Έργα από street-artists της εγχώριας σκηνής στο νησί της Σάμου - Karlovasi Street Festival [PHOTOS & VIDEO

Αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες της εγχώριας σκηνής δημιούργησαν αφιλοκερδώς, σε ένα παραδοσιακό αλλά και παρθένο τόπο, όπου η τελική σύνθεση της τέχνης συμφιλιώθηκε με το ήσυχα άγριο περιβάλλον του νησιού. Μεταφέρουμε εικόνες!

Το νησί τις Σάμου, με έδρα το Καρλόβασι, παρουσίασε για πρώτη χρονιά ένα φεστιβάλ το οποίο έχει σκοπό να αλλάξει τα δεδομένα της μοντέρνας street τέχνης στην Ελλάδα. O street artist Yiakouμαζί με την ομάδα “Παρέμβασης” στο Καρλόβασι της Σάμου, τον δήμαρχο και τη κοινότητα, θεσμοθέτησαν το πρώτο Karlovasi Street Festival, στην προσπάθεια τους να ομορφύνουν το Καρλόβασι της Σάμου και να χρωματίσουν την περιοχή.  
 
 

Εικόνα
Καρλοβάσι


Εικόνα
Καρλοβάσι

 

Αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες της εγχώριας streetart σκηνής δημιούργησαν αφιλόκερδώς, σε ένα παραδοσιακό αλλά και παρθένο τόπο, όπου η τελική σύνθεση της τέχνης συμφιλιώθηκε για πρώτη φορά με το ήσυχα άγριο περιβάλλον του νησιού.

Από τις αρχές του Ιουνίου, η πρώτη αποστολή των καλλιτεχνών Blaqk,
ακολουθώντας o Billy Gee και Pupet, ως τα μέσα του μήνα με τους καλλιτέχνες Yiakou, b., Taxis, Same84, Dreyk the pirate, Iriz και Gigi κι ως το μεγάλο Σαββατοκύριακο του φεστιβάλ 24 και 25 Ιουνίου με τους καλλιτέχνες Ser, Simoni, Simple G, Giannakopoulos, Born, Koletsis και Barba Dee το νησί γιόρτασε την ημέρα της τέχνης και ενέργειας.



Εικόνα
Iriz

artist - iris anna zervou
 
 

Εικόνα
b this is my b world

artist - b.
 

Εικόνα
blaqk

artist - blaqk
 

Εικόνα
born and atek

artist - born and atek  
 

Εικόνα
dreyk the pirate

artist - dreyk the pirate   
 

Εικόνα
giannakopoulos

artist - giannakopoulos   
 

---------- 

Δείτε ακόμη 

- Στήλη STREETART / Φωτογραφία δρόμου
- Ντοκιμαντέρ: Η Τέχνη του Δρόμου στα Εξάρχεια
 
-----------



Εικόνα
Dimitrios Koletsis

artist - Dimitrios Koletsis
 


Εικόνα
pupet

 
 

Εικόνα
same84

artist - same84  


Εικόνα
ser

artist - ser 
 


Εικόνα
simple g

artist - simple g 

Εικόνα
taxis

artist - taxis


Εικόνα
Yiakou

artist - yiakou


Εικόνα
yiakou-and-dreyk-the-pirate

artists - yiakou & dreyk the pirate 
 

Και το ART ROADMAP σε βιντεάκι από τον Yiakou!

 
Στις δύο μεγάλες αυτές ημέρες 24, 25 Ιουνίου, το φεστιβάλ φόρεσε τα πέπλα των εργαστηρίων graffiti και κιμωλίας στο δρόμο, παρέλασης με αυτοκίνητα και μηχανές αντίκες, χρωματοπόλεμο, παράσταση χορού, συναυλία από τις μπάντες του πανεπιστημίου, βεγγαλικά και πάρτι με μουσικές για όλους! Γιατί όχι? Το 1ο Φεστιβάλ StreetArt στο Καρλόβασι της Σάμου γέμισε το τόπο με ενέργεια και χρώμα!

 

Εικόνα
Workshop

 
 

 
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube

 

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

124 ταινίες από 42 χώρες, 40 περφόρμανς και 2 εργαστήρια μας περιμένουν για δύο ημέρες του Απριλίου, στο φεστιβάλ που διοργανώνει το Ινστιτούτο Πειραματικών Τεχνών, στο Θέατρο Εμπρός στου Ψυρρή.

think

«Όταν έχεις κουραστεί να κάνεις έρωτα με την ασχήμια, το να πέσεις σ’ έναν πελάτη με φιλντισένιο χαμόγελο που σου λέει πόσο όμορφη είσαι μες στη βροχή και κάτω απ’ το μπαλκόνι σου, κι έχει την πρόνοια να μη...

think

Το εξειδικευμένο κατάστημα ξυλείας, ειδών κιγκαλερίας και χρωματοπωλείο του Σωτήρη και της Νίκης για ό,τι χρειαζόμαστε για το σπίτι, το μπαλκόνι, την αυλή και όλα τα μαστορέματα του σπιτιού μας. Ξυλεία, χρώματα...

think

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter