Γράφουν

Christmas Boogie vol.5 - Μια rock n' roll βραδιά με λάιβ και πολύ χορό -από τους Rollin' Foxes στο Fuzz club

Οι Rollin Foxes διοργανώνουν για 5η συνεχή χρονιά το Christmas Boogie, μια rock n' roll βραδιά βγαλμένη από τη δεκαετία του '50! Live μουσικές από τους ξεσηκωτικούς "Phil Haley and His Comments" και τους ροκαμπιλάτους Jitterbugs, dj sets και πολύς χορός. Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στο stage του Fuzz club.

Καλεσμένoι του φετινού Christmas Boogie, η καταπληκτική rock n' roll μπάντα από την Αγγλία "Phil Haley and His Comments" και οι Jitterbugs, μία από τις καλύτερες αθηναϊκές rock n' roll και rockabilly μπάντες. Πριν και μετά το live το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα δυναμικό και άκρως χορευτικό dj set, από τους Silvery Theodore & Mano K.

Το Christmas Boogie είναι ένα event, θεσμός πλέον, που διοργανώνουν τα τελευταία χρόνια οι Rollin'Foxes σε μία προσπάθεια να ανεβάσουν την ελληνική rock n' roll σκηνή. Mερικές από τις μπάντες και τους καλλιτέχνες που έχουν περάσει από τα Christmas Boogie είναι oι HiRollers, Breathless, Little Peter (από Ελλάδα), Jackson Sloan, Rick Dawson, Virginia Brown & the Shameless και Laura B (από εξωτερικό).

Το πλήρες πρόγραμμα
20:00 Warm-up dj set με τον Silvery Theodore
21:30 Τhe Jitterbugs Live
22:15 Phil Haley & His Comments Live
23:30 After show dj set με τους Manos K και Silvery Theodore


//

Phil Haley and His Comments


Εικόνα
Christmas Boogie vol.5 - Μια rock n



 
Οι "Phil Haley and His Comments" από την Αγγλία παίζουν με εκπληκτική ομοιότητα με την ιστορική μπάντα των βασιλιάδων του rock 'n' roll "Βill Haley and His Comets"! Μία μπάντα με άκρως ξεσηκωτικές μουσικές και από τους πιο χαρακτηριστικούς rock n' roll ρυθμούς της δεκαετίας του '50.







//

Jitterbugs

Εικόνα
Christmas Boogie vol.5 - Μια rock n

Facebook page

Οι Jitterbugs είναι ένα τριμελές μουσικό σχήμα από την Αθήνα. Δημιουργήθηκαν το 1999, με γνώμονα τον χορό “jitterbugging” και την πιστή απόδοση των αντίστοιχων μουσικών τάσεων της δεκαετίας του 1950. 

Σήμερα, τα ίδια μέλη με την ίδια νοοτροπία, διασκευάζοντας Elvis Presley, Johnny Cash, Carl Perkins, Buddy Holy, Gene Vincent, κ.α. αλλά και με δικές τους συνθέσεις, υπηρετούν το αυθεντικό Rockabilly, μία από τις πρώιμες μορφές του Rock 'n' Roll.

Η μπάντα
Χρήστος Ζώης: Κοντραμπάσο, Φωνή
Δημήτρης Κεφαλίδης: Τύμπανα, Φωνητικά
Γιώργος Μανές: Κιθάρα, Φωνητικά

 

*Jitterbugging --> jumping around, cutting loose and going crazy







Christmas Boogie vol.5

Εικόνα
Christmas Boogie vol.5 - Μια rock n

 
//

Extra info
Fuzz Club
Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος

Ημέρες
18 Δεκεμβρίου 2016

Έναρξη
20:00

Είσοδος

10 ευρώ

Σημεία προπώλησης
Viva.gr | Public | Seven Spots | Reload | Media Markt | Bιβλιοπωλεία Ευριπίδης

//

Και τo αφισάκι του live!


Εικόνα
Chistmas Boogie

 

Εικόνα
Christmas Boogie vol.5 - Μια rock n

 
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube
 

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

Η παράσταση "Προσοχή: Εκτελούνται Έργα" σε σύλληψη και σκηνοθεσία της Νοεμή Βασιλειάδου, μετά από μια δυναμική εκκίνηση στη Θεσσαλονίκη, έρχεται στο Θέατρο Εμπρός, επαναφέροντας στο προσκήνιο το πλέον καίριο...

think

Το Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων, στην οδό Κύπρου στην Κυψέλη, φιλοξενεί στο ξεκίνημα τις νέας χρονιάς, μουσικές παραστάσεις, spoken word με ανοιχτό μικρόφωνο και περφόρμανς.

think

Οι Βραδιές Αστυνομικής Μυθοπλασίας (crimes n’ beer), που διοργανώνει η Ελληνική Λέσχη Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας (ΕΛΣΑΛ) και το βιβλιοκαφέ red n’ noir, επιστρέφουν για δεύτερη χρονιά στον πολυχώρο του...

think

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter