Main Nav

4 χρόνια χωρίς τον Παύλο - Συναυλία ενημέρωσης από την οικογένεια του Παύλου Φύσσα

Σχόλια: 0
inExarchia - 25/08/2017

Συναυλία ενημέρωσης και στήριξης για τη δίκη κατά της Χρυσής Αυγής. Στις 18 Σεπτεμβρίου η εκδήλωση "Πως ανέχεσαι ΝΑΖεIς μαζί τους;", στο Καστράκι Δραπετσώνας, στα πλαίσια του καθιερωμένου Rap Monsters Fest, που ξεκίνησε ο Παύλος με τους φίλους του το 2012. Στην συναυλία συμμετέχουν φιλικά οι Magic de Spell, Υπόγεια Ρεύματα, Fundracar, Alex K & Stef (The Last Drive), Μύκητες, Σ. Γραμμένος, Taburo Bota και άλλοι. Παράλληλα με το μουσικό κομμάτι του φεστιβάλ, θα προβληθούν όσα έχουν προκύψει μέχρι σήμερα στο δικαστήριο. Διαβάστε παρακάτω το κάλεσμα από την ίδια την οικογένεια του Παύλου που έχει αναλάβει την διοργάνωση.

4 Χρόνια χωρίς τον Παύλο Φύσσα - Rap Monsters Fest

Το κάλεσμα από το Δελτίο Τύπου του Rap Monsters και την οικογένεια του Παύλου Φύσσα

4 Χρόνια χωρίς τον Παύλο.

Το καθιερωμένο RAP MONSTERS FEST είναι μία διοργάνωση που ξεκίνησε ο Παύλος και αποτελεί ένα από τα πολλά του όνειρα που μας άφησε παρακαταθήκη. Για τον λόγο αυτό, και προκειμένου να γίνεται με τους όρους που είχε θέσει ο ίδιος, φέτος αποφασίσαμε να μεταφερθεί σε άλλη ημερομηνία μέσα στον χειμώνα που να αρμόζει περισσότερο στον χαρακτήρα του φεστιβάλ, να ταιριάζει περισσότερο στον Killah P.

Φέτος, θελήσαμε να οργανώσουμε μια εκδήλωση, με κεντρικό άξονα τη δικαστική μάχη κατά της Χρυσής Αυγής, μια μάχη που ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2015. Παράλληλα με το μουσικό της κομμάτι, θα προβληθούν με οπτικοακουστικά μέσα όσα έχουν προκύψει μέχρι σήμερα στο δικαστήριο, αλλά και στοιχεία για την συνολική δράση της εγκληματικής οργάνωσης. Πέραν της σωρείας στοιχείων που έχουν εισφέρει μέχρι τώρα μάρτυρες και θύματα στο δικαστήριο για όλες τις υποθέσεις που συνδικάζονται, έρχονται σε λίγο να προστεθούν και άλλα τόσα από την διαδικασία των αναγνωστέων εγγράφων. Οι ίδιοι αδύναμοι να αντικρούσουν τον όγκο των στοιχείων στην αίθουσα, αλλά έχοντας και την ανάγκη να φαίνονται ενεργοί στους υποστηρικτές τους, εκφράζονται ακόμα δημόσια «εναντίον όλων» με κάθε ευκαιρία, συνεχίζουν τις οργανωμένες επιθέσεις όπως στον Ασπρόπυργο ή σε βάρος του Αλέξη Λάζαρη, ενώ προσπαθούν να συντονίζονται και με άλλους δολοφόνους νεοναζί όπως της Heather Heyer στην Αμερική του Trump με κοινές εμφανίσεις και δηλώσεις στήριξης. Ένα σημαντικό κομμάτι της κοινωνίας απαντά σθεναρά και επαγρυπνεί αλλά το μεγαλύτερο της δεν φαίνεται να ενοχλείται ιδιαίτερα από τα παραπάνω, θυμίζοντας μας κάτι από «κοινοβουλευτική συνύπαρξη». Με αυτή την εκδήλωση, θέλουμε να υπενθυμίσουμε ότι αυτή η δίκη δεν αφορά μόνο εμάς ή τα υπόλοιπα θύματα. Σκοπός μας είναι όσο η δίκη μπαίνει στην τελική ευθεία να αποτελέσει κομβικό σημείο συσπείρωσης για δράση σε όλα τα κοινωνικά επίπεδα, με έμπρακτη στήριξη και μαζική παρουσία του κόσμου στις συνεδριάσεις, ώστε να καταστήσουμε σαφές ότι η συνολική καταδίκη των φασιστών θεωρείται μονόδρομος.

Στις 18/9/2017, η εκδήλωση με τίτλο «Πως ανέχεσαι ΝΑΖεΙς μαζί τούς?» (που αποτελεί και την μόνη εκδήλωση που διοργανώνεται από εμάς τον Σεπτέμβρη) θα πραγματοποιηθεί στην έκταση Καστράκι Δραπετσώνας, (έναντι πύλης Ε2 στο Λιμάνι του Πειραιά, πλησίον ηλεκτρικού σταθμού) στις 20:00 με ελεύθερη είσοδο. Στη συναυλία συμμετέχουν φιλικά οι: Magic de Spell, Fundracar, Μύκητες, Σ. Γραμμένος, Taburo Bota και άλλοι που θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οικογένεια Π. Φὐσσα  
  

// 

Εδώ θα βρείτε το κάλεσμα στο facebook

// 
 

Εκδήλωση
«Πως ανέχεσαι ΝΑΖεΙς μαζί τούς?»  

Διοργάνωση
Οικογένεια Παύλου Φύσσα

Συμμετέχουν
Magic de Spell 
Υπόγεια Ρεύματα
Fundracar 
Alex K & Stef (The Last Drive)
Μύκητες
Σ. Γραμμένος
Taburo Bota  
 
Ημερομηνία
18 Σεπτεμβρίου 2017, 20.00
Ελεύθερη είσοδος
 
Τοποθεσία
Στην έκταση Καστράκι Δραπετσώνας 
 


 


Ακολουθήστε το inExarchia στο facebookinstagramtwitteryoutube 

 

Σχόλια

Σχολιάστε

Εισέλθετε στο σύστημα για να υποβάλετε σχόλια