Γράφουν

Χάσαμε λαιβάρα.

Το βράδυ της Πέμπτης 19 Μαρτίου στο An Club. 15 χρόνια Evacuate Productions

Ναί ντρεπόμαστε αλλά το παραδεχόμαστε.
Δεν πήγαμε σε ένα από τα πιο ιδιαίτερα λάιβ που έχουν γίνει στο ιστορικό An Club.

Nightstalker, Deus Ex Machina, The Last Drive, Distortion Tamers, The darkstar, Speedlow, Bent by sorrow, Coyote's Arrow, Narshish

Με αφορμή τα 15 χρόνια της Εύας του An, υπεύθυνη για όλα αυτά τα ροκ 'ν ρολ πράγματα που γίνονται στο χώρο, μαζεύτηκαν αγαπημένες μπάντες και φίλοι για να το γιορτάσουν! Μια Stoner - Rock - Metal - Garage - Punk μάζωξη με hardcore μουσικές σε ένα δυνατό και επετειακό live. Στο λάιβ μπορούσες να βρεις και poster του Πέτρου, που έχει σχεδιάσει πολλές από τις αφίσες για gigs που έχουν γίνει στο An.

Μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε ότι τα έσοδα της συναυλίας μαζεύτηκαν για την οικονομική στήριξη ενός φίλου, θύμα της ανεργίας και της ανέχειας. 

Ευτυχώς όμως υπάρχουν πολλά κουλ άτομα που, για πάρτυ τους ή για άλλα site, μάζεψαν υλικό για τα αυτιά και τα μάτια σας. Τώρα που πέρασαν λοιπόν μερικές μέρες και τα παιδιά τα μοιράστηκαν, τα μοιραζόμαστε και εμείς. Δείτε κάποια βιντεάκια με τραγούδια από το live.
Δεν είναι το ίδιο φυσικά με το λάιβ, αλλά είναι μια τζούρα!

Δείτε εδώ το κάλεσμα που έγινε στο facebook.
Στο κάλεσμα θα βρείτε: από την φοβερή περιγραφή της Εύας για το πως ξεκίνησε η πορεία της στο An και παλιές αφίσες των τελευταίων 15 χρόνων μέχρι reviews και φωτογραφίες.

Ακόμη περισσότερες φωτογραφίες στο i-jukebox από τον Γιάννη Νέγρη που συνέχεια βρίσκεται σε underground λάιβ -και όχι μόνο- και ενημερώνει όσους δεν κατάφεραν να παρεβρεθούν. Επίσης βιντεάκια από το Merlin's Music Box!
Δείτε στο site τους αρχειακό υλικό και νέα καλούδια έρχονται. Προς το παρόν θα βρείτε τα βιντεάκια και άλλα στο φεισμπουκ και στο youtube.

Οι αφίσα του λάιβ; Δύο!
Enjoy.



Εικόνα
από το λάιβ

 


















Εικόνα

 

Εικόνα
Poster #1

 

Εικόνα
Poster #2

 
 

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Το εξειδικευμένο κατάστημα ξυλείας, ειδών κιγκαλερίας και χρωματοπωλείο του Σωτήρη και της Νίκης για ό,τι χρειαζόμαστε για το σπίτι, το μπαλκόνι, την αυλή και όλα τα μαστορέματα του σπιτιού μας. Ξυλεία, χρώματα...

think

H Πρωτοβουλία Μεταπτυχιακών και Υποψηφίων Διδακτορισσών /ων της Αρχιτεκτονικής του Μετσόβιου Πολυτεχνείου, μας καλεί να συμμετέχουμε και να στηρίξουμε το μονοήμερο δράσεων, που διοργανώνει στον προαύλιο του...

think

Ένα όνομα, δύο εξειδικευμένα καταστήματα με διαφορετικό χαρακτήρα αλλά κοινό σκοπό να βελτιώσουν τη ζωή των ανθρώπων της πόλης και της γειτονιάς. Στο καινούργιο Growshop του Cannabisos Seeds στο 19 της Ζωοδόχου...

think

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter