Γράφουν

Το Love 'n' Peace Festival έρχεται ξανά τον Ιούνιο στη Μαλακάσα

Ένα ανεξάρτητο φεστιβάλ, μία καλοκαιρινή εκδοχή των θρυλικών πάρτι της Φωκίωνος Νέγρη, το Love 'n' Peace Festival που ξεκίνησε το 1981, ζωντανεύει κάθε χρόνο, με ροκ μουσικές και διάθεση. Tρεις μπάντες ενώνονται για να γιορτάσουν το πνεύμα της απελευθέρωσης και της ασταμάτητης δύναμης της αγάπης στην σκηνή του Love 'n' Peace Festival στη Μαλακάσα, τον Ιούνιο. (νέα ημερομηνία και line up)

Τρία μουσικά σχήματα θα ανέβουν στη σκηνή του φεστιβάλ, οι No Fake Bone, οι The RatPack Racers και ο άνθρωπος ορχήστρα Mickey Pantelous. Πάμε να μάθουμε ή να θυμηθούμε την ιστορία του κάθε σχήματος!
 

No Fake Bone
Οι No Fake Bone από την Αθήνα κινούνται σε hard funk ‘n’ roll ήχους... Το εγχείρημα ξεκίνησε το 2014 όταν ο Σταμάτης Δεληγιάννης και η Γιούλα Σταθοπούλου αποφάσισαν να συνεχίσουν να συνεργάζονται, μετά τη διάλυση της προηγούμενης μπάντας τους (Ηot Gumbo Blues Band), με κοινό όραμα τη δημιουργία προσωπικού υλικού σε ένα μείγμα με hard rock, blues και funk επιρροές. Ο πρώτος δίσκος “Against All Odds” είναι διαθέσιμος και η μπάντα έχει ξεκινήσει τα live, ενώ γράφει και παρουσιάζει καινούριο υλικό μαζί με τον Άλεξ Μυλωνά και τον Φώτη Φιλιππάτο

 

Dr. Albert Flipout's one CAN band - aka Mickey Pantelous
Ο Θρυλικός Δόκτωρ Albert Flipοut, μαζί με τον Ελληνοδανό άνθρωπο ορχήστρα Mickey Pantelous, αντισυμβατικοί όπως πάντα ρίχνουν φώς σε σκοτεινότερες πτυχές της ζωής. Παίζουν δικά τους τραγούδια από τα τρία τους Album “Can’t find my Pills”, “North Of Africa” και απο τη νέα τους δισκογραφική δουλειά “Don’t You Call My Name”, πραγματευόμενοι πάντα την κοινωνική πλευρά της πολιτικοοικονομικής κρίσης που μαστίζει τον κόσμο σήμερα. Χωρίς να ξεχνάνε να κάνουν αναφορά σε μουσικές και καλλιτέχνες που τους έχουν επηρεάσει όπως οι Tom Waits, Kurt Weill, Captain Beefheart, White Stripes… αλλά και τα παραδοσιακά Blues του Mississippi, βάζουν τα πράγματα κάτω και ροκάρουν. Ένας άνθρωπος, μια κονσέρβα, μια ορχήστρα!

(*) Λογοπαίγνιο στα Αγγλικά με τη φράση ONE MAN BAND (Άνθρωπος ορχήστρα), και τη λέξη CAN (…Τενεκές, κουτί κονσέρβας…-…δύναμαι, μπορώ…)
ONE CAN BAND (Τενεκές Ορχήστρα) ή (ένας μπορεί να είναι ορχήστρα)

 
 

The RatPack Racers
Aν και μόλις 2 χρονών η μπάντα στήθηκε στις πλάτες παλιών ροκ 'ν' ρολερζ που ζουν και αναπνέουν ατόφιο ροκ. Αν και το Teddy Boy style είναι η προτίμηση τους, με κύριους εμπνευστές τους Crazy Cavan, Τhe Riot Rockers και Foggy Mountain Rockers, δεν αφήνουν καμία ροκ 'ν' ρολ έκφανση ανέγγιχτη. 

Χρήστος Κουτζόγλου | Φωνή
Θάνος Παπαμανώλης | Κιθάρα
Ίωνας Νικολάου | Μπάσο 
Φίλιππος Τερζής | Ντραμς, δεύτερα φωνητικά 
Δημήτρης Θεοδωρογιάννης | Σαξόφωνο

The RatPack Racers' fb page 

 

*Η fb σελίδα του φεστιβάλ εδώ.

Εικόνα

 

 
//

Ινφο
Love 'n' Peace Festival 2018

Που

Μαλακάσα
Πλησίον Μονής Αγ. Νεκταρίου
Δείτε το σημείο στο χάρτη.

Πότε
Σάββατο 23 Ιουνίου 2018
Πόρτες: 19:30

Εισιτήρια
5 ευρώ 

 

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Η παράσταση "Προσοχή: Εκτελούνται Έργα" σε σύλληψη και σκηνοθεσία της Νοεμή Βασιλειάδου, μετά από μια δυναμική εκκίνηση στη Θεσσαλονίκη, έρχεται στο Θέατρο Εμπρός, επαναφέροντας στο προσκήνιο το πλέον καίριο...

think

Το Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων, στην οδό Κύπρου στην Κυψέλη, φιλοξενεί στο ξεκίνημα τις νέας χρονιάς, μουσικές παραστάσεις, spoken word με ανοιχτό μικρόφωνο και περφόρμανς.

think

Οι Βραδιές Αστυνομικής Μυθοπλασίας (crimes n’ beer), που διοργανώνει η Ελληνική Λέσχη Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας (ΕΛΣΑΛ) και το βιβλιοκαφέ red n’ noir, επιστρέφουν για δεύτερη χρονιά στον πολυχώρο του...

think

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter