12 χρονών αλάνι ‘’φωνάζει’’ πιο δυνατά από 11.000 ρατσιστές σε διαδήλωση

Ένα αγόρι 12 χρονών μπήκε στη μέση πορείας, ενάντια στο γάμο ομοφυλοφίλων, που γινόταν στο Μεξικό.

Διαδήλωση διοργανώθηκε από το «Εθνικό Μέτωπο για την Οικογένεια» στο Μεξικό, ενάντια της πρότασης του Προέδρου της χώρας Ενρίκε Πέτα Νιέτο να επιτραπεί ο γάμος μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών. Ένα 12χρονο αγόρι στάθηκε θαρραλέα στη μέση του δρόμου, με τα χέρια ανοιχτά, για να σταματήσει την διέλευση της πορείας και να υπερασπιστεί τον θείο του, όπως ο ίδιος είπε, που είναι ομοφυλόφιλος.

«Μισώ αυτούς που μισούν»
 
Αυτό δήλωσε ο 12χρονος στον φωτογράφο Manuel Rodriguez που απαθανάτησε την στιγμή που το αγόρι όρθωσε το ανάστημά του απέναντι στους διαδηλωτές.

το είδαμε εδώ
 

Ο οδηγός της πιο ζωντανής και ανήσυχης περιοχής της Αθήνας.

Ακολουθήστε το inExarchia στο facebook, instagram, twitter, youtube

Στην ίδια κατηγορία

124 ταινίες από 42 χώρες, 40 περφόρμανς και 2 εργαστήρια μας περιμένουν για δύο ημέρες του Απριλίου, στο φεστιβάλ που διοργανώνει το Ινστιτούτο Πειραματικών Τεχνών, στο Θέατρο Εμπρός στου Ψυρρή.

think

«Όταν έχεις κουραστεί να κάνεις έρωτα με την ασχήμια, το να πέσεις σ’ έναν πελάτη με φιλντισένιο χαμόγελο που σου λέει πόσο όμορφη είσαι μες στη βροχή και κάτω απ’ το μπαλκόνι σου, κι έχει την πρόνοια να μη...

think

Το εξειδικευμένο κατάστημα ξυλείας, ειδών κιγκαλερίας και χρωματοπωλείο του Σωτήρη και της Νίκης για ό,τι χρειαζόμαστε για το σπίτι, το μπαλκόνι, την αυλή και όλα τα μαστορέματα του σπιτιού μας. Ξυλεία, χρώματα...

think

Πρόσφατα Άρθρα

Newsletter