Freequency / Ραδιόφωνο-φάνζιν-site

Ακούσαμε ότι στα πάρτυ του Freequency φεύγεις πιασμένος από τον χορό


Σεπτέμβριος 2009 και ο Freequency εκπέμπει για πρώτη φορά.

Έως το Μάιο του 2010 τον συναντάμε μόνο ως ιντερνετικό ραδιόφωνο.

Δύο χρόνια μετά, με νέα και παλιά μέλη να παίρνουν μια συλλογική απόφαση ο σταθμός να λειτουργήσει ξανά ως ένα νέο εγχείρημα αυτοοργανωμένης έκφρασης.

Να μην είναι μόνο ραδιόφωνο, αλλά να έχει τρεις βασικούς διαύλους επικοινωνίας.

Ραδιόφωνο, fanzine, site. 

Από το 2012 έως τώρα υπάρχουν 12 τεύχη, πολλές εκπομπές, πολλά άρθρα σε ότι αφορά την τέχνη, την πολιτική και την κοινωνική πραγματικότητα.



Εικόνα
Τσικνοπέμπτη στο Freequency


 

Την Τσικνοπέμπτη, βρεθήκαμε στο κτίριο 11, στην οδό Ρεθύμνου 11 και Ιουλιανού, όπου στεγάζουν και το στούντιο τους με αφορμή το λαϊκό γλέντι λόγω της ημέρας. Γνωριστήκαμε με τα μέλη του, συζητήσαμε και φυσικά φάγαμε και ήπιαμε.

Ακούσαμε τις τελευταίες μέρες στα στενά των Εξαρχείων ότι την Παρασκευή 27/3 ο Freequency κάνει πάρτι οικονομικής ενίσχυσης και γιορτάζει την λειτουργία του σταθμού.

Ακούσαμε επίσης ότι στα πάρτι του Freequency φεύγεις πιασμένος από τον χορό.

Το InΕxarchia θα είναι εκεί να στηρίξει, να ακούσει μουσική από τους παραγωγούς του Freequency, να πιεί και δείξει τις χορευτικές του εξαρχειώτικες φιγούρες.

Για τα παιδιά του Freequency με InExarchi-ώτικη αγάπη.


 


Εικόνα
Πάρτυ Freequency

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

124 ταινίες από 42 χώρες, 40 περφόρμανς και 2 εργαστήρια μας περιμένουν για δύο ημέρες του Απριλίου, στο φεστιβάλ που διοργανώνει το Ινστιτούτο Πειραματικών Τεχνών, στο Θέατρο Εμπρός στου Ψυρρή.

think

«Όταν έχεις κουραστεί να κάνεις έρωτα με την ασχήμια, το να πέσεις σ’ έναν πελάτη με φιλντισένιο χαμόγελο που σου λέει πόσο όμορφη είσαι μες στη βροχή και κάτω απ’ το μπαλκόνι σου, κι έχει την πρόνοια να μη...

think

Το εξειδικευμένο κατάστημα ξυλείας, ειδών κιγκαλερίας και χρωματοπωλείο του Σωτήρη και της Νίκης για ό,τι χρειαζόμαστε για το σπίτι, το μπαλκόνι, την αυλή και όλα τα μαστορέματα του σπιτιού μας. Ξυλεία, χρώματα...

think

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter