Main Nav

Ανταπόκριση και φωτογραφίες από το EJEKT FESTIVAL

Σχόλια: 0
Nancy Angelopoulou - 17/07/2015

Ναι, θα προτιμούσαμε να ήταν έξω στην Πλατεία Νερού όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, αλλά μικρό το κακό, όταν ξεκίνησαν τα όργανα τα ξεχάσαμε όλα..Μία απόδραση με κατεύθυνση τη θάλασσα - κι ας ήταν Τετάρτη απόγευμα- για βουτιά στη μουσική και hashtag το musichasnoage! 

Ανταπόκριση και φωτογραφίες από το EJEKT FESTIVAL

ανταπόκριση: Nancy Angelopoulou
φωτογραφίες:  Philip Gavrilakis 


Οι Night Knight ανέλαβαν το ζέσταμα στο φετινό Ejekt, μιας και ανέβηκαν πρώτοι στη σκηνή του Tae Kwon Do για να ροκάρουν όπως ξέρουν πολύ καλά με κομμάτια από το πρώτο άλμπουμ God is a motherfucker!

Moon duo και ψυχεδελικό-ροκ με τους Ripley Johnson και Sanae Yamad για τη συνέχεια σ' ένα live που μας έδωσε μια καλή ιδέα για τον καινούργιο τους δίσκο Shadow Of The Sun και σκυτάλη στους Σκοτσέζους Glasvegas και σε indie rock ήχο. Η εμφάνιση τους στην Αθήνα είχε προγραμματιστεί για τον περασμένο Φλεβάρη αλλά δεν ήθελαν να διακόψουν την ηχογράφηση του άλμπουμ τους κι έτσι μπήκαν κι αυτοί στο line up του Ejekt.Moon Duo
Moon Duo


Moon Duo Moon Duo 
 


-----------

Δείτε ακόμη: 
Μια καλή ευκαιρία για ωραία συζήτηση για την αγγλόφωνη ελληνική underground μουσική
 
 -----------Moon Duo Moon Duo 


Glasvegas
Glasvegas 
 


Glasvegas Glasvegas 
 


Glasvegas Glasvegas 
 

Η αρένα ξεκίνησε να γεμίζει και το πάρτυ να δυναμώνει όταν ανέβηκαν οι Kadebostany που το ελληνικό κοινό αγαπά και εκείνοι μας το ανταποδίδουν.. Οι λευκές τους σημαίες σε ρόλο οθόνης προβολής, φωτορυθμικά εφέ, πνευστά, ο Kadebostan σ' ένα show που κράτησε μιάμιση ώρα με την Amina να ερμηνεύει τις μεγάλες τους επιτυχίες Walking with a ghost, και το πιο πρόσφατο Castle in the snow, τη διασκευή τους στο Crazy in love της Beyoncé και άλλα κομμάτια από τα δύο άλμπουμ τους The National Fanfare of Kadebostany και Pop Collection.

 

Kadebostany Kadebostany

Kadebostany Kadebostany 
 

Kadebostany Kadebostany 


Kadebostany Kadebostany 


Οι περισσότεροι φάνηκε να ήρθαν για τον Parov (ρωτήσαμε και αρκετούς που το επιβεβαίωσαν) και όλοι μα όλοι χόρεψαν στους ρυθμούς του. Η Parov Stelar band μας υποδέχθηκε γύρω στις δέκα και μισή και όπως είχε υποσχεθεί και ο ίδιος ο Parov ήρθαν φέρνοντας αγάπη και υποστήριξη για να γιορτάσουμε μαζί ένα βράδυ ξεχνώντας τα πολιτικά.. Αγαπημένα electro swing κομμάτια που παίζουν πολύ τα ραδιόφωνά μας αλλά και καινούργια από την τελευταία τους κυκλοφορία The Demon Diaries, το σαξόφωνο φυσικά σε πρωταγωνιστικό ρόλο και η τρομερή performer Cleo Panther με το καπέλο της να φέρνει σε αυτό του Ζορό, δε μας άφησαν στιγμή να ξεχάσουμε τι κάνει ένα show του Parov ξεχωριστό..όσες φορές και να τον δεις..Parov Stelar
Parov Stelar 


Parov Stelar
Parov Stelar 


Parov Stelar Parov Stelar 


Parov Stelar
Parov Stelar  

 
Parov Stelar Parov Stelar 


Parov Stelar Parov Stelar 


Περασμένες 12 και μετά από μια ανάσα που όλοι χρειάζονταν, πέρασμα σε mainstream dance ήχο με τους δικούς μας Ace2Ace (djs Johnny Gerontakis & MC Steve) στα decks κα δυναμικό κλείσιμο του φεστιβάλ με electro house και Steve Aoki, ο οποίος ήρθε να ξεσηκώσει και την Αθήνα παίζοντας σχεδόν δύο ώρες!

See you next year μας είπαν οι διοργανωτές και ελπίζω μέχρι τότε να μη χρειαστεί να μεταναστεύσουμε στην αυτοκρατορία του Kadebostan...πάντως αυτός μας προσκάλεσε..
 
 
ανταπόκριση: Nancy Angelopoulou
φωτογραφίες:  Philip Gavrilakis 

 Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitter  

Σχόλια

Σχολιάστε

Εισέλθετε στο σύστημα για να υποβάλετε σχόλια