοργανώνει το Ινστιτούτο Πειραματικών Τεχνών, στο Θέατρο Εμπρός στου Ψυρρή.

think

«Όταν έχεις κουραστεί να κάνεις έρωτα με την ασχήμια, το να πέσεις σ’ έναν πελάτη με φιλντισένιο χαμόγελο που σου λέει πόσο όμορφη είσαι μες στη βροχή και κάτω απ’ το μπαλκόνι σου, κι έχει την πρόνοια να μη...

think

Το εξειδικευμένο κατάστημα ξυλείας, ειδών κιγκαλερίας και χρωματοπωλείο του Σωτήρη και της Νίκης για ό,τι χρειαζόμαστε για το σπίτι, το μπαλκόνι, την αυλή και όλα τα μαστορέματα του σπιτιού μας. Ξυλεία, χρώματα...

think

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter