Απολαυστικό χιουμοριστικό βιντεάκι από μαθητές για τα Εξάρχεια

Πως είναι η καθημερινότητα στα Εξάρχεια; Νεανική σάτιρα από παιδιά που ζουν στην περιοχή. Ταινιάκι μια χαρά επίκαιρο, αν και έγινε το 2013, από μαθητές του 5ου Λυκείου των Εξαρχείων.

Ένα ταινιάκι μικρού μήκους, μαθητών του 5ου Λυκείου Αθηνών το 2013, στα πλαίσια του φεστιβάλ "Πάμε Σινεμά;". Το βιντεάκι είναι πραγματικά φοβερό και ευρηματικό, χαρίζει άφθονο γέλιο, σατιρίζοντας παράλληλα τη στοχοποίηση της περιοχής που γίνεται χρόνια τώρα.  



 
Δείτε ακόμη:

Διηγήματα "9 ώρες στα Εξάρχεια" - συλλογικό έργο

- Ταινίακι/ντοκιμαντέρ "Η Τέχνη του Δρόμου στα Εξάρχεια"

- Ένα εξαρχειώτικο graphic novel στο Βέλγιο - κόμικ Εξάρχεια 




 
Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube 
 

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

124 ταινίες από 42 χώρες, 40 περφόρμανς και 2 εργαστήρια μας περιμένουν για δύο ημέρες του Απριλίου, στο φεστιβάλ που διοργανώνει το Ινστιτούτο Πειραματικών Τεχνών, στο Θέατρο Εμπρός στου Ψυρρή.

think

«Όταν έχεις κουραστεί να κάνεις έρωτα με την ασχήμια, το να πέσεις σ’ έναν πελάτη με φιλντισένιο χαμόγελο που σου λέει πόσο όμορφη είσαι μες στη βροχή και κάτω απ’ το μπαλκόνι σου, κι έχει την πρόνοια να μη...

think

Το εξειδικευμένο κατάστημα ξυλείας, ειδών κιγκαλερίας και χρωματοπωλείο του Σωτήρη και της Νίκης για ό,τι χρειαζόμαστε για το σπίτι, το μπαλκόνι, την αυλή και όλα τα μαστορέματα του σπιτιού μας. Ξυλεία, χρώματα...

think

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter