Hardcore hip hop live με τον Meyhem Lauren στο Modu Club στο Μεταξουργείο

Μέλος της θρυλικής υποκουλτούρας των Lo-Lifes και μία από τις πιο καθαρές μορφές του underground hip hop, ο Αμερικανός Meyhem Lauren, έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα. Μαζί του στο stage οι Elephant Phinix, Obnoxious Kas και 6άρια.

Το QNQ και η Beat Elite παρουσιάζουν
Meyhem Lauren, 
Elephant Phinix, Obnoxious Kas και 6άρια live στο Modu Club στο Μεταξουργείο


O Meyhem Lauren, γέννημα θρέμμα του Queens της Νέας Υόρκης, συγκαταλέγεται στους λιγοστούς πλέον rappers που η μουσική βιομηχανία δεν μπόρεσε να αλλοιώσει. Εκπροσωπεί ένα είδος στο hip hop το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα πρόθυρα της εξαφάνισης. Από τις πιο καθαρές μορφές του underground hip hop, έχει κερδίσει το σεβασμό και την αγάπη θρύλων του είδους, όπως ο Dj Muggs των Cypress Hill, με τον οποίο ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα ολόκληρο άλμπουμ μαζί, στη σειρά των albums του κορυφαίου παραγωγού VS. Κολλητός και δεξί χέρι του Action Bronson, έχει συνεργαστεί μαζί του σε αμέτρητα tracks, ενώ συμπρωταγωνιστεί μαζί του στη σειρά “Fuck That’s Delicious” του VICELAND, τηλεοπτικού καναλιού του αμερικανικού VICE.

H λίστα με τις συνεργασίες του Meyhem Lauren ατελείωτη: Ghostface Killa, MOP, Kool G Rap, AZ, Large Professor, Cormega, Roc Marciano, Cappadonna, The Alchemist, J-Love, Dj Muggs, Sean Price και φυσικά Action Bronson, με τον οποίο συνεργάζεται στενά από το studio μέχρι τα παγκόσμια tours και τις τηλεοπτικές εκπομπές.  



 

Μέλος της θρυλικής υποκουλτούρας των Lo-Lifes, o Meyhem Lauren είναι ένας από τους ιδρυτές του παγκοσμίως γνωστού graffiti crew Smart Crew, κομμάτια του οποίου βρίσκονται σε ολόκληρο τον κόσμο, είναι ενεργό από το 1997 και έχει συνεργαστεί πλέον με τα ΒΕΤ Hip Hop Awards, Mass Appeal και DKNY. Ο κατά τα άλλα ακόμη νεαρός Meyhem Lauren έχει κυκλοφορήσει ήδη μπόλικα singles, EPs, ενώ από τις τελευταίες του κυκλοφορίες ξεχωρίζουν τα “Silk Pyramids” - ένα άλμπουμ που κυκλοφόρησε μαζί με τον Buckwild και ήταν όλο σε παραγωγές του θρυλικού beatmaker - και το πρόσφατο “Piatto D’ Oro” το οποίο κυκλοφόρησε από την Fool’s Gold Records.

Έχοντας ήδη κάνει το γύρο του κόσμου, o Mehyem Lauren έρχεται στο παιχνίδι διψασμένος και αποφασισμένος, ενώ προειδοποιεί τους Έλληνες hiphoppers να είναι έτοιμοι για ένα hardcore hip hop live όπως αυτός και πολύ λίγοι ακόμη ξέρουν να φέρουν εις πέρας.

Δισκογραφία
- Acknowledge Greatness w/ J-Love – 2007
- Self Induced Illness – 2011
- Mandatory Brunch Meetings – 2012
- Silk Pyramids w/ Buckwild – 2014
- Piatto D’ oro – 2016
- Precious Metals w/ Harry Fraud - 2016









 

Εικόνα
Hardcore hip hop live με τον Meyhem Lauren στο Modu Club στο Μεταξουργείο

 
//

Elephant Phinix


Facebook page

//

Obnoxious Kas



Facebook page

//

Extra info
Modu Club
Κολωνού 76 και Οδυσσέως 14, Μεταξουργείο

Ημέρες
9 Δεκεμβρίου 2016

Έναρξη
21:00

Είσοδος

Προπώληση: 8 ευρώ (εξαντλήθηκαν)
Προπώληση: 10 ευρώ
Ταμείο: 10 ευρώ

Σημείο προπώλησης
Rhythm Records, Εμ. Μπενάκη 74, Εξάρχεια

//

Και τo αφισάκι του live!


Εικόνα
Meyhem Lauren live στο Modu Club στο Μεταξουργείο



 

Εικόνα
Meyhem Lauren live στο Modu Club στο Μεταξουργείο

 
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube
 

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Η παράσταση "Προσοχή: Εκτελούνται Έργα" σε σύλληψη και σκηνοθεσία της Νοεμή Βασιλειάδου, μετά από μια δυναμική εκκίνηση στη Θεσσαλονίκη, έρχεται στο Θέατρο Εμπρός, επαναφέροντας στο προσκήνιο το πλέον καίριο...

think

Το Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων, στην οδό Κύπρου στην Κυψέλη, φιλοξενεί στο ξεκίνημα τις νέας χρονιάς, μουσικές παραστάσεις, spoken word με ανοιχτό μικρόφωνο και περφόρμανς.

think

Οι Βραδιές Αστυνομικής Μυθοπλασίας (crimes n’ beer), που διοργανώνει η Ελληνική Λέσχη Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας (ΕΛΣΑΛ) και το βιβλιοκαφέ red n’ noir, επιστρέφουν για δεύτερη χρονιά στον πολυχώρο του...

think

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter